"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

 • 89 026
 • 742
 •   1
Отговори
# 45
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
Честита нова година!!! Пожелавам ви новата 2018 да е изпълнена само с положителни емоции,  усмивки, много незабравими моменти и най - вече от здраве да не се отървете!!!!

# 46
 • Мнения: 14 032


Цитат
Ето порция за загрявка, музиката е неповторима- обожавам я.
https://www.vbox7.com/play:237a2265c4

Нади, страхотно клипче, позволих си да го пусна тук направо, без да те питам, но  се надявам, че няма да имаш нищо против!

Последна редакция: пн, 01 яну 2018, 16:28 от Emiliya

# 47
 • Мнения: 1 979

Толга с цялото си семейство но Нова година.Нова снимка от 2018 г.много красив колажлека нощ с тази красота

# 48
 • Мнения: 1 042


Цитат
Ето порция за загрявка, музиката е неповторима- обожавам я.
https://www.vbox7.com/play:237a2265c4

Нади, страхотно клипче, позволих си да го пусна тук направо, без да те питам, но  се надявам, че няма да имаш нищо против!
Споко Еми,
нали сме група...

# 49
 • Мнения: 122
Здравейте прекрасни дами!

ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА!

Да е здрава, спокойна, доходоносна и щастлива !

На всички Ийтки и Нурки пожелавам още по-страстно участие във форума и колективно гледане и обсъждане
на нашия сериал. Аз, както съм ви споделяла по-рано, вечер не мога да пиша, ако на следващия ден смогна в службата само тогава ще участвам, но ви чета с интерес. За мен е радост да виждам най-ревностните участнички в темата Емилия и Димана. Браво на вас, че поддържате огъня.Flowers HibiscusKissGift Heart Радвам се да виждам и Котелина, и Нади, и Мими, и Велвет,и Виктория, и Феми , и Орси и още други, които ни спохождат по-рядко.

С нетърпение чакам серията довечера, която се радвам, че ще е по-дълга. Време беше да удължат излъчването, иначе си беше мъка.
Чакат ни много интересни обрати и много сълзи с гризане на нокти.

Димана, благодаря за тези среднощни красоти, които си постнала.
Голяма фамилия има вече Толга. Ама албанската фамилия и тя там. Гледам снимката и предполагам, че Алмеда има сестра близначка/много си приличат момичетата/ до толга е тъщата с тъста и според мен възрастната дама е  майката на тъста. В дясно на преден план има едно момче, което, според мен е гадже на балдъзата.
В ляво има едно момче, което много прилича на Толга. Това негов брат ли е? За сестра знам, че има и тя е до баща му на снимката, но за брат не знам да има, а това момче много си прилича с него.
Както ги виждам аз са отляво надясно така:
Момчето, предполагаем брат на Толга, Нил сестрата на Толга, бащата на Толга, майката на Толга, бащата на Алмеда, отпред баба й, майката на Алмеда, Толга, Алмеда, сестрата на Алмеда и гаджето й/което ще стане баджанак на Толга или е вече такъв/.
Това са моите заключения, гледайки снимката.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 11:44 от Anileda7

# 50
 • Мнения: 4 642


    Здравейте, момичета!


    Ади,

   
Цитат
За мен е радост да виждам най-ревностните участнички в темата Емилия и Димана. Браво на вас, че поддържате огъня.Flowers HibiscusKissGift Heart Радвам се да виждам и Котелина, и Нади, и Мими, и Велвет,и Виктория, и Феми , и Орси и още други, които ни спохождат по-рядко.


    Аз, по принцип не съм от много върло присъстващите във форума. Понякога, дори, не успявам и да си  прочета "моите си" теми  по 2-3 дни. Но наваксвам и слава Богу това се случва по-рядко. Аз пиша в една тема. Но понякога, макар и рядко, си позволявам да изкажа мнение и другаде, където ме вълнува нещо.  Защото чета /следя 4-5 теми. Харесвам Толгахан.  Но най-ми допада присъствието на Димана тук, която "познавам" отдавна  и харесвам нейните мисли, мнения и особено поведението й във форума.

   Въпреки, че трябваше да прекъснат този сериал, за да почнат Дръзки и красиви, който така да се каже е "мой" сериал, се радвам, че не го направиха. И че зрителите се наложиха над тази порочна практика на бтв. Да почват няколко сериала, да прекъсват и т.н. Като манталитета на майстора, който, за да не изтърве някой клиент приема поръчки от всички появили се такива и един ден при един клиент, втори при друг, трети и после от начало. Ако удължат времетраенето, обаче, няма да мога да гледам след 21 часа. Следя Кара севда, където ми харесва и сценария. Поне до тук. Иначе, си знаем, че техническият екип и актьорската игра в сериалите им е на голямо ниво. Но сценариите вече стават много зле с тази дължина на сериите и на сериалите. Добре, че нашия Дръзки и красиви спря на време. Половината от него предоставиха на един налудничав образ. Но си заслужава гледането.

   Мислите ми излизат малко извън темата, но е във връзка с нея, все пак!    Grinning

   Имайте хубав ден и хубава седмица!

   
   


    И една молба, ако технически ви е възможно. Може ли със стрелички да посочите на семейната новогодишна снимка кой - кой е в семейството?

# 51
 • Bulgaria
 • Мнения: 1 146
Криси  Hug и ти изпадаш в такава ситуация ,като мен ,заради Черна любов. Но аз ще продължа да си следя и двата сериала-просто Сега и завинаги ще го гледам до 9 ,а на следващият ден ще закусвам с пропуснатите 20 минути.

Ани  Hug и аз се радвам ,че и през новата година ще чета прекрасните коментари на всички вас и ще се опитам да бъда редовна и сега  Hug Hug
Приятно гледане на всички довечера  Hug

# 52
 • Мнения: 4 642
Е, то ясно, че и аз ще си го догледам след това! Че как!

# 53
 • Мнения: 1 042
Криси  Hug и ти изпадаш в такава ситуация ,като мен ,заради Черна любов. Но аз ще продължа да си следя и двата сериала-просто Сега и завинаги ще го гледам до 9 ,а на следващият ден ще закусвам с пропуснатите 20 минути.

Ани  Hug и аз се радвам ,че и през новата година ще чета прекрасните коментари на всички вас и ще се опитам да бъда редовна и сега  Hug Hug
Приятно гледане на всички довечера  Hug
mimity Christmas Treeчестита 2018 година!
Приятни моменти с нашите любимци
Ама ти все още ли удържаш да не гледаш Кара севда в интернет??? Aз доста напреднах -вече съм на втория сезон, не мога да ги чакам всяка вечер да ми цъкат 70 мин и половин час реклами, пък и с дублажа се губи половината очарование - как да не чувам гласа на Бурак или Толгахан

Gift HeartGift HeartGift Heart

# 54
 • Мнения: 27 715
 Здравейте  Hug

 Добре че продължава сериала  . Новогодишните програми мноУ зле бяха

# 55
 • Мнения: 14 032
Здравейте, момичета!

Да се подготвим визуално за сериала!Пожелавам приятно гледане!

# 56
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
Добър вечер и от мен. Много ми хареса новият дом на нашите любимци, симпатичен и уютен. Приятелят ми е изключително доволен, че тази вечер телевизорът ще е свободен след 20ч. 🤣
Също на снимката със семейството на Толга и аз забелязвам, че едното момче адски много прилича на него. Дали това е брат му? Приятно гледане от мен и после ще коментираме 🤗

# 57
 • Мнения: 14 032
Сезон 2
Епизод 23

- Тръгваме си оттук!


- И така ... готова ли си?- Готова съм, от деня, в който ти казах "да" съм готова!
- Хайде!


- Не си го представях така. Денят, в който трябваше да излезем от имението като семейство, трябваше да е празник. Чувствам се много странно! И ти си като мен, казваме, че сме свободни, че сме само двамата, но сякаш в сърцето ми се забива дамгосващо нажежено желязо... Жалко, че нямам вълшебна пръчица, с която да излезем от този водовъртеж.

- Има, има такава вълшебна пръчица, но не е в ръката ти, ето тук е,  в сърцето ти. Любовта в сърцето ти ще бъде и за мен, и за Мерт вълшебна пръчица. Отсега нататък целта и на двама ни ще е Мерт да бъде най-малко наранен от ситуацията. Ще успеем, благодарение на любовта ти ще успеем.

- Ще стане, нали? Това ще е домът ни, а това ще е стаята на бебето. Мечтите ни най-накрая ще се сбъднат, нали?- Не се тревожи, една по една ще се сбъднат, ще стане това, което ние искаме ... Всичко ще се нареди, както трябва, не се притеснявай. Хайде, Нур Козан! ... Хайде сега по магазините, тръгваме ...
- Ийт, много съм щастлива! Толкова съм щастлива, че изпитвам чувство за вина. Ти мислиш за Мерт след всичко станало вчера. ... Имам ли право да съм толкова щастлива.


