. Иначе пък с гледането напредвам, тъкмо ще започвам 39 серия, предимството да си безработен. Аз Ийт не мога да го критикувам, само го видя да се усмихне и край, всичко му прощавам. Снимките са страхотни, само на Еми и аз не мога да ги видя. Аз имам няколко глупави въпроса, чак ми е неудобно малко да си ги задам, опитвам се сама да ги разгадая отговорите, ама нещо не ми се получава. Ще ги оставя за по късно, че сега всички са пред телевизорите
тъкмо споменах, че не си писала отдавна и ти се появи. Радвам се, че писа. Знам твоите чувства към Иджлял и те разбирам. Така е, всяка жена трябва да си защитава територията от чужда намеса.И аз мисля, че Ийт не е очаквал след три години Иджлял да излезе от комата и това му е дал смелост на предприеме действия, естествено е, че след като срещна и се влюби безпаметно в Нур.

Може да не харесвам на моменти поведението на Ийт ,но той от години търсеше жена като Нур. Той не изпитваше никакви чувства към Иджлял ,само уважение от това ,че е майка на Мерт. Добре ,че се появи ангелче в лицето на Нур ,за да може и той най-накрая да разбере какво е любов.
. А този мазник Керем и доволната му усмивка, чак ми иде да му ударя един шамар 😡. А наивният Ийт как грам не се усъмни в тази бременност на Иджлял ах... кой забременява така от един път? 😄 Грозна постъпка от страна на Иджлял да използва детето в мръсните си игри. Според мен тя изобщо не обича това дете или поне до сега не го е показвала. Нали щеше и на майка си за отмъщава, така и де беше заканила а отново тя ще бъде най-голямата и опора. Абсолютна егоистка, на какво ли е още е способна за да постигне целта си? Колко ли хора ще погуби по пътя си, за да бъде тя "щастлива" с голямата си любов? А Фърат, въпреки, че и той е част от грозните и планове толкова искрено се радва, че ще става баща. Честно казано до последно не вярвах, че ще се съгласи на болната идея на жената, която толкова силно обича, но ме изненада. До къде е способен да стигне човек, когато обича толкова силно е ..... доста далеч. Споменах, че имам няколко глупави въпроса, то единият от тях е за фамилията Козан. Нали е на баща им, а на мен не ми е ясно, зако лелята - Айтюл, която е сестра на майка им носи тази фамилия? И се бие в гърдите, че е Козан 😤😤😤 Препоръчани теми