"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 974
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Мими, не сакън, нали знаеш, че за момчето не давам лоша дума да се каже!

Майтапя се, разбира се, че  всеки има право да си каже мнението.

# 76

С това момче Толгахан си прилича и помислих, че може да му е брат. А може би е първи братовчед, защото на снимките от сватбата му го има, а също и на снимката, която постнах за Нова година.
В интервюто, което Еми бе публикувала, Толгахан говореше, че са живяли заедно с леля му и нейният син в една къща, а после се е родила сестра му. Това момче като го гледам е доста младо, та не знам, просто правя преразказ по картинки, граничещ с измишльотини. Joy Joy Joy

С баща си в бебешка възраст, но възторжено, почти с вик е обяздил кончето.

Със сестра си Нийл

# 77
 Здравейтеее   Hug

Коментирали сте много неща едно от които въпроснана снимка с бащицата на Т - я . Мурат не ме изненадва   но Толга до този  Sick  Дано не му  влия зле приятелството им .

Иджлял използва детето и го настройва . За жалост и в живота се използват децата .  Ийт може ли да  вярва толкоз на вещицата  в нищо да не се усъмни  ooooh! Да се замисли като е знаела защо е мълчала и не крои ли нещо ?

Димана  Hug този хубавец до Толга е Гюкхан Кесер певец .  Харесвам гласа  му .   Може и да греша но на снимката ми прилича на него не знаех че са роднини .

https://www.youtube.com/watch?v=fCXlwqPyVfI

newsm68

# 78
     Димана, идеална характеристика на Иджлял си направила. Пипнала си я отвсякъде. Нямам какво да допълня. Съгласна - на 100%!

А и тъщата добре си нарисувала. Аз също не мога да приема нито нейното поведение, нито поведението на Алмеда. Но двечките добри сметчици са си направили. През лятото бях в Албания. Дълго още ще се въртят около Толга, защото той им е златната мина. Иначе щяха да гледат хАмерика през крив макарон.

# 79
 Еми  Hug Алмеда манекенка ли е ?  Къде па я намерил чак в Албания . Любовта  е сляпа.

# 80
Еми, ето и клипчето от танца на сватбата. Там ще видите тъщата. Тя е от дясната страна на Толга.

https://www.instagram.com/p/BSGna0TjK4Q/?taken-by=tsayisman

# 81
Здравейтеее   Hug

Коментирали сте много неща едно от които въпроснана снимка с бащицата на Т - я . Мурат не ме изненадва   но Толга до този  Sick  Дано не му  влия зле приятелството им .

Иджлял използва детето и го настройва . За жалост и в живота се използват децата .  Ийт може ли да  вярва толкоз на вещицата  в нищо да не се усъмни  ooooh! Да се замисли като е знаела защо е мълчала и не крои ли нещо ?

Димана  Hug този хубавец до Толга е Гюкхан Кесер певец .  Харесвам гласа  му .   Може и да греша но на снимката ми прилича на него не знаех че са роднини .

https://www.youtube.com/watch?v=fCXlwqPyVfI

newsm68

Феми, добре ме коригираш, защото не знаех това момче кое е и си го направих да е братовчед на толга.
Благодаря, че ме осветли. Peace newsm51

# 82
 Димана   рускините не пишат ли кое е момчето ? Да не те подведа заприлича ми на певеца .

# 83
Феми, здравей! Изгуби се някъде ти, но пък с чудесна песен се появяваш!

Еми  Hug Алмеда манекенка ли е ?  Къде па я намерил чак в Албания . Любовта  е сляпа.

Миска е някаква Алмеда, може и манекенка да е, но къде забърса Толга ........ не зная!

Еми, ето и клипчето от танца на сватбата. Там ще видите тъщата. Тя е от дясната страна на Толга.

https://www.instagram.com/p/BSGna0TjK4Q/?taken-by=tsayisman

Димана, Толгахан го е закъсал здраво с Айтюл и Иджлял и в живота.....

май само студена вода не става, трябва му и лед на челото, та белким му размине!

# 84
  • Bulgaria
Феми  Hug  Най-накрая да видя някой ,който да отнесе критиките си към Ийт . И аз мисля като теб- въпреки ,че вече тя е без маска,той продължава с наивността си . Но силно се надявам в епизода довечера всичко това да се промени- не гледам рекламата по БТВ и не знам какво ще се случи през седмицата.
 Еми  Hug знам ,че го обожаваш ,както аз Бурак  Laughing Laughing Но аз обичам да посочвам както добрите страни на Ийт -добър ,отдаден съпруг и баща ,грижовен ,професионалист ,работохолик и истински обичащ семейството си  ,така и неговите слабости  Heart Eyes

# 85
 Мими  Hug   bouquet

# 86
Феми  Hug  Най-накрая да видя някой ,който да отнесе критиките си към Ийт . И аз мисля като теб- въпреки ,че вече тя е без маска,той продължава с наивността си . Но силно се надявам в епизода довечера всичко това да се промени- не гледам рекламата по БТВ и не знам какво ще се случи през седмицата.
 Еми  Hug знам ,че го обожаваш ,както аз Бурак  Laughing Laughing Но аз обичам да посочвам както добрите страни на Ийт -добър ,отдаден съпруг и баща ,грижовен ,професионалист ,работохолик и истински обичащ семейството си  ,така и неговите слабости  Heart Eyes

О, Мими Hug, Феми Hug, чакайте, само не можете да си представите какви критики от мен ще отнесе Ийт, въпреки че и до сега не съм го жалила. Още не съм му правила пълен анализ, но му набирам много и ще се изкажа hahaha hahaha hahaha

Приятно гледане, че почна

# 87
Димана   рускините не пишат ли кое е момчето ? Да не те подведа заприлича ми на певеца .

Феми, не съм прочела при тях кое е момчето. Но ти, мисля си права, че е този певец. Peace

Относно въпросът ти за Алмеда ще ти отговоря, въпреки че въпросът бе отнесен към Еми.
Алмеда е мис Албания, но не си спомням коя година, след това играе във Великолепния век, но не знам как е дошла в Турция и дали не живее цялото й семейство там. Нямам представа. Като гледах репортажа за нея и семейството й, останах с впечатление, че си живеят в Албания, защото не знаеха турски.
Това са само изводи от мен. Истината може би е друга. Единственото вярно, че е мис Албания и че е играла във Великолепния век.

# 88
Пускам малко снимки в аванс, че както сте се стегнали на Ийт, ще отнеса аз най-големите критики! newsm78

Сезон 2
Епизод 24 - 1

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 21:55 от Emiliya

# 89
Е,вие пък сега....какво и е на Алмеда-много е хубава!То аз честно да си призная не съм му фенка на Толгахан,прекалено ми е идеален,захаросан..

Общи условия

Активация на акаунт