Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 290
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ние сме на ваксина на 10ти, но ще помоля тогава да сложим само шествалентната, а след няколко дни другата. За кръщенето решихме да теглим чоп като най-справедливо, понеже с ММ почти никога не сме на едно мнение, та написахме всички близки и той изтегли моите 1ви братовчеди, които са на 5 г., та смятам е хубав избор, ще са си цял живот заедно и в близки отнотношения Blush
Малчо вече иска много внимание и гукане, много се смее и вълнува, на ден прекарваме сума време в приказки и хилене, иначе е рев...иска и да го разхождам из стаите, вече има любими места и предмети. Абе, човечета са си вече Blush че в началото ни се смее, ни гледа..само реве и спи Simple Smile

# 331
И Анди почна да любопитства. Днес на разходката не миряса, докато не го изкарах от количката, за да разглежда. Ще трябва да го "бебеносим" скоро.

# 332
Нещо на стомаха имаше ама това беше преди 2 месеца.
Митко колко тежи сега?
Моя пък 5 часа не си отвори очите навън.. почти насила го нахранихме

# 333
  • София
Елени не спи навън излезем дремне 30 Мин събуди се зяпа си заспи прибера я и си спи вкъщи още 2 часа. Аз нали с найлон на количката та чак го запоти Simple SmileSimple Smile

# 334
  • Варна
Момичета, аз мине се не мине малко време и все за часовете спане на ден ви питам. Някоя от вас следи ли на приложенията си колко време сън се събира на бебчето за 24 часа? Все се тревожа, че много спи и да не е свързано с някоя аномалия. Включвам таймера на приложението и около 12- 13 часа сън му се събират за денонощие. Когато е буден е активен, гука, гледа си играчките....времето му за игра е около 7 часа. На 2 месеца и 22 дни е

# 335
Аз съм чела, че спят към 15-16 часа на тази възраст. 12 не е много.

# 336
Моя ако е навън може да спи, да спи. Всеки ден е различен. Аз не се тревожа, сънят му е спокоен. Даже почнах да го будя на моменти

# 337
Нормално е за бебе да спи 12 часа общо за денонощие, че и повече може. Simple Smile

# 338
  • София
Пийкок, на 05.12 беше 5120гр, сега на 9ти ще видим. По моя преценка е чукнал 6 кила, ама ще видим.

# 339
 Моя по наши притегляния беше 5600 онзи ден

# 340
Моя звяр и той е близо 6 килца на 2м и 7 дена:) най-смешното е че според мен ще си удвои теглото преди 4-тия месец:) Да хапва и да пълнее, доволна съм че поне рефлукс няма защото с тези алергии децата често имат и рефлукс а това е ужасно най-вече за майката че се измъчва и тя

# 341
Аз мисля, че нашият юнак е към 6500 вече, ще видим на 16-ти.
Момичета, този истеричен рев преди заспиване не намалява, а напротив! В чудо съм се видяла. Почти всяко заспиване е съпроводено от ненормален рев, целият блок се тресе сякаш...Вече не знам какво да правя. Не е от глад, от преумора е. Ако има някой, който го е преборил, нека сподели 😔

# 342
Моя по наши притегляния беше 5600 онзи ден

Анди също е някъде толкова. Мислих си, че само той е от дребничките.

# 343
Ради също е толкова. Не са дребни, в норма са, мами, нали наддават. Целувки!

# 344
Да, особено моят дребосъчко както често връща. Сега говорихме със свекървата, която е педиатър, да почнем захранването с оризова каша, заради рефлукса. Няма да бързаме - когато си покаже, че е готов - тогава.

Общи условия

Активация на акаунт