"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 3

• 95 869
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте! И от мен благодарности за снимките и невероятните коментари. Възхищавам ви се как успявате толкова добре да анализирате героите. Признавам си, че изгледах докрай сериала.  Много ми хареса. Но сега пак го гледам и удоволствието е пълно като паралелно чета вашите коментари.

atanasova
wavey wavey
Благодаря за оценката! Радвам се на признанието ти, но да знаеш, че по-голяма част от нас също са го изгледали целия, та се потретваме вече, особено аз, а сигурно и Емилия. Така, че доре дошла при запленените! Като следиш коментарите ни с нещо все ще те предизвикаме да се влючиш и ти.  Peace
Ще се радвам да го направиш! yes yes yes

Приятно гледане на поредния сериал! И аз като Еми ще кажа, че тези серии са ми много любими, защото освен драмата има и комични моменти. На тези, които са много запленени, бих им препоръчала отвреме, навреме да поглеждат оригиналните серии, където се чуват много добре гласовете  на актьорите с нужната интонация за съответното събитие. Казвам това, защото точно тогава се усеща хуморът, който е доста ироничен особено от Ийт, а Толгахан има едно много завладяващо шептене, което те кара м.......да ти настъхнат сетивата. Embarassed Embarassed Joy Joy Joy

Изгледах го с руски субтитри и наистина оригиналните гласове на артистите допринасят много за ефекта от дадени сцени. Дублажът не винаги е по-добрият вариант.

# 691
Не знам за вас , но мен родителите на Елмаз ме дразнят на моменти.
Е какво искат- наели са им жилище, кола и шофьор им предлагат , те пак недоволни.
Жал ми е на моменти за Джахид.Притискат го от сто страни.
Не му стигат Назан и Елмаз , ами сега и родителите на Елмаз са с претенции

# 692
Хайде, Ийт започва да се "пропуква" непрекъснато му звучи гласът на Нур и на Иджлял, но всичко е свързано със сърцето. Така е сърцето не можеш да го командваш, колкото и да искаш, ако го изкомандваш значи не е било любов.
Много сладък беше Ийт, когаот по телефона търсеше  уж Джахид, а всъщност, оная.....неговата и затвори телефона.Чудесно замислено и още по-чудесно изиграно. Нямаше нужда и от превод, той така органично го изигра, че разбираш за какво иде реч.

Последна редакция: ср, 31 яну 2018, 20:58 от Dimana-nova1

# 693
  Здравейте  Rolling Eyes

Запали имението и нищо . Ийт  не я разпита  как е станал пожара .   Спаси  я и отидоха на хотел .

Скрит текст:
  Как може да те глобят за изтекъл паспорт  #Cussing out  Тая държава само  пари иска 

# 694
Тежка серия.

Но Джахид по отношение на Елмаз е абсолютна мижитурка. Добре, че Нур нае къщата, иначе нямаше да се получи преразпределението. ..

# 695
 Джахит  не мой се опрай с жените . Командорат го както си искат .

# 696
Момичета, чудесни сте! bouquet bouquet bouquet Чета ви, харесват ми коментарите и анализите, които правите. Не пиша, време не намирам, пък и обикновено има коментари, съвпадащи с моето мнение, така че няма нужда да повтарям. Парите за къщата - Нур е изтеглила заем, каза го на леля си, мисля. newsm78 Много жесток тоя баща, много, а ми дожаля за него, като го гледам какъв е на стари години. Няма лесно да му простят братята, ако изобщо му простят, ще видим. Но как хубаво пожела на Нур повече да не се разделят с Йит. Peace

# 697
Dimana, точно тази сцена когато Ийт търсеше уж Джахид и на мен много ми хареса, чак се разсмях. При това чудесно изиграна.

# 698
  Здравейте  Rolling Eyes

Запали имението и нищо . Ийт  не я разпита  как е станал пожара .   Спаси  я и отидоха на хотел .

