"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 96 011
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Майка и дъщеря какво ли са измислили този път-любопитно ми е.Нерви не ми останаха вече от тези двете.Вчера се радвах заради Нур,днес май пак ще се ядосвам с тях

# 661
Поради тази причина хората трябва да работят. От много свободно време се чудят каква гадория да измислят за забавление. ..
  Джахид беше много смешен като влезе Иит Grinning

# 662
Абе я някой да се завърти около Нур и да го видим " недостъпния"
До кога ще се инати сега пък той.
Само дават време на ония двете да измислят гадории.

# 663
Аз за жалост няма да мога да го гледам днес, понеже се знае, че вече съм го изгледала започне ли, каналът веднага се сменя Sob. Ще се ориентирам по вашите коментари, но иначе тайно на компютъра си гледам първите епизоди Rolling Eyes. Колкото до лелята Хафизе и аз мисля, че е доста по наивна от Нур, въпреки, че понякога се опитва да се налага и да бъде строга. Пожелавам ви приятно гледане, а аз попаднах на този колаж и малко се посмях от сърце Purple HeartBlue HeartGreen Heart

Има повторение по-късно по btv lady.Simple Smile

# 664
Сезон 2
Епизод 43

- Стегни се, стегни се! Никаква Нур! И да умреш от любов, никаква Нур! Няма я!

-  От нас зависи да стане нашият дом.
- Ооо, и съседите са дошли!
- Добре дошли! Добре дошли в новия ни живот!

# 665
Елмаз май няма да успее да стане Козан.А Нур много ме зарадва отново,само не разбрах от къде намери пари за къща,че и за нови мебели,но ще се разбират със съседите Grinning

# 666

MAMA-AH, много благодаря !

За сериала - в началото Ийт не каза истината на Иджлял за развода си с нея, защото
  леля му го молеше за това, страхувайки се , че ако Иджлял научи може отново да изпадне в
  кома. Иджлял си върна паметта, но по съвет на майка си продължи да се преструва, че нищо
  не помни, принуждавайки Ийт да го играе "щастливо семейство"и да унижава непрекъснато Нур.
  Впоследствие" ние видяхме нейните действия след това - взривяване на яхта, убийство на човек,
  самоволно катастрофиране, отравяне на собствено дете" (Димана) и използването на Санджактар.
   Най-после и Иджлял трябваше да си го получи.

# 667
Елмаз май няма да успее да стане Козан.А Нур много ме зарадва отново,само не разбрах от къде намери пари за къща,че и за нови мебели,но ще се разбират със съседите Grinning
За Елмаз и аз мисля, че няма да стане Козан. Ще й излязат криви сметките. А Нур където не я сееш, там никне. Откъде е намерила пари? От добричкия Джахид сигурно, който изведнъж реши да помага на любовта й. Имаше коментари колко силна била Иджлял с майка си зад гърба й. А колко слаба е Нур с Джахид зад гърба й? Типична хубавичка секретарка с протекции, целеща се в началника и подслушваща по вратите.

# 668

Момичета, днес цял ден коментарите ви са насочени към Иджлял и Нур, а Ийт го забравихте! Пишете нещо и за него или срещу него, за да се включа и аз.

zuzi, Vali, в 44 епизод ще разберете откъде Нур намери пари за къщата!

Пожелавам ви спокойна нощ!

# 669
Изгледах епизода - късното излъчване бо БТВ Лейди...
Направо класика - майката започва изречението, дъщерята го довършва и смисъла не се променя....
А фалшивата любезност към Назан  Thinking - боже колко им липсва....дори Назан не им  повярва....
Нямам идея как Ийт изтърпява двете безделнички - майка и дъщеря, които по цял ден плетат интриги....а Иджлял да изстрелва по сто думи в секунда, когато той се прибере....Двете често ще посещават Ийт в офиса   WinkGrinning
Не разбрах защо Ийт промени отношението към брат си...може би защото е взел Нур на работа  Thinking
Джоли, привет  waveyне се бяхме засичали сигурно от година време....Хареса ми идеята ти, някой да се завърти около Нур и да подейства като катализатор на Ийт... Peace
Емили, Димана благодаря за цитатите от епизода и снимките...
Много ми хареса това....
"- Стегни се, стегни се! Никаква Нур! И да умреш от любов, никаква Нур! Няма я! "
Стига ама не става...на сърцето не може да се заповядва.... Naughty Изглежда, за да прикрие любовта си към Нур, Ийт се държи зле с нея.... Thinking Много е обиден Ийт на Нур, че не му се довери....че трябваше да преживее да чуе любимата му да казва "Да" на друг мъж....Ще ми бъде интересно, как ще оправят отново отношенията си с Нур.... Thinking Дано да не продължи дълго това сърдене и по-скоро да ги видим заедно  loveuuu
А къде изчезна Фърат....Ще се появи ли отново и сега каква роля ще играе.... Thinking
Благодаря на всички момичета за коментарите  Hug С по-голяма част от пишещите мислим еднакво. newsm10 newsm10

# 670
Ийт се сърди на Нур,даже я обижда,а той до вчера беше навсякъде,където и тя.И с тази нова булчинска рокля ме разби,ако за пръв път гледах филма щях да си помисля,че обожава Иджлял.

