Майтапя се, разбира се, че всеки има право да си каже мнението.

Дано не му влия зле приятелството им .
Да се замисли като е знаела защо е мълчала и не крои ли нещо ?
този хубавец до Толга е Гюкхан Кесер певец . Харесвам гласа му . Може и да греша но на снимката ми прилича на него не знаех че са роднини .

Дано не му влия зле приятелството им .
Да се замисли като е знаела защо е мълчала и не крои ли нещо ?
този хубавец до Толга е Гюкхан Кесер певец . Харесвам гласа му . Може и да греша но на снимката ми прилича на него не знаех че са роднини .
Алмеда манекенка ли е ? Къде па я намерил чак в Албания . Любовта е сляпа.
Най-накрая да видя някой ,който да отнесе критиките си към Ийт . И аз мисля като теб- въпреки ,че вече тя е без маска,той продължава с наивността си . Но силно се надявам в епизода довечера всичко това да се промени- не гледам рекламата по БТВ и не знам какво ще се случи през седмицата.
знам ,че го обожаваш ,както аз Бурак
Най-накрая да видя някой ,който да отнесе критиките си към Ийт . И аз мисля като теб- въпреки ,че вече тя е без маска,той продължава с наивността си . Но силно се надявам в епизода довечера всичко това да се промени- не гледам рекламата по БТВ и не знам какво ще се случи през седмицата.
знам ,че го обожаваш ,както аз Бурак 
, Феми
, чакайте, само не можете да си представите какви критики от мен ще отнесе Ийт, въпреки че и до сега не съм го жалила. Още не съм му правила пълен анализ, но му набирам много и ще се изкажа

Препоръчани теми