Звездни компромати - част 347

• 114 078
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Калина като мъж (тя си е, ама наистина е неузнаваем), а майка ѝ като момиченце изглежда на тая снимка... какво нещо.

# 646
  • Варна
Категорично е Калина. Ето една нейна снимка, където не е ексцентрична, миловидна е, въпреки изтънения нос.
Малкият Симеон Хасан е по къс ръкав в снега, а тя с отворени обувки.

# 647
Сигурни ли сте, че тя, не е ли мъж това?
Е, сега.... тя ли е, не е ли. Rolling Eyes Тя е, за съжаление! А имаше и добри дни. Сега е страховита...

# 648
  • Пловдив
Ами не знам доколко са били добри, преди години, когато инфото се черпеше от вестниците пишеше, че иска да се оттърве от прочутия сакскобургготски нос и честно казано не мога да не я оправдая:

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLaO5mLh8p … rGNJESlWvxw4Ehwch

Но явно не е попаднала на читав хирург и се е получило това, което сега всички виждаме.

Не знам защо, по-горната снимка ми излиза, че е от тук, но пък като отворя форума изображенията при мен не се виждат, може да пробвате при вас как е:

http://vladmama.ru/forum/viewtopic.php?f=290&t=195227&start=1380

# 649
Не й е бил чак толкова зле носа. Но не съм критерий, защото за мен различните носове изразяват индивидуалност. Моят е по-голям и си го харесвам Simple Smile

# 650
Последния проблем на Калина е носът й.
Лицето й, косата й...  изглеждат брутално.
Извинете ме за сравнението, но все едно е заляга с киселина. Страховита е. Надявам се да не е болна от нещо, а просто лош кадър.

# 651
И какво ѝ е на носа?! newsm78 Ако се беше останала с него, нямаше да се превърне в плашило... Тя не само носа е пипала, клепачите също са преправяни.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 14:50 от ~Lily~

# 652
Горката! Наистина ли няма начин да се поправи тази безумна форма на носа?

# 653
Офф тя е плашеща направо. Какво си е причинила тази жена?!  Sick

# 654
  • гр.Пловдив
Мъчно ми е за Калина,направо се е обезобразила ....Confounded

# 655
  • Пловдив
Ами тя за добро го е направила, ама се е получило гротескно ... На всички ни е ясно, доста от жените, на които се възхищаваме също имат намеси, но са уцелили точния хирург, а за съжаление има и доста такива като Калина, които са изкарали изключително лош късмет.
Определено родния ѝ нос е големичък и е можел да се коригира, но още по-определено е, че е по-добре да си беше останала с него.

# 656
От личен опит - като са ти по-пухкави бузките големия нос не се забелязва чак толкова Simple Smile Гледам, че и при нея е било така, а сега се е докарала като мумия. Дано намери свестен хирург да поправи грешката на предишния.

# 657
Не е била с голям нос Калина, просто формата му не е била правилна. От симпатична жена се е превърнала в лоша реклама на пластичен хирург.

# 658
  • София
Според мен не е спряла навреме

# 659
А според мен нещо се е объркало Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт