"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 977
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Еми, не ти излизат снимките

# 91
  • On the sea
Леле колко сте напреднали с коментарите. Аз все не успявам да се включа в подходящия момент. Гледат ме в ръцете и като взема да пиша повече на всички им е толкова любопитно какво толкова пиша, че направо.... Rage. Иначе пък с гледането напредвам, тъкмо ще започвам 39 серия, предимството да си безработен. Аз Ийт не мога да го критикувам, само го видя да се усмихне и край, всичко му прощавам. Снимките са страхотни, само на Еми и аз не мога да ги видя. Аз имам няколко глупави въпроса, чак ми е неудобно малко да си ги задам, опитвам се сама да ги разгадая отговорите, ама нещо не ми се получава. Ще ги оставя за по късно, че сега всички са пред телевизорите Rolling Eyes

# 92
Сезон 2
Епизод 24-2

- Откога, лельо? ... Откога знаеше? ... Откога ме разигравате? ... Колко съм бил глупав, колко съм бил сляп! Как съм могъл да ти вярвам, лельо? Как съм се доверил на Иджлял? А вие какво сте правили зад гърба ми? Какво сте кроили зад гърба ми? ... Изобщо не съм ви разигравал, не съм правил номера зад гърба ви, а вие, вие двете сте си играли с нас и по точно с мен.

-Такива неща ми минават през главата, че направо ще си загубя ума! Вярно ли е съмнението на Нур? Питам те, вярно ли е? ... И това ли направи дъщеря ти? Хайде, лельо, кажи, след като отговаряш за всичко, което си направила отговори ми, събери смелост и си признай! Иджлял ли взриви яхтата?

- Не се тревожи, всичко ще се нареди, всичко си влиза в пътя ... имай ми доверие!
...
- Странно, защо ли се върнах толкова назад. Като каза „имай ми доверие“ се сетих за първата ни нощ, първата ни нощ в имението, ти слезе долу при леля си и ми каза: „имай ми доверие“. ... Минахме през толкова изпитания, поехме по толкова пътища, дойде време да бъдем щастливи. Вече нищо не ще ни наскърби, не ще ни раздели. Знам го, това са последните мъки, вече нищо лошо няма да ни се случи.

- Защо катастрофирахме, Иджлял? ... Какъв беше нашият брак? ... Не съм виновен за катастрофата, за твоята кома и затова, че обичам друга.

- Няма да се предаваме от първия път. Какво си казахме, през какви изпитания минахме
- колко се сражавахме
- Заедно сме!
- Вече всичко ще е наред!
- Оттук насетне в живота ни няма да има нищо лошо!
- Много те обичам!
- И аз много те обичам!

- Бременна съм, Ийт!
- Не, не е възможно, кажи, кажи й, че не е възможно. Ийт говори, кажи й ......

- Кажи ми, кажи нещо, Ийт, кажи ...
- Проклет да съм! Нека Бог да ме накаже, нека ме накаже ...
- Не, не ....
...
- Изневерил си ми, изневерил си ми с нея! .... Проклет да си, проклета да съм и аз, че ти вярвах!

# 93

Димана, имам някакъв проблем и не мога да разбера откъде е!  Моля те напиши ми кои постове не излизат!
Работя с новата версия и оттам пращам снимките!

# 94
Привет! Не съм гледала  предишната серия, но се радвам, че Иджлял не се предава лесно. Да създадеш живот, за да си отмъстиш, е глупаво и безотговорно. Но ако си мисли, че може наистина да си го върне, не просто да раздели Нур и Ийт? Освен това се радвам, че дават и гледната точка на засегнатото от развода дете, макар и манипулирано от майката. За Мерт Нур беше добрата бавачка. Той обаче не знаеше, че заради нея баща му се е развел с майка му. Според мен е съвсем нормално вече да не приема добре Нур. Е, пред вид манипулацията от страна на Иджлял той реагира по-остро. Според мен обаче всяко дете, което обича и двамата си родители, страда при ситуация на развод. И се радвам, че го показват, а не просто майката да жертва чувствата си само за да е добре детето й с баща си и новата му жена. Какво направи Ийт? Предпочете собственото си щастие пред това на сина си. Това е истината. Освен ако не си е мислел, че Иджлял няма да излезе  изобщо от комата.

