Звездни компромати - част 347

• 114 076
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
  • Rock & Roll feeling ...
На тази Ирини трябва да и е много скучен живота,че постоянно афишира някакви интересни уж неща ...

# 76
Уилям, Кейт, Меган и Хари

Скрит текст:

Весела Коледа и от мен! Simple Smile

# 77
  • София
Хоакин Финикс в залата по карате -

Скрит текст:

# 78
  • София
Весела Коледа, г-жо Тенчева, нека следващата година Ви е по-леко на душата и Ви е по-безалкохолна чашата!

# 79
Честита Коледа, клюкарки! Да сте здрави и добре осведомени! Grinning Heart
https://www.instagram.com/p/BdGMwF2AsJw/
Весела Коледа, и дай боже на всички такъв Дядо Коледа, да носи подаръците Joy

# 80
# 81
Дарина Павлова винаги е знаела къде да се хване. На снимката - в чувала на Дядо Коледа.

# 82
На Дарина Павлова само една близалка ѝ липсва..какво се прави на невинна девойчица?!

# 83
Дъщерята много ми хареса.

# 84
Скоро гледах интервю с дъщерята, на мен също много ми хареса.

# 85
Моята Коледна утрин започна също страхотно, почти като на Ирини, само дето аз пия от снощи, а не от сутринта.
 Имах тежка вечер.
00:15 - Мъжът ми ме обвинява в
- некадърност, защото не мога да опаковам подаръците достатъчно красиво, като за неговия възвишен вкус. Чудя се, досега, кой бе, Г-не, ти ги опакова всяка година?! Дали пък не си е намерил любовница - професионална опаквачка на подаръци? Има такива из магазините по Коледа, хващат окото и винаги са усмихнати...Бързо изтръсках тази мисъл от главата си, ами че, такъв изкривен и възвишен, кой ще го търпи? Я ме вижте мен, кротка и добра, но и красива и умна, разбирам аз да имам претенции и любовници, ама той....Както и да е.
- Обвини ме и в меркантилност, защото някак все се случва, аз да получавам повече подаръци от него, но този път  повече от детето и кучето. Възразявам! Подаръците( поне полвината)за детето си седят в пощата, просто моите са дошли по-бързо! Пощата от два дни е затворена и ще си ги взема утре...
01:00 Той си ляга, изтощен е от претенциите си.
02:00 - Всичко е готово и наместено под елхата, мога да снимам и да пускам в инстаграм! Хаштаг крисмас, хаштаг ловизиндиеър, хаштаг крисмастрии, хаштаг сантаклаусизкомингтутаун...
02:05 - Виждам коледните снимки на някои инстаграм кифльоци, които следя, отказвам се да пускам моите. Вместо това пускам само една на кучето си; хаштаг олюнидиз ДОГ кифльоцитакива!
02:48 лягам си, губи ми се една бутилка вино, и точната бройка гости, които ще идват вечерта...Гости нямахме снощи, мъжът ми не пие вино....Не знам какво се е случило.
 06:23 - “Мамаааа, Дер  Weihnachtsmann е идвал!!”  Някой крещи в дясното ми ухо. Стряскам се “Мен ли търсят?! Аз имам ли деца вобще? Какво се случва?”

Весело ми е, весела и на Вас!

# 86
 Joy
А аз бях на работа, НО... като отворих вратата да вляза в стаята, вътре стоеше... Дядо Коледа!
А не пих много снощи, щото... нали съм на работа. Crazy
Щастлива Коледа, меркантилна жено! Heart Eyes

# 87
Весела Коледа и от мен!

Шакира и Пике нали щяха да се развеждат?
На Меган много са се овъртяли ботушите.Не ми харесва.

# 88
  • София
Съвсем съм офтопик, ама да кажа в продължение на Меркантилната публикация Grinning.
ДА, ВИНАГИ ИМА ТАКИВА УСЛУЖЛИВКИ УСМИХНАТИ! По магазини, по кафенета, ресторанти, даже в Еконт оня ден една много отзивчиво изслуша тирадата на някакъв ленивец, дето жена му го пратила да прибере пратките от Джъмбо. И нагла! Вика му: "Следващия път я прати тя да си ги вземе!" Викам си, ейййй това мъжете, ако ще най-голямото пропадалище да е, пак ще се намери някоя скубла да го прибере.

Последна редакция: вт, 26 дек 2017, 00:01 от Rafiqa

# 89
Меркантилнице, много ме забавляват историите ти 😁😁
Да внимаваме, че с такива услужливки е пълно. Да не давим после мъка с чаша, така и така сме в сезона за вино-дали греяно или обикновено, все ще свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт