Звездни компромати - част 347

• 114 559
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
А според мен първо нещо се е бъркало, след това е искала да го оправи, но е станало по-зле, а тя не знае кога да спре.

# 661
Странното е, че Калина не е някоя плеймейтка от Полски Тръмбеш и със сигурност може да си осигури достъп до утвърдени световни хирурзи.... и дори да е сгрешила с първия... втори, трети хирург, които да я "поправят" няма ли?
Аз продължавам да мисля, че нещо друго не е наред при нея...

# 662
  • София
От последните публикувани снимки и аз оставам с впечатлението, че има и някакъв допълнителен психологически аспект в цялата работа.  Confused

# 663
И на мен ми се иска да вярвам, че Калина е получила усложнения при пластичната операция и затова не са възможни последващи корекции. Тъпо, но факт.. случва се и на най-богатите...

# 664
Според мен и двете, но в обратен ред.

# 665
На мен ми прилича на носа на Майкъл Джексън. Много жалко, че и се е случило така.

# 666
... случва се и на най-богатите...
Споменатата преди 2 страници Парис Хилтън, също е с неуспешна интервенция. Левият ѝ клепач "пада" след процедура за повдигане на клепачите. Мдааа, вярно е, че понякога и богатите плачат в следствие на глупави решения.
Скрит текст:
Paris Hilton is said to have undergone plastic surgery six years ago to lift her eyelids. According to an insider, the muscles of her left eye were damaged during the procedure and left it “drooping” more than her right eyelid. A source told the New York Post, “She wanted to fix her drooping left eyelid.”
Скрит текст:

# 667
  • София
Още една снимка на Венсан Касел и Тина Кунаки
Скрит текст:

# 668
... случва се и на най-богатите...
Споменатата преди 2 страници Парис Хилтън, също е с неуспешна интервенция. Левият ѝ клепач "пада" след процедура за повдигане на клепачите. Мдааа, вярно е, че понякога и богатите плачат в следствие на глупави решения.
Скрит текст:
Paris Hilton is said to have undergone plastic surgery six years ago to lift her eyelids. According to an insider, the muscles of her left eye were damaged during the procedure and left it “drooping” more than her right eyelid. A source told the New York Post, “She wanted to fix her drooping left eyelid.”
Скрит текст:

Аааа, това е друго, не си запозната. От ония конспиративните теории за рептилите, куклите на конци и т.н. Joy

# 669
  • Пловдив
На Парис Хилтън мислех, че е вродено.

# 670
И според мен Парис си е така по рождение.

# 671
Да бе, по рождение. Има достатъчно нейни детски снимки в Гугъл. Падналият клепач се появява точно в силния й дискотечно-медиен период. Wink

# 672
  • Варна
Енджи Касабие
Скрит текст:

Андреа
Скрит текст:

# 673
Диана Димитрова (д-р Огнянова от "Откраднат живот") за списание Ева, кучото е порода чехословашки вълчак.

# 674
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Красива е тази Диана.

Общи условия

Активация на акаунт