# 95
Ехей, Вали, виждам те, че си на балкона. Хайде скачай и пиши.
Липсват ми и постовете на Виктория, къде се изгуби и тя?

А сега нещо да попиша по серията.
Когато я гледах за първи път доста си поплаках. Най-вече за Нур и нейното непрекъснато сринато първо изживяване. За първа вечер в тяхната къща остана сама.Гледката беше тъжна. После на сутринта милата как му прости за това закъснение, като самата тя го извиняваше и той колко виновен се чувстваше, че не е бил с нея. И двамата бяха тъжни.Тъжни чувства, произлезли от тъгата на другия. Тя тъгуваше за него и разбираше неговите чувства, свързани с Мерт. Той тъгуваше за нейните чувства, че е за първа вечер домакиня на общият им дом и че я е оставил сама в тази вечер. И двамата показаха загриженост за чувствата на другия.
Другото тъжно вече беше с идването на Иджлял. Боже, колко нагло и с превъзходство се държеше  Иджлял. Покадваше пълна победа и злорадстваше най-вече над Нур. Като, че ли Ийт не я интересуваше, а повече я интересуваше от победа над Нур и я постигна. Иджлял отново си поигра с любимата си играчка Ийт, като в тази игра вкара доста кукли наоколо, като Фърат, майка си и Керем, та дори и Хафизе.
Голяма драма и много безиизходна ситуация. В такава са поставени Нур и Ийт. Много жестоко и несправедливо.
 Но Айтюл беше болезнено откровена като каза, че са във война с Ийт. И директно му заяви, че му връщат за начина, по който се е развел.
Най-после Ийт разбра истината за леля си и дъщеря й, разбра колко права е била Нур като му е споделяла за усета си на игра с тях. Тъкмо дойде прозрението у Ийт и хоп Иджлял бременна. Шах и мат.
Но отново леля му успя да го изманипулира като му каза, че Иджлял го обича безумно и не може да му навреди, когато той я попита за яхтата. Отново остана верен на вярването в леля си. Но всъщност психиката му не може да приеме, че може някой близък роднина да направи нещо толкова жестоко като взриви яхтата му. И той за себе си е абсолютно прав, въпреки, че изказа съмнения.

Много ми хареса Ийт какво каза на Иджлял, когато излязоха от консултацията при психоложката че не е виновен за катастрофата, че не е виновен за комата на Иджлял и че не е виновен, че обича друга.
Изкефих се на казаното от него и Иджлял излезе сразена. Но........ се появи помощник . Точно в този момент й се обади онзи мазен лисунгер Керем и колелото на мръсниците тръгна на бавен ход, но в твърда посока - да разделят Нур и Ийт.

# 96

Димана, имам някакъв проблем и не мога да разбера откъде е!  Моля те напиши ми кои постове не излизат!
Работя с новата версия и оттам пращам снимките!

Еми, в пост 88 не са ти излезли снимките.

Вали, Hugтъкмо споменах, че не си писала отдавна и ти се появи. Радвам се, че писа. Знам твоите чувства към Иджлял и те разбирам. Така е, всяка жена трябва да си защитава територията от чужда намеса.И аз мисля, че Ийт не е очаквал след три години Иджлял да излезе от комата и това му е дал смелост на предприеме действия, естествено е, че след като срещна и се влюби безпаметно в Нур.

Извинявай, но Ийт не е предпочел своето щастие, пред това на сина си. Така се стекоха обстоятелствата и той много правилно обясни на детето какво се случва и как ще се вижда с него.Тези обстоятелства отново се стекоха, следствие действията на Иджлял. Тя помисли ли за детето? когато го разплака, казвайки на Нур и Ийт ,че знае за тях. Напротив, не пожали детето, а го дръпна доста грубо и го сложе пред нея срещу тях като защитен щит. това не беше поведение на майка, а на разярена вълчица, готова за кървава битка, с всички средства, първо ползвайки във фронталната линия собственото си дете. това беше доста жестоко според мен.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 22:07 от Dimana-nova1

# 97
Димана, благодаря ти! Мисля, че оправих нещата, но вие ще кажете!

Аз пък си мисля за последиците от премълчаната "истина". Ако Ийт имаше смелостта да разкаже на Нур за безпаметната нощ, ако беше се доверил на нейната женска интуиция, ако ....., но Ийт просто не намери смелост и сега ще плащат скъпо и жестоко и двамата. Болката е неописуема. Страда Нур, защото се чувства измамена. Страда и Ийт, защото не може да понесе страданието на Нур, за което упреква себе си. А Иджлял се наслаждава. Победи! И наистина двамата влюбени се оказаха в капан, капан, от който няма измъкване. А зложелателите се роят, опашката се увеличава. Чудя се кого да виня повече. Как може човек да излезе чист, от тази тиня,  в която двамата се удавиха!

# 98
Димана, благодаря ти! Мисля, че оправих нещата, но вие ще кажете!

Аз пък си мисля за последиците от премълчаната "истина". Ако Ийт имаше смелостта да разкаже на Нур за безпаметната нощ, ако беше се доверил на нейната женска интуиция, ако ....., но Ийт просто не намери смелост и сега ще плащат скъпо и жестоко и двамата. Болката е неописуема. Страда Нур, защото се чувства измамена. Страда и Ийт, защото не може да понесе страданието на Нур, за което упреква себе си. А Иджлял се наслаждава. Победи! И наистина двамата влюбени се оказаха в капан, капан, от който няма измъкване. А зложелателите се роят, опашката се увеличава. Чудя се кого да виня повече. Как може човек да излезе чист, от тази тиня,  в която двамата се удавиха!

Така е Еми, той не посмя да й каже тогава, когато почти беше тръгнал да го направи. Говореше с брат си и Джахид леко го насочи в друга посока, като му каза, че е бил пиян, че нищо не помни и че няма нужда да казва на Нур, защото тя няма да разбере и нещо беше от този род. Не казвам, че Джахид е виновен, а че леко му подейства на Ийт, който беше в шок от сучилото се и беше наранен и управляем като малко дете. Настина със своята интуиция Нур би разбрала, че е постановка или поне би му говорила, че може да е постановка. Знаем тя колко много се вълнуваше и как отхвърляше подозренията си. Тя усещаше, че Ийт има някакъв проблем, че става нещо с него, освен това тя също се чувстваше виновна, заради предложението на Керем, прекъсваше желанията му да й каже нещо, а напротив тя говореше от името на двамата. Говореше, все едно искаше да чуе собствения си глас в правилността на убеждението си, че Ийт  не е сгрешил. Но явно така им е писано да изстрадат любовта си, защото в убежденията на околните любовта им е грешна. От добрина и от вменено им чувство за вина ще понесат големи удари оттук насетне.

# 99
Е,вие пък сега....какво и е на Алмеда-много е хубава!То аз честно да си призная не съм му фенка на Толгахан,прекалено ми е идеален,захаросан..

plams12 Hug

Ето ти предната любима на Толга, също Мис, само, че на Турция. За жалост се разминаха, а се обичаха много, но нейсе.

А ето я последната и съпруга вече

Според мен първата има по-благородно и миловидно излъчване, но кой ли ме пита Joy Joy Joy

А що се отнася да захаросаността на Толга, ами такава му е ролята на едно конте, както го нарече братът на Иджлял. Но аз го харесвам такъв, а може и малко със захарно петле и на луна парк.

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 23:22 от Dimana-nova1

# 100
Димана, много си права. Нямам какво да допълня. Ще цитирам последните ти изречения, защото те обобщават казаното:
Цитат
Но явно така им е писано да изстрадат любовта си, защото в убежденията на околните любовта им е грешна. От добрина и от вменено им чувство за вина ще понесат големи удари оттук насетне.

Желая на теб и всички момичета спокойна нощ! До утре!

И мен никой не ме пита, но аз да си кажа, че си го харесвам с тази:

Последна редакция: ср, 03 яну 2018, 23:28 от Emiliya

# 101
Еми, и аз исках да е така

Лека нощ  и от мен.

