А сега ми е и по-спокойно, дори се поразвеселих, защото гледам 30 български епизод. Пуснала си хубави снимки на Ийт, аз също ще украся с няколко, които свалих днес от Instagram.

Иджлял много добре е опознала врага си ,знае слабостите на Нур -нейната прекалена добронамереност ,наивността на малко дете на моменти. Уцели точно момента да хвърли бомбата. Познава много добре и Ийт ,той е предан на семейството си въпреки всички и тя умело се възползва от това.
Не съм много убедена ,че той ще прогледне веднага . Освен ако не чуе някой случаен разговор в имението. Все още ме изумява поведението му спрямо ситуацията с Иджлял в предишните епизоди. Остави се да бъде манипулиран от двете харпии. За сега ни показва ,че Нур не е жената за него,щом позволява вечно някой да мести пешките на игралното поле на животът му.
За жалост дублажа развали силата на емоциите и не се получи желаното въздействие. Но съм съгласна с думите ти. Фърат-това е един образ ,който все още е неразбран от мен . Толкова ли може да е заслепен човек от любовта си ? Само той си е виновен -Иджлял още от самото начало му каза напълно ясно правилата на играта. Какво е очаквал той-с раждането на детето да се появи майчински инстинкт и любов у Иджлял ли ?
за съжаление ,когато животът ти поднесе шампанско ,то почни веднага е гарнирано със сълзи.И за мен поведението на Нур е напълно оправдано . Тя е много примерно ,горделиво момиче. За нея това е нож в гърба . Малко в повече ми дойдоха само оправданията на Ийт-какво ще постигне с всичкото това преследване-прошката не се постига само с няколко нежни слова. Както писах и за него преди дни-той си пати от прекаленото доверие към близките си ,въпреки всички отрезвителни ,които му предложи съдбата.
.
абсолютно съм съгласна, че колкото да е благодарен човек към някой той трябва все пак да постави граници на тази благодарност, когато се експлоатира от отсрещната страна.