# 671
  • Пловдив

Момичета, днес цял ден коментарите ви са насочени към Иджлял и Нур, а Ийт го забравихте! Пишете нещо и за него или срещу него, за да се включа и аз.
Еми, аз против него не мога нищо да кажа. Макар, че е избухлив и инатлив аз го обожавам, защото ценностната му система е като моята. Понякога му се ядосвам колко е търпелив към Иджлял и Айтюл, но едновременно с това му се възхищавам как продължава да държи на тях и да им прощава, независимо от всичко. Защото са семейство! И аз за семейството си всичко съм готова да направя. За съжаление в днешно време наистина са малко мъже като Йит. Той освен че се бори за любовта си, никога не забрави отговорностите си.
Сега доста се инати спрямо Нур, но не мога да му се сърдя. Всъщност, даже не смятам че е само инат, просто той наистина е безкрайно огорчен.
А относно другата сюжетна линия, усещам се че героите в нея много ме дразнят. Най-много Назан, искрено казано не я понасям изобщо! Даже Иджлял с всичките й злини, пак ми е по-симпатична от Назан. Последната освен че е страшно нагла е и откровено проста. Елмаз ми е симпатична донякъде, но все още в много моменти се държи глупаво. А Джахид... еййй как може един мъж да е толкова безгръбначен, не знам. Лошото е, че ще става все по-зле, аз изгледах почти докрай сериите и бях много разочарована от липсата на развитие при него. Колкото и да е добър, хиляди пъти бих предпочела избухливия и инатлив Ийт пред слабохарактерния Джаид.

# 672
Здравейте, момичета!
Еми, аз против него не мога нищо да кажа. Макар, че е избухлив и инатлив аз го обожавам, защото ценностната му система е като моята. Понякога му се ядосвам колко е търпелив към Иджлял и Айтюл, но едновременно с това му се възхищавам как продължава да държи на тях и да им прощава, независимо от всичко. Защото са семейство! И аз за семейството си всичко съм готова да направя. За съжаление в днешно време наистина са малко мъже като Йит. Той освен че се бори за любовта си, никога не забрави отговорностите си.
Сега доста се инати спрямо Нур, но не мога да му се сърдя. Всъщност, даже не смятам че е само инат, просто той наистина е безкрайно огорчен.
 А Джахид... еййй как може един мъж да е толкова безгръбначен, не знам. Лошото е, че ще става все по-зле, аз изгледах почти докрай сериите и бях много разочарована от липсата на развитие при него. Колкото и да е добър, хиляди пъти бих предпочела избухливия и инатлив Ийт пред слабохарактерния Джахид.
Дорис, с удоволствие изчетох коментара ти и се успокоих, че  моята ценностна система не е увредена, че не само аз виждам всички положителни черти в характера на Ийт.  Обожавам го заради всички качества, които ти си изброила. Любов и отговорност - това е Ийт Козан. Бори се с еднаква отдаденост и за любимата, и за запазване на мира във фамилия Козан. Да, може и да греши понякога, но това го прави още по-земен и истински. Но се изправя и продължава. Горд и инатлив, но добронамерен и сърдечен.
    А епизодите, които гледаме в момента за мен са истински релакс. Аплодирам сценаристите за идеята да тушират напрежението и малко да ни разтоварят. Истински се наслаждавам на всяка сцена, в която Нур изненадва своя любим. Обичам да гледам изумлението на Ийт, гневния му, но и пълен с любов поглед. Наслаждавам се и на начина, по който той, избухвайки срещу Нур потиска  желанието да я вземе в прегръдките си. Забавлявам се с тях и с интерес  очаквам всеки следващ епизод.
zuzi, MAMA-AN
    Ето и момент от "разговора" на Ийт със самия себе си  и емоциите, които предизвиква у него мисълта за Нур.

Ползотворен и успешен ден!

# 673
Мен пък супер много ме е яд на Ийт. Харесвам го , но ме ядосва. Гордост ? ОК, добре. Само дето идва в повече и клони към егоизъм и то само спрямо любимата му. Къде отиде гордостта на Нур ? Коя жена ще се остави да бъде  мачкана и многократно обиждана в името на един мъж , който все още бди над бившата си . Не само над детето, ами над нея.Какви ли не злини и прости. А Нур ? Нима тя всичко може да търпи. Някой каза по-горе, че не се ли размърда малко държанието и ще заприлича на овче бездушие. Аз бих добавила мазохизъм ! Това уж да те обича, а да си играе на семейство с болна  и зла жена. Няма оправдание тук. Според мен е прекалено мек с леля си и Иджлял, а с Нур -напротив.

А сега се сетих нещо. Прави ли ви впечатление колко често Иджлял използва израза ''Господ да я накаже !" Направо те хващат бясовете как едно толкова зло същество с един куп грехове може да си позволи да нарежда на Бог. Angry

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 12:20 от Лолита 13

# 674
   Няма да коментирам Ийт. За мене той е един слаб мъж. Изобщо не заслужава жена като Нур.

Харесва ми новото държание на Нур. Вече не дава на никой да я мачка. Браво на Нур, че накрая показва гордост и себелюбие.

Някои се чудят от къде Нур е намерила пари да наеме или купи къщата? Според мене е продала предишната къща, в която щеше да бъде общ дом на Нур и Ийт.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 14:34 от Jennifer_w

Общи условия

Активация на акаунт