Звездни компромати - част 347

• 114 067
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Совите не са това, което са, важи в пълна сила за Гала.

# 601
  • Mediterraneo
Мелания. Ужасна рокля.

Скрит текст:

# 602
На мен ми харесва роклята, а Мелания много.

# 603
Мелания. Ужасна рокля.

Скрит текст:
Сякаш е облечена в целофан

# 604
Не ми харесват ръкавите на така обсъжданата рокля на Мелания. Ако беше с дълги до китките, тесни ръкави, щеше да ми хареса... може би.

# 605
  • София
Скрит текст:
Федерер с някакви странни австралийски животинки  Grinning

Скрит текст:

Уомбат е животното, много са сладки 😊

Благодаря ти за информацията, за пръв път го чувам! Симпатични са, само малко цветът им е смущаващ.  Laughing

# 606
  • Rock & Roll feeling ...
Не ми харесва Тялото. Наша Ернестина Шинова,която е в същата възрастова категория, има по-хубаво тяло и като форми и като състояние.

Скрит текст:

# 607
  • София
Мари е наистина много скромна и възпитана и наистина останах изненадана от разголената снимка, може би не толкова, че е разголена дори, а от самата демонстрация със скъпото шампанско, странна е концепцията нещо... Но все пак, млада е, може да си позволи разни фриволности, а и е светлинни години пред човките и г.зищата.

# 608
  • Sofia
А някой виждал ли е снимки на Ернестина като млада? Аз - не, но би ми се искало да видя. Тя самата е казвала, че е имала убийствено тяло на младини и съм сигурна, че е вярно.

# 609
Парис Хилтън се е сгодила за приятеля си Крис Зилка. Пръстенът е 20 карата и и е оценен на 2 милиона. И според мен е ужасно грозен.
Скрит текст:

Роклята на Мелания е изчерпана и в американския, и в британския сайт на марката.

# 610
# 611
Взех Ернестина за Ел Макферсън. 😍

# 612

Ернестина

# 613
# 614
На Венсан гаджето е много хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт