Дорис, не си глупачка. Но на мен ми казваха, че съм глупачка. Не става въпрос за подобна ситуация, а по принцип. Не знам дали от наивитет или от доброта, но не виждах задкулисието и двуличността. До сравнително късна възраст. Усещах нещата, но си казвах, да не съм мнителна и т.н. После пък минах в другата крайност - много мнителна. Но когато веднъж усетих как децата ми направиха тест за интуитивност и явно доста добре го издържах реших да се разделя и с наивитета и с мнителността, но да се доверя на вътрешното си чувство, което често се оказва много вярно. Но никога няма да стана зла и егоистка.
Нур, като й гледам реакцията в момента - за мен тя е напълно нормална. Имайки пред вид натрупаното толкова време напрежение тя сега избухна. Права или не - в момента тя се остави на чувствата си. Достатъчно търпя заради съобразяването на Ийт по отношение на Неджлял. На повърхността изглежда като неистова ревност, но това е само на повърхността. Тя в момента не може да мисли дали това се е случило в пиянски момент. Самият Ийт, дори не допуска, че това може да е лъжа. Не може да допусне какъв демон е бившата му съпруга. Жалко само, че когато трябва да изживеят най-хубавите и щастливи моменти от връзката си, те трябваше да живеят като разделени непознати.
Аз също бих искала да знам накратко развитието на сериала по-нататък. Или на лични, или, защо не тук в скрит текст. Който не иска - няма да го чете.

, е отговорила на въпроса ми в мнооогооо дълбоко скрит текст...всъщност и аз така предполагах.

аз нямам сили дори да коментирам, затова и цитирах твоите думи, които отразяват и моето настроение. Но не мога да подмина откровените коментари на Дорис и Орси, които ме карат да мисля в друга посока - за въздействието на сериала върху всички ни. Този сценарий поставя толкова въпроси, чийто отговори търси всеки от нас. Несъзнателно ние започваме да анализираме и своите действия и постъпки, търсим сходство и аналогии с наши близки и познати. Самите ние се поставяме на мястото на Нур и Ийт и разсъждаваме как бихме постъпили, къде ще сгрешим, кой ще ни препъне и на кого да се доверим. Невероятен сериал, страхотно подбран екип.
, ако някой го интересува 28 еп.