"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 868
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Предстои да видим:

Приятно гледане!

# 526
Привет! wavey wavey wavey

Леле, със снощният си пост съм предизвикала доста постове, което ме радва. Благодаря ви, че се включихте за диалог и дебат по сериала. Той наистина си заслужава да бъде много коментиран и обсъждан, защото засяга вечната тема за любовта, но поднесена по много интересен начин.

Еми, Hugблагодаря за разбора на моя пост.Имам какво да отговоря, с което не съм съгласна, но може би по-късно, защото ни застъпва новата серия, пък и домашните задължения си искат своето.
Сега те прочетох, защото през деня ми е трудно, поради голяма заетост.
Ще вметна накратко
1. Това, че в такава заплетена ситуация не е виновна само едната страна - не съм съгласна, защото е ясно, че Ийт е виновен от самото начало за тази ситуация.
2. Ийт е безсилен и не може да направи нищо, за да заживее с Нур, особено след като ще има второ дете. Как си мисли той, че ще им продължи живота? Отново с пребиваване  при Иджлял? Тя никога няма да разреши това. Да  те създадоха дом и какво стана? Разбиха го заради "изневярата" и кой е виновен за това? Той, Ийт, защото нищо не направи , за да се раздели навреме от леля си. Затова говоря за битовото и емоционално разделяне. Когато връзката с предходният му брак е все още толкова близка като присъствие нищо не може да се получи качествено със следващия брак.
3. Да, Ийт не е казал, че ще живее при Иджлял, но с разубеждаването на Иджлял да не направи аборт той й обеща, че заедно ще отгледат детето, че ще го обича и т.н. , което е нормално, но при тях дали ще бъде нормално, когато сърцето му е на друго място. Тогава той въобще не помисли за Нур и за бъдещ живот с нея, а какво правеше? Даваше надежди на Иджлял.
4. За географските ширини - в ситуацията Иджлял, Нур, леля не може да има интелигентно отношение към развода, не може да има добър дон и приятелски отношения. Това го виждаме непрекъснато в техните отношения. Единствена Нур се ипотваше да бъде полезна с нещо в тези отношения, обичайки Мерт, но .....приятелско отношение от леля и Иджлял как да се получи?
Определението ми за него като наивник не е без аргументи. Да не забравим как не повярва нищо за яхтата, а и много други злини срещу Нур, но не реагира, а само се караше на леля и Иджлял. Да не говорим как разгорещено се караше на нур, без да е виновна, вярвайки на змиите. Това не е ли наивно?
5. Няма да коментирам и аз бъдещи събития, но тъкането на двата стана си остава до края.
6. По последното имаме единомислие-  трудните взаимоотношения трябва да се решават навреме.

Съжалявам, че съм ти подействала тази сутрин повече от кафе, а може би е било добре? newsm78:peace: Heart Eyes
Много ценя твоето мнение, защото ме кара да продължавам да мисля и още по-ревностно да защитавам Нур. love001 txtloves newsm51
Обичам Ийт, но да не ми е в къщата Joy Joy. Обичам това да ги гледам как се търсят и обичат, но немога да не съчувствам на съдбата им. И аз ще кажа като Ади днес, че Ийт има голям късмет, че срещна Нур.

# 527
Кой е възрастният човек,с когото говори Йит?

# 528
Ами глупава и лесна за манипулиране е Нур.Беше го казала една съфорумка преди няколко поста ,и някои момичета и се издразниха!Ами такава е и според мен!Тъкмо се зарадвам,че попрогледне.....и Керем с две думи само, успява да я накара пришки да и излязат на устата от извинения.Изигра го сърдит Керем,фръцна се ,отиде си и сега гледайте Нур как ще припка да се извинява и обяснява!Оххх,вбесявам се!
Нереално наивен ми два понякога образът и.

# 529
Сезон 2
Епизод 38

„Защо ти се налага да играеш представление с мен? Колкото и да твърдиш, че си невинна, че не си метреса, че не си знаела, че е женен, че жена му е на легло и прочие, пак си виновна! Колкото и да показваш, че се разведе, че повече не си с него, ти пак си лошата жена в тази история!“

- Боже, не карай невинното дете да плаща за греховете на дъщеря ми!

