Звездни компромати - част 347

• 114 064
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Модел и актьор.

# 631
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Написала съм го заради асоциацията конкретно с плъх, на какъвто прилича много това животно.
Моите асоциации са по-тривиални, всичката козина с този цвят си я предсатвям украса на зимна яка Laughing

# 632
Един хубав Киану с малка фенка

Джери Бътлър с осиновеното си куче от България, което нарекъл с българско име - Шушка Laughing Любовта пламнала по време на снимки в България.

Симеон Сакса със семейството на Боровец

# 633
Добре изглежда Ернестина, помня само мисия Лондон с нейно участие и разни шоута, сигурно и други неща прави.
А тяло поддържа с танци на пилон, даже мисля, че имаше и нейно студио в Лозенец

# 634
На 2 милиона долара е оценен пръстенът, не на 20. Simple Smile Което пак си е доста за Зилка, след като не е някакъв топ актьор. Помня, че едно време бях много впечатлена от годежния пръстен на Бионсе за 5 милиона, обаче къде е Джей Зи, къде е Крис Зилка (освен ако и той не е богат наследник, за което да не сме разбрали)...

# 635

Симеон Сакса със семейството на Боровец

Боже, Калина на какво прилича  Shocked

# 636
ЗНачи, гледах, гледах 10 мин и едва я открих!!

# 637
И аз това загледах, защо лицето ѝ е така криво, надявам се да е от снимката нещо. Цвета и също е землист... бррр.

# 638
Аз така и не знам нейният съпруг с какво по-точно се занимава. Знам, че е мореплавател, ама то това носи ли пари?

Последните два дни само броя пари в тази тема Joy

# 639
  • София
Аз пък я помислих за мъж и трудно установих коя е на снимката. Наистина не изглежда добре, а беше толкова миловидна преди години.
Още едно доказателство, че пластичната хирургия не прощава .

# 640
  • Mediterraneo
Чек сега огледах снимката внимателно, за да я открия. Майкъл Джексън със землист тен Simple Smile

# 641
Аз все още не съм сигурна кое е Калина... Само не ми казвайте, че е онуй нещо вдясно зад момченцето!?!

# 642
Ми... ТО е...

# 643
Не намирам вече онова емотиконче дето се крие под стола, затова ще се въздържа от коментар.

# 644
Сигурни ли сте, че тя, не е ли мъж това?

Общи условия

Активация на акаунт