Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 132
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Сега върнах назад участието й в Нова - каза, че с нейната героиня се случвали гадни неща, но влизали нови герои и се завихряли много истории

# 511
Ще се радвам да има нови лица и нови истории. Старите се надявам да ги оставят малко на мира и тихо и кротко да си вършат работата:)

# 512
  • Кърджали
а, щото в четвърти сезон всичко е било цветя и рози, та сега да е ред на гадостите.

# 513
Еее, то веселба ни се очертава 5-ти сезон, че чак 4-ти ще ни се стори цветя и рози Joy .Радвам се за новите герои, единствените май , които ще са оставени на мира поне за малко ще са Калин и Наталия. За останалите не ми се мисли какво са им подготвили сценаристите, все "хубави работи" сигурно.

# 514
Еее, то веселба ни се очертава 5-ти сезон, че чак 4-ти ще ни се стори цветя и рози Joy .Радвам се за новите герои, единствените май , които ще са оставени на мира поне за малко ще са Калин и Наталия. За останалите не ми се мисли какво са им подготвили сценаристите, все "хубави работи" сигурно.
Не се надявай - като я върнат Биляна от Англия и отиде коня в реката.... Joy

# 515
Ай, не, не, не.... то твоето си е цяла заплаха Joy аз искам да върнат Вяра и Банков, не Билянчето да разтуря нещата при Калин и Наталия.

Последна редакция: нд, 31 дек 2017, 16:09 от maichetoo0o

# 516
Ай, не, не, не.... то твоето си е цяла заплаха Joy аз искам да върнат Вяра и Банков, не Билянчето да разтуря нещата при Калин и Наталия.

На мен Биляна ми е все едно дали ще я върнат. То ако сценаристите са решили да правят драми между Калин и Наталия, ще ги направят от нищото ако щеш. Само Банков си искам аз. За него с две ръце. Grinning

# 517
Нямам нищо против Биляна. Симпатична е и ако не е център на вниманието както в началото едва ли ще пречи много с по-посредствената си игра. Проблем ще е само, ако се върне заедно със Сашо. Комбинацията от двамата е много трудна за гледане.
Кой би предполоил - Банков със всичките правила с които дойде, с "ли4чното няма място в работата" накрая като ученик да я преследва из коридорите и кабинетите
Те затова забавиха появата на Огнянова за да може Банков първо да си развее запомнящо се всички принципи. Очаквано беше обрата при Банков. Няма случай в този сериал нещо да остане така както е започнало. Не знаехме само подробностите как ще го развият и в това беше очарованието на случващото се.
Я вижте Пешко под нежните грижи на Галя как се очовечи накрая Sunglasses
Предполагам не се заблуждаваш, че след като има пръстен, прегръдка, целувка и ще заживеят щастливо до края на дните си. Досега само заради сексуалните си проблеми и после покрай Виолета Петър се въздържаше да покаже истинската си същност. Но ако се окаже верно връщането на пълния му капацитет след случката за която Буковска е получила 30к не виждам как ще го вкарат в клетката да е само с Галя.

Нека вкарат и нови герои. Старите достатъчно изстрадаха вече.

# 518
За Банков правя магия на сценаристите да го върнат Grinning Grinning  Нямам нищо против и Вяра, макар че се чудя как биха развили образа й по-натам
П.С. какви са тези 30к? Нещо съм изтървала?

# 519
За Банков правя магия на сценаристите да го върнат Grinning Grinning 

Ние за Банков май и молитви трябва да почнем да четем вече. Joy

# 520
DMS BANKOV JoyJoyJoy
Ох, тук е много весело, по-леко минават дните до 5 сезон Simple Smile

# 521
Сцената на Банков с Евгения когато я попита дали Зорница му е дълбоко обидена или не иска да има нищо общо с него вече, беше токова мила и  адски забавна Joy особено с непоклатимото дърво Joy рядко виждахме толкова открита несигурността в него и в същото време достатъчно уверен да попита Евгения за съвет и помощ относно поканата за вечеря, която беше много оригинална и най-важното проработи. Smirk
На мен ми е любим момента, когато тя го отряза. 40 и кусур епизода я чаках да му скръцне със зъби Grinning

На мен много ми хареса момента преди това в кабинета, когато я повикаха. Тя влезе все едно не го вижда, а той такъв поглед впери в нея... Blush Накрая, като си свърши работата как се обърна към него с въпроса какво го води тук. Той чак се обърка малко, пък тя един поглед извади, леко ироничен, обаче за мен си беше безценен.Grinning

# 522
П.С. какви са тези 30к? Нещо съм изтървала?
То толкова се разшумя за това, че беше излишно даже да го споменавам.

# 523
  • Разпиляна във въображението
Петър и Галя няма за какво да ги скарат. Да Винчи - минало. Професионализъм и реализация - минало. Секс - минало. За какво да се хванат повече?

# 524
На мен много ми хареса момента преди това в кабинета, когато я повикаха. Тя влезе все едно не го вижда, а той такъв поглед впери в нея... Blush Накрая, като си свърши работата как се обърна към него с въпроса какво го води тук. Той чак се обърка малко, пък тя един поглед извади, леко ироничен, обаче за мен си беше безценен.Grinning
Гледаше я като влюбено пале Smile  и като не реагира както е очаквал, беше като отритнато кученце Joy , чак ми се прииска да го прегърна. Това е един от любимите ми епизоди,сценарият и играта на всички беше отлична.

Miriel, искат ли сценаристите драма винаги има накъде.  Smiley

Общи условия

Активация на акаунт