atanasova

Благодаря за оценката! Радвам се на признанието ти, но да знаеш, че по-голяма част от нас също са го изгледали целия, та се потретваме вече, особено аз, а сигурно и Емилия. Така, че доре дошла при запленените! Като следиш коментарите ни с нещо все ще те предизвикаме да се влючиш и ти.

Ще се радвам да го направиш!

Приятно гледане на поредния сериал! И аз като Еми ще кажа, че тези серии са ми много любими, защото освен драмата има и комични моменти. На тези, които са много запленени, бих им препоръчала отвреме, навреме да поглеждат оригиналните серии, където се чуват много добре гласовете на актьорите с нужната интонация за съответното събитие. Казвам това, защото точно тогава се усеща хуморът, който е доста ироничен особено от Ийт, а Толгахан има едно много завладяващо шептене, което те кара м.......да ти настъхнат сетивата.

Изгледах го с руски субтитри и наистина оригиналните гласове на артистите допринасят много за ефекта от дадени сцени. Дублажът не винаги е по-добрият вариант.
Тая държава само пари иска
Много жесток тоя баща, много, а ми дожаля за него, като го гледам какъв е на стари години. Няма лесно да му простят братята, ако изобщо му простят, ще видим. Но как хубаво пожела на Нур повече да не се разделят с Йит.