# 102
Цитат
Извинявай, но Ийт не е предпочел своето щастие, пред това на сина си. Така се стекоха обстоятелствата и той много правилно обясни на детето какво се случва и как ще се вижда с него.Тези обстоятелства отново се стекоха, следствие действията на Иджлял. Тя помисли ли за детето? когато го разплака, казвайки на Нур и Ийт ,че знае за тях. Напротив, не пожали детето, а го дръпна доста грубо и го сложе пред нея срещу тях като защитен щит. това не беше поведение на майка, а на разярена вълчица, готова за кървава битка, с всички средства, първо ползвайки във фронталната линия собственото си дете. това беше доста жестоко според мен.

А поведението на таткото е на мъж, когото го е треснал хормона след три години въздържание и затова се влюби в Нур. Няма какво да се оправдава с поведението на Иджлял. Просто за него Нур се оказа по-атрактивна с големите си зелени очи. Както и да е, затънаха в блатото и разводът с Нур е най-правилното решение. Трябва да започнат на чисто, както се казва. А за влиянието на развода върху децата имам лични наблюдения от мои роднини и не само. В повечето случаи развеждащите се гледат да решат собствените си проблеми, а детето все ще израсте. Какво от това, че ще трябва да свиква с две майки или двама бащи, нали така?

# 103
  • Bulgaria
Момичета  Hug
Вали Hug Може да не харесвам на моменти поведението на Ийт ,но той  от години търсеше жена като Нур. Той не изпитваше никакви чувства към Иджлял ,само уважение от това ,че е майка на Мерт. Добре ,че се появи ангелче в лицето на Нур ,за да може и той най-накрая да разбере какво е любов.

В този филм е пълно само с лунатици и несподелена любов-то Иджлял ,то Фърат,то Керем. Laughing Laughing Laughing

Да ,Ийт най-накрая прозря истината ,която Нур постоянно му натякваше ,но вече е късно. Слабостта му към семейството ще доведе единствено до разруха на един щастлив живот именно заради липсата на доверие.
 И на мен ми стана жал за Нур-уж е съпруга ,но житейските ситуации я поставят като любовница . Но тя за пореден път е много разбрана по отношение на него. За съжаление ,Иджлял заби отровата си върху сина си.Горкото дете ,вместо да усети майчината топина на Нур ,то се превърна в едно агресивно дете. Но и Ийт направи грешка-много бързо искаше синът му да свикне със ситуацията ,а по този начин той наранява и двамата. Жалка история.

На финала на епизода също ми стана много мъчно за двамата. Колко щастливи бяха в спалнята ,спокойни ,но това беше само за един миг. Иджлял изпълни целта си -възползва се от наивността на Ийт и заби ножа в гърба му. Няма да се изненадам ,ако Ийт продължава да търси вината у себе си и сляпо ще се довери на Иджлял ,въпреки всичко ,което тя му стори. Самодоволната усмивка на Иджлял срещу тъгата и сломеноста в очите на двамата влюбени.

# 104
  • On the sea
Добро утро момичета! "Нашата" Иджлял изстреля стрелите на лъка си право в сърцата на на Нур и Йит. Гледах от части серията и отново ми стана много мъчно особена за Нур. Толкова чакане за това развитие на нещата и накрая отново обляна в сълзи Disappointed Relieved. А този мазник Керем и доволната му усмивка, чак ми иде да му ударя един шамар 😡. А наивният Ийт как грам не се усъмни в тази бременност на Иджлял ах... кой забременява така от един път? 😄 Грозна постъпка от страна на Иджлял да използва детето в мръсните си игри. Според мен тя изобщо не обича това дете или поне до сега не го е показвала. Нали щеше и на майка си за отмъщава, така и де беше заканила а отново тя ще бъде най-голямата и опора. Абсолютна егоистка, на какво ли е още е способна за да постигне целта си? Колко ли хора ще погуби по пътя си, за да бъде тя "щастлива" с голямата си любов? А Фърат, въпреки, че и той е част от грозните и планове толкова искрено се радва, че ще става баща. Честно казано до последно не вярвах, че ще се съгласи на болната идея на жената, която толкова силно обича, но ме изненада. До къде е способен да стигне човек, когато обича толкова силно е ..... доста далеч. Споменах, че имам няколко глупави въпроса, то единият от тях е за фамилията Козан. Нали е на баща им, а на мен не ми е ясно, зако лелята - Айтюл, която е сестра на майка им носи тази фамилия? И се бие в гърдите, че е Козан 😤😤😤

Общи условия

Активация на акаунт