Влез в "цитирай" на този пост, за да видиш какъв линк трябва да ти излезе на снимката и ще видиш как се качва в темата...
- 2 189
- На пазар
, темата процъвтява, някакси ми е много уютна. Femmi, пожелавам ти един ден да се насладиш на този мегаполис, определено си струва, мен ме остави без думи........ и дори мисля да повторя след 2 месеца. Колкото и да ги обичам нашите от вчера се загледах в друг сериал, но естествено няма база за сравнение, липсват ми образите им и никой не може да ги замени. С нетърпение очаквам епизода довечера
, а колкото до колажите и снимките и аз ги крада от тук от там
. Пожелавам ви лек ден на всички, а и на Dimana бързо оздравяване. 
Научих нещо ново - мислех, че БТВ не качват епизодите и несправедливо съм ги обвинявала, но няма да им се извинявам, защото не са го направили лесно и удобно - дори предупреждават, да се изчаква, да не се цъка, защото видеото се отваря бавно....а при неколкократно кликване се блокира....Както и да е...ще се съобразим с указанията....
- макар, че мога да правя стоп кадри и колажи, много често си вземам готови от други места - нищо лошо не правя.... 

Колко е хубаво, че си надникнала в тази тема и си разбрала нашето неудобство. Радвам се, че си позитивен и услужлив човек.

благодаря за тази безценна информация за Толгахан, хонорарите и продължението на сериала. Само един отдаден със страст на професията човек може да направи такова нещо. Предполагам, че той е бил в основата на всичко, както и че той е агитирал останалите да продължат.

Не само Иджлял, но и майка й 

Не само Иджлял, но и майка й 

Разбирам те напълно за декларациите.Ще се радвам след това да гледаш по-активно и да пишеш твоите хубави постове

Нур е светлина тук.