Здраве, щастие и догодина за ОКТОМВРИйската дружина - Тема 3

• 46 293
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
Днес пък нашата Габи както си стоя в шезлонга и започна да се набира да се изправя. Първо си помислих, че се напъва да ака, хахаха.
Редовно се набира , когато го сложа в мен. От няколко дни и в люлката го прави.. не го знам за къде бърза..

# 316
И при мен същото - от 2 седмици бърза да тръгне нанякъде, постоянно се набира, не им ли е раничко да стоят седнали!?

# 317
  • Sofia, Bulgaria
За педиатъра не е чак толкова официално в действителност. Преди години си смених моя през м. Май, защото старият ми беше в родния град. Беше ми спешно (подновяване на здравна книжка за работа) и изобщо не съм подавала молба. Успех с намирането на нов педиатър!

# 318
Да, при промяна на местожителство може да се смени по всяко време личния. При преместване от един адрес на друг в един същ град е по-сложна процедурата.

# 319
Доколкото знам педиатър на детето може да се смени по всяко време, ама такова нещо с направление няма. Поне аз не съм давала никакво направление на никой. А щом вашите бебоци са трегнали да се изправят ще.видите зор да ги удържите до 6-тия поне месец:) имам.приятелки и така деьата им просто си искаха да се надигат, да се изпрсвят и голям зор виждаха и в количката в зимни кош и вкъщи:)

# 320
И мойта госпожица от 2 седмици се надига. Тренират си коремните мускули децата. Grinning

# 321
Официалният ред е едно, друго е какво се прави на практика. Те могат и без направление да ме вземат, ама ако ми поискат, ще са си в правото и трябва да съм готова. Благодаря, малдини!
Мене малко ми преля чашата вчера с това местене... но поне от НОИ са ми превели пари - с дата 9.01 :Д. Как стават тея работи, пари от бъдещето в мойта карта...

Вие правите ли коремни упражнения с бебетата и какви?

# 322
Джони, паричките ще ти ги преведат на 09.01., в сайта на НОИ само уведомяват предварително. Simple Smile

# 323
аааааааа, разбирам! а бе и аз се чудя кво е това нещо - но пише преведени и викам...брех!

# 324
Joony, какво имаш предвид под коремни упражнения, за коремните мускули или нещо друго? Засега бебси си ги упражнява сама, като се надига. Правим опити да ми хване палците и да я надигна аз, но не държи чак толкоеа здраво.

# 325
  • София
И зверчето се надига сам. И аз като попи правя това упражнение с палците, като вече сам си се вдига и си отпуска и главата плавно. Нямам търпение вече да е напълно стабилен, че съм уморена на внимавам с главата и да съм на тръни.

Тихичко ще се похваля, че четвърти ден спим по 7-10 часа. Миналата вечер яде в 23, заспа в 12 и се събуди.. в 10.30.

# 326
Снощи малчо ме изтощи. Буди се на всеки 3 часа като новородено и от 3 до 6 аз не можах да мигна хич. А предната нощ спа 9 часа без да яде!
Ние сме на ваксини на 23ти и аз си умирам от страх.
Напъни за надигане прави сам от около 3 седмици, голям мерак.

# 327
Аз пък въведох млечните и както бяха минали коликите и режима беше направен айде пак почна да се буди от газове. Аман...засега всичко друго изглежда ок, ама още не е за хвалене щото само кашкавал съм яла а той подлежи на термипна обработка та да видим какво ще стане като хапна малко кис мляко. Иначе се надявам тия газове не са реакция и е нормално за всяко бебе когато въвеждам нова храна, особенно толкова тежка като кашкавала да предизвиква газове. Изповядох се:)

# 328
Вечер баща му му прави масаж и коремни преси. Педи каза , че май ще трябва и на плуване да тръгне ама пролетта. Сега не ми се рискува.

# 329
  • София
Защо на плуване?

Общи условия

Активация на акаунт