- Играеш тази игра заради чуждото мнение ли?
- Дойдох да те предупредя за последен път! Не знам докъде стигаш в опитите си да ме отдалечиш, но това надмина границите на ревността! ... Нямаш грам мисъл, умуваш само как да ме отдалечиш, как да ме изпратиш в прегръдките на Иджлял! Не мислиш за нищо друго и затова не виждаш по-далеч от носа си!
- Защото ти си ми постоянно под носа, дори като те няма. Жените още ...

- Има нещо в този човек! Керем! В него има някакъв проблем!
- Не знам какво има в него, но проблемът стои точно пред мен!
- Изслушай ме, поне веднъж се вслушай!  Дори не знаеш какво ще кажа!
- Да ти кажа ли нещо, което знам?

- Не ме слушаш, никога не си ме слушала! Онзи човек днес ...

- Разбра ли сега? Ако не си, мога да го напиша с големи букви на афиш, че този човек не е, какъвто изглежда и че той е причинил всичко онова на бедната жена! Дано тогава да се осъзнаеш!

- Не знам какъв ти е случаят, но тази жена е моя! Единствено моя! Ако и косъм падне от главата й ще си платиш! Оттук нататък внимавай много!

- Ийт не лъже!

- Боже, какъв ден, какъв ден само!

- Какво очакваше да стане? Та аз бях влюбен в теб, откакто се помня. Какво щеше да се промени ако знаех, че не можеш да имаш деца? По-малко ли щях да те обичам или уважавам, щях да се разведа ли? Какво щях да направя? От какво си се страхувала, от какво точно?
- Не от теб, а от леля ти! ... Те никога не са ме искали, никога! Самите те не помнят откъде са тръгнали! Възползваха се от парите на Ийт и се смятат за хайлайф!

...
- Те ли ме мачкаха, Назан? Ами ти, ами ти?

- Бягай, Джахид, бягай страхливецо!

- Има един човек, Керем Санджактар. Трябва да науча цялото му минало и всичките му тайни!
- Ах, разбойнико, забрави ли, че дадох клетва повече да не се занимавам с такива неща!
- Това е сериозно, по-сериозно от клетвата. Ако не я развалиш един човек може да пострада. Аз го проучих, рових се много, нищо не излезе. Като отворена и прочетена книга е, но усещам, че не е така, има нещо в него, но не успявам да открия нищо уличаващо.

- Чичо Адил, това е много важно за мен, залогът тук не е материален, не е за пари, става въпрос за сърцето ми, за любимата ми жена!
- Е, щом става въпрос за това развалям клетвата и действам!

- Ще дойде ли пак?
- И да дойде какво ще стане, ще можеш ли да го погледнеш в очите?

- Как така?
- Леле, хванаха ме! ... Охранявам те! Дали да не си построя охранителен пост?  Казах ти, че онзи е опасен психопат. ... Трябва да се страхуваш точно от скритите лимонки!

- Защо ме гледаш така?
- Мъчно ми е за теб! Толкова искаш да избягаш от мен, че от инат не ти е останал никакъв разум.
- Инатиш се, за да се отървеш от мен, а аз се инатя, за да те спася! Каквото и да направиш ще те пазя и от този човек, и от собствената ти глупост!

- Има нещо, негоднико, има нещо, но какво?

- Браво на г-н Керем, прави струва и се докопа до теб! Керем Санджактар е странен избор след Ийт! Двамата са пълни противоположности – единият е истински буржоа, роден в центъра на Истанбул, а другият е бедняк, забогатял в последствие. ... Този път избра правилния човек. След бурните изпълнения с Ийт, Керем Санджактар ще ти осигури спокоен и уравновесен живот.

# 530
Димана, не се чувствам задължена да ти отговоря, пък и нямам желание да го направя, защото  ми се струва, че отегчаваме момичетата с нашите словесни престрелки.

Нито ти ще ме убедиш в правотата на разсъжденията си, нито пък аз искам да налагам своето мнение. В темата пишат много момичета и мисля, че всяка от тях заслужава внимание. Нашите позиции са ясни!

