Звездни компромати - част 347

• 114 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Есмер скоро ще се конкурира с израелската двойничка на Анджелина Джоли. Къде се намериха с този антипод на мъж, лика прилика са си!

# 376
Гаспажа Иванавна, Smiley
сакото на депутатките би могло да е шито по поръчка, дизайнерските къщи, за съжаление, все още игнорират по-едрите дами, и вобще всякакви дами извън стандартните им размери.Имат вече и 46-48 размери, особено якета и палта,но там също голям размер пак е по някакъв стандарт, в който Лиляна, като по-кръгла, отколкото висока, няма да се впише.
Освен това, сатенът е доста лъскав и изглежда да е изцяло полиестерен (евтин),а не копринен, което отново подсказва, че ще е, или конфекция от МОЛа, или шито от някой. Като нищо Мегз.
 И вобще, много приказки, за да кажа, че представа си нямам от къде пазарят, по принципа на налучкването- от МОЛа.

# 377
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тоя Адам Драйвър е такъв тип, че ми харесва. Thinking Има големи ръце, с това ме спечели, ако ги напълни и с малко мръвка, ще е още по-добре. Изобщо, да качи 6-7 кила.
Той в момента е доста грамаден, в Logan Lucky Чайника изглежда крехък до него, па и по премиерите на 'Междузвездни войни' си личи, че е запазил масата от снимачния процес
Скрит текст:

този другият не искам да си представям колко точно е висок при това съотношение и ръста на Адам от 190 Laughing

И да пусна и фотосесия, понеже и аз много го харесвам Blush
Скрит текст:

# 378
  • ВАРНА
 Но,защо са пропуснали синята феерия Мая Добрева?!

# 379
Синята феерия отдавна е спечелила моето сърце. Sparkling Heart  Най- вече с наивните си оправдания в едно интервю,  след "случката" в синьо. 

# 380
  • София
Аууу... тази снимка колкото и пъти да я видя, все едно ми е за пръв път. И пак се потрисам много. Какъв е този чувал, какво е това чудо...

# 381
  • София
Хубави снимки на Адам Драйвър, чаровник голям е!  Sunglasses

# 382
  • Rock & Roll feeling ...
 И аз харесвам големи ръце, но този Адам ми е много настъпен. Няма как да го възприема като сексуален обект. Ако е добър човек най-много да свикна с грозотата му.

# 383
Тоя Адам Драйвър е такъв тип, че ми харесва. Thinking Има големи ръце, с това ме спечели, ако ги напълни и с малко мръвка, ще е още по-добре. Изобщо, да качи 6-7 кила.
Той в момента е доста грамаден, в Logan Lucky Чайника изглежда крехък до него, па и по премиерите на 'Междузвездни войни' си личи, че е запазил масата от снимачния процес.
Одобрявам! Peace
Ами неговият тип грозота ми харесва. Имам си причини за това...  Whistling Sunglasses

# 384
  • DE
Има един австралиец който търси злато по дискавъри. Като две капки вода са с Адам Драйвър  Crazy

Най-младия от тях  Grinning

# 385
Мне, Драйвър ми е по-хубаво грозен. Има нещо в очите му.
Този няма харизма, обикновен чукундур е.
Скрит текст:

# 386
Гаспажа Иванавна, Smiley
сакото на депутатките би могло да е шито по поръчка, дизайнерските къщи, за съжаление, все още игнорират по-едрите дами, и вобще всякакви дами извън стандартните им размери.Имат вече и 46-48 размери, особено якета и палта,но там също голям размер пак е по някакъв стандарт, в който Лиляна, като по-кръгла, отколкото висока, няма да се впише.
Освен това, сатенът е доста лъскав и изглежда да е изцяло полиестерен (евтин),а не копринен, което отново подсказва, че ще е, или конфекция от МОЛа, или шито от някой. Като нищо Мегз.
 И вобще, много приказки, за да кажа, че представа си нямам от къде пазарят, по принципа на налучкването- от МОЛа.

Конфекция ще да е - купили са си я независимо една от друга. Защото не вярвам Илияна да е отишла при шивачката и да ѝ е казала "Уший ми същото зелено сакце като на Лилето".

То пък и едно сако, сякаш наистина Мегз го е шила.

# 387
  • DE
И аз харесвам Адам(беше единственото хубаво нещо в SW  Rolling Eyes ) но като видях австралиеца останах така  Shocked

# 388
  • Rock & Roll feeling ...
Имат сходство в грозотата с австралиеца.

# 389
И аз харесвам Адам(беше единственото хубаво нещо в SW  Rolling Eyes ) но като видях австралиеца останах така  Shocked
Е, а Рей? Heart Eyes
Много е грозен Адам.

Общи условия

Активация на акаунт