- Чуй ме, правим това, което прави всяка млада семейна двойка. Наехме си жилище, обзаведохме го. Това, което е толкова нормално за другите ни се струва невероятно и различно. Знаеш ли и аз съм много щастлив! Не е по силите ми да не мисля за Мерт, но това не ми пречи да съм щастлив.- Ийт, ние се борихме много един за друг, сега ще се борим още повече, за да бъде Мерт щастлив и с времето да ни разбере. Първо ще бъдем тримата, после ще дойде дъщеричката ни и ще станем голямо семейство!
- Вярвам в това с цялото си сърце, ще успеем!


# 58
 • Мнения: 1 979
Привет! wavey wavey wavey

Очаквахме цели 10 дни тази серия или по-точно продължението на сериали ни. Радвам се, че се случи. Изглежда пак само накои ще си пишем, но нейсе.

Ади, Hugблагодаря, че ни четеш и уважаваш писаното от мен и Еми.

Орси Hug, много се радвам да те "видя" тук и, че отвреме навреме наминаваш. Сърдечно ти благодаря за оценката, която ми правиш. newsm51 Засрами ме.

Еми Hug, благодаря за резюмето на серията. Бъди винаги така вярна на себе си! Heart Eyes да ни запознаваш отново с важните сцени и разговори в сериала.

Тази серия, когато я гедах за първи път останах с едно особено чувство на неудовлетвореност от ставащото, въпреки че е желано събирането на Ийт и Нур, но не по този начин. И те не са очаквали, че ще стане така неочаквано. Но истината е винаги неочаквана. Това, което беше замислил Ийт, че след седмица вече ще каже на Иджлял за брака си с Нур претърпя провал, защото той въобще и за секунда не се усъмни в "искреността" на Иджлял, а се усъмни в предупрежденията на Нур за информираността на Иджлял. Сега Ийт ще прогледне, че жена му винаги му е казвала истината, а той е бил сляп.
Отлагането да разговаря с детето беше правилно, защото нямаше как точно на детето да се "плесне" истината и то преди сън. Съвсем нормално и бащински каза на Мерт, че на следващия ден ще си поговорят по мъжки. Не му мина през ум, въпреки, че видя злобата на Иджлял, несъобразяваща се с детето, че Иджлял ще атакува веднага детето и ще му вкара в главата лоши мисли и омраза.

Отново се възхищавам на Нур и на нейната чистота и доброта към болката на останалите. Тя изпитва и чувство на вина, че им се причинява такава болка. Не даде възможност на Ийт да й каже нещо, а продължи да говори, все едно говореше не само на него , а  на себе си и като че ли чакаше от Ийт поведние на оправдание. Той според мен искаше да й каже за грешката си, но отново тя не му даде възможност и той реши да не вгорчава допълнително ситуацията. Тогава той направи опрадателното действие към Нур, като й каза, че любовта в нейното сърце ще стигне за него и Мерт. Беше много красиво, но същевременно тъжно, защото това залагане само на любовта в първо време  няма да може да изтрие грешката.
Тази серия е подготвителна за всичко, което ще се случи по-нататък. Иджлял определено подготвя пълна война но всички фронтове - дете, Хафизе, Фърат и разбира се, в последствие  и мама, а по-късно и други люде, които още не са се появили в сценария.


Хубава снимка с малкия Пойраз/Мерт и наверно сестричката му, защото ми се вижда прилика с момичето.Тази снимка много ме замисля и дори изненадва. Не ме изненадва, че там е Мурат Йълдъръм, но за Толга се изненадвам. Да приятели са с Мурат, но заедно при Ердоган ми е странно. За Мурат не ми е странно, защото знам, че доста от неговите фенки се разочароваха от него, когато той направи голяма завой към
исляма и поддръжката му, дори с  доза на  фанатизъм. Просто Мурат мисля, че е родом от Коня, където е лоното на исляма в Турция. Но Толга, който е момче, истанбулче, какво прави там не знам. Дано не е  възприел залитането на приятеля си. Да си призная тревожа се за него Joy Joy. наистина, въпреки, че иронизирам тревогата си.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 23:44 от Dimana-nova1

# 59

Общи условия

Активация на акаунт