Аз например се впечатлих повече от този коментар:

Според мен в реалния живот има доста наивни жени като Нур, но толкова влюбени и даващи всичко от себе си като Йит мъже няма.
Има и такива мъже все още. Не е моят, но братовчед ми е такъв. Но темата за обичащият мъж е необятна. Едно знам от баба си, че когато един мъж обича, то е до гроб. Спомням си заглавието на един американски филм "Когато един мъж обича една жена". Обича ли веднъж мъжът истински една жена, то наистина е до гроб. Прощава всичко и я иска все по-силно и по-силно. Затова баба казваше гледай не ти да го избереш, а той да те иска и да те моли.
Баба ми е пристанала на дядо ми и до последно той я обожаваше. Това, разбира се  е друго поколение, но и в днешното има такива мъже.
Ийт е един от тях. По пътя на изясняване на любовта си с любимата, егото му направи много грешки, а много от неговите действия караха Нур да прави своите грешки. Два скачени съда на грешки, прошки, страст и любов.
По този трънлив път те осъзнаваха любовта си към другия. Моето заключение е едно и то е , че Ийт извади голям късмет, срещайки точно Нур. Тя го накара да извади на повърхността скритата любов в него и да я култивира.
Но това са все неща в бъдещите серии.
Да, ще дойде Видовден ,Еми го очаква за Ийт, но мисля, че ще има и за Нур. 
hetera, Ади,

# 531
Еми,много силно казано, че правим престрелки. След този голам разбор на моя пост бях длъжна да се обоснова. Пак казвам, че някой път, когато пишем не можем да изкажем достатъчно ясно мислите си, поне с мен е така, поради което се получават и полемики. Нищо лично, просто форум ще кажа, както обичам да се изразявам в такива случаи. Няма нищо лошо да сме на противоположни мнения, но без да се засягаме, защото много ценя твоето присъствие и отдаденост на темата и не искам да има огорчения.
Да знаеш, оставам си Нурка до край, както и ти, Ийтка, и с това не мисля, че натоварваме много останалите.
Просто имаме различни житейски позиции по повод взаимоотношенията на главните герои.
Всеки ги изказва чрез поведението на своя любимец.
Спирам до тук и пожелавам лека нощ.

# 532
Момичета, пожелавам ви лека и спокойна нощ с тази снимка, споделена от Толгахан само преди три часа!

Коментарите са от арабските фенове:
OMG!😻The Most Attractive Man On The Earth💖🤗😗😗😗😗

You're The King Of My Heart ❤️

The king of my heart too he is the best actor in the world and most beautiful man❤️

Love 😗😙😚

А този е от мен: 

Последна редакция: вт, 23 яну 2018, 23:33 от Emiliya

# 533
Добро утро! Не й върви на Нур, все на психопати попада. Един в началото, семейството на Ийт, пълно с потенциални психопати, сега и Керем.
В тази серия ми направи впечатление Джахид и разговора му с Назан. Излезе, че Назан е първата му любов и ако не е било отвратителното й отношение към него и измамата, той никога не би погледнал настрани и не би се развел с нея. Жалко за Елмаз. Ако реши да се ожени за нея, ще бъде само заради детето. Впрочем тя на друго не се и надява. И тя не го обича. Според мен Джахид ще се окаже най-нормалния и уравновесен представител на семейство  Козан.
    Видяхме и обичайния за турски сериал рибар, който сега току-виж се окаже бивш полицай или разузнавач. А другият мъж в къщата изглежда е бащата на Ийт и Джахид.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 08:41 от Vali_N

# 534
На мен пък снощи ми стана жал за Назан и за Джахид.
За Назан- да направила е грешката на живота си лъжейки го че е стерилен , но според мвн е било вод защита , а и тя сама си го призна.Опитвала се чрез нападение срещу него, чрез обиди и унижения да го накара да бъде мъж, защитник, опора и сигурност.Не е права разбира се но не е намерила друг начин да се изправи срещу двуглавото чудовище Айтюл и Иджлял.Не е била сигурна в Джахид, видяла е че няма опора и подкрепа и е прибягнала до лъжа.
Джахид- наранен и раздвоен.Все още му пука за Назан, даже мисля че все още я обича, но е твърде гневен и обиден.И лудата Елмаз с претенциите си, лъжите, машинациите и....детето.Джахид е наясно че Елмаз не го обича, наясно е че тя иска името Козан и привилегиите идващи от това име.
Колкото и да е нерешителен Джахид   той е добър и заслужава някой да го обича и цени.Дано на Елмаз и дойде акъла та да се промени.

# 535
Някой знае ли от какво е починала Инджи ?Аз подозирам де,пишете ми във скрит текст.И колко още Нур ще се заблуждава,че Керем е ангел небесен?Задава ли се Видьов ден скоро или доста ще почакаме?

