"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 930
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
siika_pz

Скрит текст:
Правилно ли съм разбрала - качваш снимките в "Прикачи" от долу виждаш снимката но не виждаш линк за  да я качиш - споко, това е най-лесната работа - кликваш върху снимката и от горе ти излиза линк, който копираш и слагаш в темата, като използваш втората иконка на втори ред - в старата версия

Влез в "цитирай" на този пост, за да видиш какъв линк трябва да ти излезе на снимката и ще видиш как се качва в темата...

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 00:14 от MAMA-AN

# 616
В старата версия не можеш да прикачваш снимки лесно. Само в новата е така. В старата трябва първо да минеш през сайт и от там да вземеш линк.

# 617
  • On the sea
Здравейте момичета. Много съм изпуснала, като гледам, но успях да ви изчета.
Еми благодаря за колажа, супер е. Добре дошла и на Mamma Revolving Hearts, темата процъвтява, някакси ми е много уютна. Femmi, пожелавам ти един ден да се насладиш на този мегаполис, определено си струва, мен ме остави без думи........ и дори мисля да повторя след 2 месеца. Колкото и да ги обичам нашите от вчера се загледах в друг сериал, но естествено няма база за сравнение, липсват ми образите им и никой не може да ги замени. С нетърпение очаквам епизода довечера Smile, а колкото до колажите и снимките и аз ги крада от тук от там Innocent. Пожелавам ви лек ден на всички, а и на Dimana бързо оздравяване.

# 618
Добро малко късно утро с пожелание за лек, спокоен и щастлив ден и успешна нова седмица  Hug
Димана благодаря  за линка, който пусна за възможност за гледане на излъчените вече епизоди  Hug Научих нещо ново - мислех, че БТВ не качват епизодите и несправедливо съм ги обвинявала, но няма да им се извинявам, защото не са го направили лесно и удобно - дори предупреждават, да се изчаква, да не се цъка, защото видеото се отваря бавно....а при неколкократно кликване се блокира....Както и да е...ще се съобразим с указанията....

siika_pz изглежда неправилно съм те разбрала относно снимките - мислех, че използваш сайта на "Прикачи" където се качват снимки...Може би искаш да ги качваш както е написала Newly_
..... Thinking

Velvet_  Hug - макар, че мога да правя стоп кадри и колажи, много често си вземам готови от други места - нищо лошо не правя.... Thinking

Емили e качила нови снимки и е написала "Този красавец заслужава! " Продължих мисълта - да му направим един колаж.... Grinning

Нур също мисли, че заслужава..... newsm10 smile3521

# 619
Здравейте, момичета!

Успешна, динамична и ползотворна седмица!

Подтикната от коментарите ви и красивите колажи на MAMA-AN пускам

Извадки от турската преса:

7 април 2015 г.- Толгахан Сайъшман направи компромис, така че телевизионният сериал  «Asla Vazgeçmem »  да не бъде снет от екран ...

Предполага се, че популярното телевизионно предаване на Show TV ще бъде премахнато. Според новината във вестник  "Vatan", Tolgahan Sayışman и други участници в проекта, решиха  да намалят хонорарите си, за да  не преустановят снимките на  «Asla Vazgeçmem ».

За да не се допусне проектът да стане жертва на рейтинги, известният актьор реши да намали хонорара си от 55 000 лири на серия на 30 000 лири. Като се има предвид фактът, че и други участници решиха да намалят ставките си, TV Show реши да продължи  сериала  «Asla Vazgeçmem »

Колкото повече чета за Толгахан, толкова повече му се възхищавам - на таланта, интелигентността, човечността и позитивизма, който излъчва.

# 620
  • София

Здравейте, момичета!

Надникнах в тази ТЕМА и видях, че коментирате къде може да се гледат по-старите епизоди, след като от БТВ плюс, ги преместят във VOYO.
Сайтовете които ги качват, обикновено са задръстени от реклами, затова извадих тези директни линкове(само видеото) докато още има достъп до тях, защото принципно се отварят и след преместване на серията във VOYO, ако разбира се, БТВ не променят нещо в даден момент.
Така че, ще ви ги давам ТУК на съхранение и за следващите епизоди

*************************************************************************************

епизод 37 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/13/never_let_go_s2_e037_2-2.mp4

еп 38 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/13/never_let_go_s2_e038_2-2.mp4

еп 49 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/18/never_let_go_s2_e039_2-2.mp4

еп 40 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/23/never_let_go_s2_e040_hd_16x9_new_2-2.mp4

еп 41 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/23/never_let_go_s2_e041_hd_16x9_new-2.mp4

ЕПИЗОДА ЗА ДОВЕЧЕРА
еп 42 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/24/never_let_go_s2_e042_hd_16x9_new-2.mp4

# 621
   Оф не мога да трая вече тази Иджлял. Пълно психо е тя.

# 622

Здравейте, момичета!

Надникнах в тази ТЕМА и видях, че коментирате къде може да се гледат по-старите епизоди, след като от БТВ плюс, ги преместят във VOYO.
Сайтовете които ги качват, обикновено са задръстени от реклами, затова извадих тези директни линкове(само видеото) докато още има достъп до тях, защото принципно се отварят и след преместване на серията във VOYO, ако разбира се, БТВ не променят нещо в даден момент.
Така че, ще ви ги давам ТУК на съхранение и за следващите епизоди

*************************************************************************************

епизод 37 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/13/never_let_go_s2_e037_2-2.mp4

еп 38 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/13/never_let_go_s2_e038_2-2.mp4

еп 49 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/18/never_let_go_s2_e039_2-2.mp4

еп 40 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/23/never_let_go_s2_e040_hd_16x9_new_2-2.mp4

еп 41 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/23/never_let_go_s2_e041_hd_16x9_new-2.mp4

ЕПИЗОДА ЗА ДОВЕЧЕРА
еп 42 https://vid.btv.bg/avod/2018/01/24/never_let_go_s2_e042_hd_16x9_new-2.mp4

Привет на всички, запленени от сериала "Сега и завинаги"! wavey wavey wavey

Mari_Mar хиляди благодарности за публикуваните линкове. Heart Eyes Колко е хубаво, че си надникнала в тази тема и си разбрала нашето неудобство. Радвам се, че си позитивен и услужлив човек.
Пак се включвай, а ако искаш може и да е с коментар. Приемаме всякакви позиции, нищо, че се "дуелираме" отвреме, навреме. Joy Joy Joy

Еми, Hugблагодаря за тази безценна информация за Толгахан, хонорарите и продължението на сериала.  Само един отдаден със страст на професията човек може да направи такова нещо. Предполагам, че той е бил в основата на всичко, както и че той е агитирал останалите да продължат.
Възхищавам им се, че са загърбили меркантилното. Направили са един прекрасен сериал, който съм сигурна ще бъде продаден в много държави.  Сега си обяснявам защо нямаше трети сезон. Явно накрая рейтингът съвсем се е сринал, може би има защо, след като вкараха в сценария една нова много неприятна личност.Той беше много съкратен от само три епизода. И въпреки, че е съкратен беше изведен с логичност до край.
В едно интервю бях чела, че самият Толгахан казва, че от малък заработва средства и обича парите.
В тази ситуация той е загърбил тази любов - парите, за сметка на любовта със страст - актьорството.
Браво! Нямам думи за едно такова невероятно поведение. Момчето знае как да успява и печели, освен другите качества, които си изброила в твоя пост. Това го може човек, който е интелигентен и носи доброто с себе си.
Приятно гледане на тази много интересна серия! Ще видите Иджлял как сама се разпъва на кръст, така поне на мен ми изглеждаше нейното действие.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 19:03 от Dimana-nova1

# 623
Здравейте момичета   Hug
Успях да изчета само това, което е публикувала Емили за Толгахан и решението, което той и останалите са взели, за да довършат сериала със сносен финал. Браво на такива млади хора, които не са заслепени от парите, а са помислили и за нас зрителите  Peace
Благодаря на Mari_Mar за линковете, които е сложила - за съжаление нямам никакво време да гледам...Пуснах малко от епизода, който ще бъде излъчен довечера - чудесна картина, видеото тръгва бързо, не е необходимо изчакване...Няма да коментирам БТВ.....
Димана за постъпката на Толгахан  мислим еднакво  Peace
newsm10 newsm10 Не само Иджлял, но и майка й  #2gunfire

Да минат още 2 дни и след това ще имам повече време.....Аман вече с тези декларации.... ooooh!

# 624
Скрит текст:
Здравейте момичета   Hug
Успях да изчета само това, което е публикувала Емили за Толгахан и решението, което той и останалите са взели, за да довършат сериала със сносен финал. Браво на такива млади хора, които не са заслепени от парите, а са помислили и за нас зрителите  Peace
Благодаря на Mari_Mar за линковете, които е сложила - за съжаление нямам никакво време да гледам...Пуснах малко от епизода, който ще бъде излъчен довечера - чудесна картина, видеото тръгва бързо, не е необходимо изчакване...Няма да коментирам БТВ.....
Димана за постъпката на Толгахан  мислим еднакво  Peace
newsm10 newsm10 Не само Иджлял, но и майка й  #2gunfire

Да минат още 2 дни и след това ще имам повече време.....Аман вече с тези декларации.... ooooh!

Мамче Hug Разбирам те напълно за декларациите.Ще се радвам след това да гледаш по-активно и да пишеш твоите хубави постове Peace Heart Eyes
Колажът е хубав. newsm51Нур е светлина тук.

# 625
За рейтинга на сериала  ще публикувам утре, а сега е време за кадри от предстоящия епизод.

Приятно гледане!

# 626
Роклята на Иджлял е страхотна. Само защо трябваше и семесйството на Елмаз и то да е в хотела?

# 627
На мен ми е любопитно каква е истината за бащата на Ийт.
Наистина ли е бил такъв звяр или и там е нещо мътно.
Някак си този белобрад старец не ми се връзва със звяра от спомените на Ийт.

# 628
Сезон 2
Епизод 42

- Няма да пожертвам любимия си човек и няма да го пратя в затвора! Но ако ме принудиш, ако седнеш на масата, за да се подпишеш ще реша, че цял живот ще го чакам докато е в затвора и още сега ще му кажа всичко!

- Ти ни уби с игричките си, сега ти ще умреш! Така, както уби нас, ти ще умираш всеки ден, да знаеш! Няма да те оставя на мира, няма да ти оставя мъжа, когото обичам! Ще си го взема обратно от теб! Ще изтръгна Ийт от ръцете ти и ще си го взема!

- Ще го направиш, Иджлял! Убедена съм, че болният ти мозък, който измами Ийт и използва Фърат, за да ти направи дете, ще намери начин да спре сватбата!
- Побързай, спри сватбата и спаси себе си!

- Браво, Иджлял! Добре го измисли!

- Изгоря! Голямото имение Козан изгоря! Изпепели се!

- Заслужавам си го! Всичко, всичко си заслужавам!
- Да запалиш дома си, за да спреш сватбата! Браво, Иджлял! Само ти можеш да направиш тази идиотщина!
-  Където е Ийт, аз вече ще съм там, добре е да свикнеш!

- Оттук нататък ще е така! Вляза ли аз, ти ще си  тръгнеш! Аз ще те гоня, а ти ще бягаш! Оттук нататък ще е така!

# 629
На мен ми е любопитно каква е истината за бащата на Ийт.
Наистина ли е бил такъв звяр или и там е нещо мътно.
Някак си този белобрад старец не ми се връзва със звяра от спомените на Ийт.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Наистина е бил такъв звяр, който на стари години се разкайва, защото е и болен. Но при него има още една драма.Той е имал и друга жена, с която е живял по време на брака си с майката на Ийт. Там има дъщеря, която той в края на живота си иска да остави под попечителството на Ийт. В предстоящите серии това ще се изясни.

Тази серия бих я озаглавила"Пробуждането на Нур" . Нур много ми хареса с начина на спиране на сватбата. Постъпи много точно спрямо Ийт и Мерт. Накара Иджлял да си "сърба попарата", не че Иджлял няма великата си учителка, мама, зад гърба си. В края на серията се видя стратегът Айтюл как замисля удари срещу Нур.  Но и двете,майка и дъщеря не могат да разберат, че колкото повече искат да злепоставят Нур, толкова Нур печели от това, особено когато разпалват ревността на Ийт.

Последна редакция: пн, 29 яну 2018, 21:52 от Dimana-nova1

Общи условия

Активация на акаунт