"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 882
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Ами с тази Хазал какво ще стане?Тя ще се оправи де,но предполагам,че по някаква причина ще си замълчи ,за това кой я е цапардосал?Така ли е?

Всичко ще се разбере. То става ясно кой я е пребил.

# 541
  • Bulgaria
Момичета  Hug
За първи път ми хареса Назан снощи. Каза истината в очите на Джахит . И на мен ми стана жално за нея. Личи си ,че е обичала Джахит и продължава ,но Айтюл явно и живота на Джахит е унищожила.
Не мога да разбера и Джахит ,и Ийт -млади ,умни ,работни мъже ,а все още са до полата на Айтюл. Толкова ли не са могли ,още навремето да започнат самостоятелен живот . Сега всички щяха да бъдат щастливи. Назан и Джахит щяха да са заедно ,въпреки че няма да имат собствено дете. Имам чувството ,че имението Козан е някакъв затвор за всички . Всеки се е вкопчил или в манията си за величие ,или за примирение и толерантност . Отдалеч изглежда всичко като цветя и рози ,като лъскава опаковка ,както го вижда Таяр ,но веднъж попаднеш ли в тази къща  ,няма изход от лицемерните и подли игрички на живеещите в него.

Нур-тези епизоди ще бъдат доста тъжни за нея . Сама падна в клопката на Керем ,водена от нейната наивност и доверчивост . Но в епизодите тази седмица прекалено глупава я изкарват . Още малко ,ако Керем я накара да скочи ,тя ще го послуша. Досега винаги е имала едно наум за хората около себе си ,появи се един психо на бял кон  Laughing Laughing и развали картинката .Заслепена и напълно изгубила доверието си в Ийт . Нямам търпение да видя кога онзи смотльо ще си получи заслуженото.

Добре ,че е Елмаз ,за да разведрява обстановката и да поставя на място двете змии  Laughing Laughing Laughing

# 542
Може ли и на мен да пратите какво ще се случи?

# 543
Здравейте!

Хубави серии предстоят и много показателни за бъдещето на всички.
Предстои Нур да сгафи, но нали съм и аз Нурка ще се старая да й разбирам поведението.
Според мен това, което се случва сега на Ийт си е заслужено. Лошото е , че Нур попадна  на психопата Керем.
Я си представете, че Керем беше нормален мъж, той наистина можеше да даде на Нур спокойствие и добър живот, без стрес. Друг е въпросът дали Нур би се чувствала щастлива без Ийт. Така или иначе тя е приела в сърцето си само Ийт и никой друг , и с нищо не може да го измести оттам. Наистина Ийт е магнетичен, красив ,отговорен, любящ и всичко по две, но неговата неопределеност и нерешителност да постави ситуацията между двете жени на правилна почва му стъжнява живота. Той иска да огрее навсякъде, но едно не може да разбере, че Иджлял и Айтюл никога няма да позволят "мирно съвместно съществуване". Това е неговата болка и страдание и за голямо разочарование на Нур той тръгва винаги срещу нея, а не срещу истинските виновници.
Така ги усещам нещата, споделям и моля, нека не ми се прави "литературен разбор" на поста. Беше много неприятно как беше "разкостен" поста на Димана. Почвам да се страхувам, че като Нурка и моят може да получи същото. Ние не сме тук, за да спорим срещу Ийт или срещу Нур, а да обсъждаме техните образи, чрез реакциите им, предизвикани от житейските ситуации и същевременно да говорим за тази необуздана  и съдбовна любов. 
Обичам ги и двамата, плача ту с единия, ту с другия, но съм жена и страдам за Нур, защото се поставям на нейно място, въпреки, че съм майка на трима сина. Старая се да ги уча на любов и отговорности към нея. Заедно гледаме сериала и си говорим.Засега съм доволна, че имат мисленето на джентълмени, с чувство за отговорност, макар да са тийнейджъри. Ще видим по-нататък как ще е, но поне им доказвам, че трябва да отстояват избора си, ако ги прави щастливи.

# 544
  • Bulgaria
Ани  Hug Подкрепям поста ти . Трябваше още в началото да направи своят избор -или Иджлял или Нур. Но той реше да избере удобната позиция-хем да има любовта на Нур ,хем да обгражда детето си с любов и семейството си с финансова и морална подкрепа. Нур  и Ийт са като два остри камъка -тази седмица ,според мен ,ще видим битка между егото ,морала ,съвестта ,любовта и доверието . Драмата тепърва започва ,подкрепена от двамата луди в лицето на Керем и Иджлял. Ех ,да можехме да разменим местата на двойките  Laughing Laughing Laughing

# 545
Ади, благодаря за откровеността ти!

Ще се постарая да не опонирам, да не правя литературни анализи, да не "разкоствам" коментарите ви, за да не внасям смут след вас  и своите разсъждения и несъгласие ще запазя за себе си!

Желая приятна вечер на всички!

# 546
 Eмииии  Hug Hug Коментирай си .    Разни хора , разни идеали е казал поета .

# 547
  • Пловдив
Еми Heart
Моля те не обръщай внимание на такива коментари и пиши както до сега!
Ако няма различно мислещи какво ще обсъждаме тогава...

# 548
Здравейте! Следя темата редовно, но чак сега се реших да пиша. Моето виждане съвпада с това на Аleda7. За съжаление няма как "и вълкът да е сит и агнето - цяло"

# 549
Кадри от предстоящия епизод

Приятно гледане!

# 550
О,за Чики-Рики ли ще се омъжва???

# 551
О,за Чики-Рики ли ще се омъжва???

Охх, plams, ти ме развесели!

За теб още няколко снимки:

# 552
Ужас!Така ще е!Женят се!През тези серии ,събитията се развиват много бързо..

# 553
Ох, един ден ме е яд на Ийт, днес ме е яд на Нур.
Не става.Я някой да ми напише на лични какво ше стане, как ще се развие действието че търпението ми се изчерпа.Ако и Ийт се ожени за оная кривокрака откачалка съвсем ще се подредят и двамата.
Моля напишете ми.

# 554
Сезон 2
Епизод 39

- Боже, как ще се откъснем един от друг? Как ще стане?

- Ще се побъркам, ще откача! Умолявам ви, моля ви, ще ви питам отново, кажете ми? Ще ви падна в краката ако се налага, само ми кажете къде е тя! Къде е изчезнала, сякаш потъна вдън земя? Къде е?

- Грехота е, откажете се вече от Нур!
- Ако разберете нещо, обадете ми се! Не ми казвайте къде е, нека поне да знам, че е добре!

- Исках да ви изкажа съболезнованията си!
- Съболезнования?
- За бебето! Направихме, каквото можахме, но понякога не се получава.
- Кога, кога се случи, кога изгуби бебето?
- Преди доста време.

„Обичам те, Нур, обичам те,  с цялото си сърце, както един мъж може да обича една жена“
„Обичам те, толкова те обичам, че всеки път, когато те погледна забравям за всичко и за себе си и съм готова отново да ти кажа „да“, Ийт Козан.“

- Поздравления, успя! Накрая се отърва от мен!

- Боже, Боже, сърцето ми, сърцето ме боли! На парчета е! Разбито е! Дай ми сили, дай ми сили, Боже! Искам да забравя лицето му, последния му поглед! Лицето му, очите му, гласа му, аромата му! Искам да забравя, че ме обича, искам да забравя, че го обичам! Моля те, умолявам те, ще умра от тази болка! Боже, искам да го забравя!

- Ийт, не ме плаши, кажи ми какво става?
- Нур .. Нур ме уби, уби ме! Нур ме уби, братле! Нур ме уби!

Общи условия

Активация на акаунт