. Този г-н Керем ми е много неприятен (може би самият актьор). Тази тишина от негова страна, това спокойствие ахх.....
. Този г-н Керем ми е много неприятен (може би самият актьор). Тази тишина от негова страна, това спокойствие ахх.....
радвам се, че написаното от мен ти е допаднало 
Аз продължавам да гледам сериала ,естествено
В момента гледам последните 20 минути от епизода 

Еми
Не съжалявам Иджлял изобщо. Породи такова чувство в мен само за някакви си 2-3 минути
. Започва да ме дразни и тази преданост на Фърат към Иджлял. Не очаквах да падне толкова ниско в краката и в името на тази пуста негова любов. Със сигурност ще се опари по някое време, но може би ще е късно. Дали няма да се самубие от любов накрая? П.С. Снощи до два часа сън не ме хвана докато не изгледах до края 36 серия. От едно ми олекна, друго започна да ме притеснява
, но няма да издавам, че после някои да не искат да ме линчуват. Лек ден от мен момичета 😙😙
Просто Иджлял е била глезеното дете на мама . От малка е приемала от живота със сребърна лъжичка. С нейните действия тя само вреди на дъщеря си ,но за съжаление не го осъзнава. А относно Фърат-и аз не мога да го разбера. Но от друга страна и двамата взаимно се допълват -и двамата страдат от несподелени любови ,но докато на Иджлял влюбването е загубване и обсебване ,и поведението и води само до нейното самоунищожение ,то Фърат я обича истински и е готов на всичко за нея. Вместо да играе на страната на Нур и така всички да са щастливи ,той се води от сърцето си и върши нелепи глупости. Как може да приеме този пъклен план на възлюбената си ? Жалко ,наистина.
, но и това един вид покозва загрижеността на мама за спокойствието на дъщеря си. Интересни образи без подлежаване на коментар разбира се. Все нещо трябва да ни държи под напрежение. Жал ми е само за нашите Нур и Ийт, наивни до някаква степен, но пък това ги прави красиви. Айде стига съм се обяснявала, и без това не ме бива 🤣 
аз съдя само по последният епизод . Със сигурност няма да остави нещата така . Но не можах да разбера защо не потърси сметка на Иджлял. Да,побърза да избяга от робския затвор ,да започне така чаканият и бленуван живот с Нур ,но трябваше още малко да забави темпото. Може и да си права ,епизодът довечера може да ни покаже поведението му от съвсем друг ъгъл .

Това са все фобии на Иджлял, които правят заобикалящите я близки в нейни слуги или поне тя така ги определя с поведението си. Единствен Иййт е поставен на пиедестал, защото е любимата й играчка. С тези фобии Айтюл не е могла да се пребори, а напротив ги е стимулирала, защото и на нея й харесва да е в хайлайфа, да ходи на СПА, на фризьор на масаж, на педикюр и т.н., което бе основно занимание за тях двете. При такъв живот, поднесен на тепсия от Ийт как Айтюл да не ожени Ийт за дъщеря си? Естествено е, че е пренебрегнала факта за липса на любов, смятайки, че с раждането на детето ще се получи, но и увлечена от всичко материално прави фаталната грешка за дъщеря си, като я жени за мъж, който не я обича. Така опропастява и двете си деца

Препоръчани теми