Скрит текст:
  Как може да те глобят за изтекъл паспорт  #Cussing out  Тая държава само  пари иска 

Феми, доколкото си спомням Елмас обясняваше версията за пожара, че е станала от паднали свещи, така е станало се ядосваше тя, като Иджлял си е прескочила амбициите за перфектна сватба и е измислила тези големи свещи. Оттук се разбира, че това е била версията за пред всички. Само Нур знае истината, после Иджлял призна на майка си, че тя е направила пожара.

# 699
То щото пък Ийт много може.
И него го лъжотят и въртолят както си искат.
И той не мое се оправи.
Беля са тея жени.

# 700
  • Пловдив
И той не мое се оправи.
Беля са тея жени.
Голяма беля са жените Козан, да. Интригантки от класа, манипулаторки изкусни. Но Ийт си отстоява своето когато е наясно какво иска. А Джахит... на него май основния му проблем е той самият Simple Smile

# 701
Сезон 2
Епизод 44

- До вчера ти ме гонеше, аз бягах, сега аз съм след теб!
- Ти, ти, ти си след мен! Какво се промени след като се омъжи за онзи, че тръгна след мен? Яяя, почакай, защото мъжът ти умря, заради бебето ли? А какво стана с това, че съм докоснал друга жена? Отговори ми! Какво стана с това, че съм докоснал Иджлял? Кажи ми една разумна причина, Нур!  ... Какво се промени, че тръгна след мен? Защо ме преследваш? ... Питам те какво се промени?
- Много неща се промениха, любими!

- Знаеш ли, може би нищо не се е променило, може би винаги си била такава. Винаги си била хитра, но аз нищо не съм виждал, бил съм сляп! Бил съм сляп заради любовта си към теб! Но ти ми отвори очите! Благодарение на теб виждам много по-ясно!
- Имаш много сериозна причина, за да не ми вярваш! Аз допуснах грешка и станах причина да не ми вярваш!
- Стига вече, Нур! Каква голяма любов наистина, любовта ти е много голяма!
- ... Кажи каквото искаш, но не поставяй под съмнение любовта ми към теб!

- Аз зачеркнах всичко!
- И мен ли зачеркна? Гневът ти, умът ти, разумът ти ме зачеркнаха! Знам го! А сърцето ти? Погледни ме и ми отговори! Сърцето ти отказа ли се от мен! Отговори ми! Отказа ли се от мен?

- Знам, любими! Този човек е баща ти! Знам!

- Какво мисли в момента онова малко, невинно дете! Какво чувства? Разкажи ми! Нека аз да утеша онова дете! Позволи ми аз да се погрижа за него!

- Не крий от мен! Моля те! Позволи ми да се погрижа за раните ти! Веднъж го направих! Позволи ми да го направя отново!

# 702
Тези двете майка и дъщеря са ужасни. По цял ден се тъпчат с успокоителни и кроят пъклени планове. Лошотията, злобата, жестокостта им ми идват в повече. Особено лелята. Повръща ми се от тях.

# 703
И той не мое се оправи.
Беля са тея жени.

Щото и двамата ги е отгледала дъртата кобра Айтюл, която ги е научила да са отговорни към семейството, но с чувство за вина винаги. Един пример: Ийт дойде веднага да каже виновен пред леля си, че не е знаел за Нур и наетата от нея къща в съседство и веднага му се набеляза и другата вина, че какво ще стане ако детето разбере и то накрая разбра , благодарение пак на нея.
Тези двете са духовни садистки, които ще станат и физически.

# 704
Тези двете майка и дъщеря са ужасни. По цял ден се тъпчат с успокоителни и кроят пъклени планове. Лошотията, злобата, жестокостта им ми идват в повече. Особено лелята. Повръща ми се от тях.

Освен това са велики потребителки на спа услуги, шопинг, фризьори, маникюри, педикюри, светски събития, благотворителни търгове и неуместни посещения на Ийт в офиса. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт