Откраднат живот - Тема 27 - В очакване на сезон 5

• 61 112
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
Минавам да ви оставя една стара, но много красива снимка на Диана с дъщерята на Вергов Simple Smile
Скрит текст:

# 556
Fairy, много сладка и нежна снимка Simple Smile   красавица е , много прилича на баща си.

# 557
Минавам да ви оставя една стара, но много красива снимка на Диана с дъщерята на Вергов Simple Smile
Скрит текст:

Прекрасни са и двете. Heart Eyes Доколкото съм чела двете в живота доста са се сближили и често излизали заедно.

# 558
Да, тяхната близост беше една от основните причини да почнат да ги спрягат като двойка с Вергов, макар че за мен едното няма общо с другото.
Иначе днес попаднах на Фейсбук профила на Дария Симеонова и съм изключително приятно впечатлена. Много будно, интелигентно и живо момиче изглежда, слага много интересни неща, отговаря на хората, които пишат, дейна е за какви ли не каузи. Браво на нея, Наталия много не ме радваше, но пък Дария е чудесна.

# 559
Да, тяхната близост беше една от основните причини да почнат да ги спрягат като двойка с Вергов, макар че за мен едното няма общо с другото.
Иначе днес попаднах на Фейсбук профила на Дария Симеонова и съм изключително приятно впечатлена. Много будно, интелигентно и живо момиче изглежда, слага много интересни неща, отговаря на хората, които пишат, дейна е за какви ли не каузи. Браво на нея, Наталия много не ме радваше, но пък Дария е чудесна.

По принцип и за мен едното няма общо с другото, но медиите винаги намират за какво да се хванат, за да направят новина. От една страна е нормално да се появят разни слухове при такава химия от актьорите на снимачната площадка. Явно заради всички тези спрягания за двойка никой от двамата не смее снимка да качи с другия. Даже имаше една тяхна снимка в инстаграм профила на Вергов от епизода в който Зорница спаси Банков от катастрофата, която скоро беше изтрита.
Иначе Дария я следя отдавна. Тя има и профил в инстаграм. И на мен ми прави страхотно впечатление, невероятна е и много симпатична.  

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 22:48 от yanitsa.s

# 560
В смисъл? Някой от тях е сложил снимка, която после е изтрил? Че защо?

# 561
В смисъл? Някой от тях е сложил снимка, която после е изтрил? Че защо?

Снимката беше качена от Вергов, обаче после изчезна. Беше от сцената когато Зорница целуна Банков, докато лежи на дивана. Защо е изтрита не знам, иначе доста време си стоеше преди това.

# 562
Аз мисля,че той я е изтрил,точно по тази причина,че много се спекулира с техните отношения и хората си правят грешни изводи ,а жълтите медии от една такава снимка-закачка правят новина.

# 563
Те медиите могат от нищо да направят нещо, както се казва нямаш брат, но върви да докажеш, че нямаш. Диана явно е близка с дъщеря му, но това не значи, че има нещо повече от колегиалност с баща й, пък и дори да има то си е тяхна работа и ничия друга. Двамата ревностно пазят тази част от личния си живот и си е тяхно право.
 Дария е сладурана, макар героинята й да ми лазеше по нервите доста време. Smile Blush

# 564
Сигурно е така, Амбър, но толкова много избягване не знам дали не създава обратен ефект. Щото чак пък такова бягане като дявол от тамян, недай Боже някой да види нещо с тях двамата....в крайна сметка едва ли е първата, с която го спрягат. И като е сложил такава снимка, аз наистина не мога да разбера, дори и да има спекулации, толкова ли не могат просто и с ясни думи да кажат -няма такова нещо, просто колеги сме, какво слагат, пък трият, пък не знам си какво....

# 565
Вчера гледах някакви стари серии на Столичаните. И Ралица Паскалева и Диана играеха.

# 566
Вчера гледах някакви стари серии на Столичаните. И Ралица Паскалева и Диана играеха.

За Ралица Паскалева знам, но за Диана сега разбирам. В кой епизод е играла Диана?

# 567
Идея си нямам. Вчера го даваха по БТВ Комеди.

# 568
yahoo, колкото пъти погледна аватара ти, толкова пъти се ухилвам, заразителен е Smiley
Има много снимки, но на тази излъчването й е по детски чисто и затова усмивката й изглежда толкова истинска.
Иначе днес попаднах на Фейсбук профила на Дария Симеонова и съм изключително приятно впечатлена.
Понеже не си гледала първите 3 сезона, Наталия досега беше почти за пример през повечето време стигайки дори до даряване на единия си бъбрек на сестра си за която до скоро не знаеше, че изобщо съществува. Беше много положителен герой до Калин, който повярва в нея въпреки миналото й, което я преследваше и всячески се опитваше да я изкуши. Затова и през този сезон ни изглеждаше супер неадекватно преобразяването й без съществена причина в това в което я видяхме. Това не беше тя и се надявам бебето и Калин да успеят да я върнат към борбената Наталия отпреди.

# 569
Ами тогава да се надяваме, че поведението й в този сезон е било в резултат на хормонален дисбаланс и няма да се повтори Grinning

Общи условия

Активация на акаунт