# 536
Здравейте, момичета!

Новини за разтоварване:
Van Damme'ın yeni gözdesi!
Magazin - 23.01.2018 07:00
Миналия месец Жан-Клод Ван Дам е посетил Истанбул, за да отвори верига от фитнес зали и в същото време беше гост на Beyaz Show в Channel D. По време на шоуто белгийският актьор се срещна и стана приятел на Толгахан Сайъшман. Според слуховете, онзи ден Ван Дам е поканил Толгахан да вземе участие в новия му филм и му е изпратил сценария.

Ето и цялата статия, ще бъде много добре ако някое момиче преведе  оригиналния текст!
Скрит текст:
Van Damme'ın yeni gözdesi!
Jean-Claude Van Damme, ‘Beyaz Show’da tanıştığı Tolga Sayışman’a film teklifinde bulundu. “Seve seve” yanıtını veren Sayışman, ünlü oyuncuyla bir araya gelmeye hazırlanıyor.
Magazin - 23.01.2018 07:00
Belçikalı efsane oyuncu Jean-Claude Van Damme, geçtiğimiz ay spor salonu zinciri açmak için İstanbul’a gelmişti. Aktör, iş toplantılarının yanı sıra hem şehri gezmiş, hem de programlara misafir olmuştu.

Beyaz Show’a da katılan Van Damme, burada tanıştığı Tolga Sayışman’la arkadaşlık kurdu ve ikili, birbirlerine iletişim adreslerini verdi

Amerika’ya döndükten sonra avukatı aracılığıyla oyuncuya ulaşan Jean-Claude Van Damme, proje teklifinde bulundu. Sayışman, e-postayla gelen “Yeni sinema filmimizde sizi görmeyi çok isteriz, ilgilenir misiniz?” sorusuna “Seve seve” yanıtını verdi.
Projeyi kabul eden Sayışman, şimdilerde senaryoyu bekliyor.

И настроение с Толгахан/Кенан

Позитивен, ползотворен и приятен ден!

# 537
Vali поздравления за коментара!
Някой знае ли от какво е починала Инджи ?Аз подозирам де,пишете ми във скрит текст.И колко още Нур ще се заблуждава,че Керем е ангел небесен?Задава ли се Видьов ден скоро или доста ще почакаме?
plams, още 3 епизода ще бъде толкова напрегнато и след това (от понеделник) ще го караме по-лежерно. Лично аз харесвам много епизодите, които ще излъчват от понеделник.
Скрит текст:
Керем Санджактар убива съпругата си Инджи. В следващите два епизода Нур ще види истинското лице на психопата Керем!
djoleva,
Цитат
На мен пък снощи ми стана жал за Назан и за Джахид.
За Назан- да направила е грешката на живота си лъжейки го че е стерилен , но според мвн е било вод защита , а и тя сама си го призна.Опитвала се чрез нападение срещу него, чрез обиди и унижения да го накара да бъде мъж, защитник, опора и сигурност.Не е права разбира се но не е намерила друг начин да се изправи срещу двуглавото чудовище Айтюл и Иджлял.Не е била сигурна в Джахид, видяла е че няма опора и подкрепа и е прибягнала до лъжа.
Джахид- наранен и раздвоен.Все още му пука за Назан, даже мисля че все още я обича, но е твърде гневен и обиден.И лудата Елмаз с претенциите си, лъжите, машинациите и....детето.Джахид е наясно че Елмаз не го обича, наясно е че тя иска името Козан и привилегиите идващи от това име.
Колкото и да е нерешителен Джахид   той е добър и заслужава някой да го обича и цени.Дано на Елмаз и дойде акъла та да се промени.
съгласна съм с мнението ти за Назан. Това, което ме възмущава у нея, Иджлял и Айтюл е че те никога не търсят вината у себе си. За тях всички други са виновни.Така им е по-лесно и по-удобно. Не могат да осъзнаят грешките, които са допуснали или не желаят да го направят. Според мен спокойният живот, положението в обществото, парите, с които разполагат (всичко благодарение на Ийт) ги е превърнало в безсъвестни лъжци, манипулатори и за тях спасение няма. И трите са забравили откъде идват.

Скрит текст:
А Елмаз ще получи такъв хубав урок от жените Козан и Джахид и ще се осъзнае, ще се промени, ще започне да гледа по-трезво на живота и мястото си в него!

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 13:32 от Emiliya

# 538
Нямам търпение вече и ще ви помоля и на мен да изпратите на лични какво ще се случи в сериала. Благодаря предварително.

# 539
Ами с тази Хазал какво ще стане?Тя ще се оправи де,но предполагам,че по някаква причина ще си замълчи ,за това кой я е цапардосал?Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт