Либидото... на омъжена жена

• 120 963
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 75
  • град-държава
Гаранция-Франция. Но тук въпросът не е колко ще изкараме с един и същи човек, а как. Поне за мен това е от значение.
В чисто сексуален план само двама са ми отнасяли главата и за единия се омъжих, и продължавам да съм за него омъжена без да ми се е случвало да кривна от пътя до този момент. В предишната ми връзка обаче бях фригидна в реалния смисъл на думата, който е невъзможността да излетиш в космоса, ако мога така да се изразя, а ме възбуждаше зверски. Това е много кофти начало на сексуалния живот изобщо. Всичко останало, което съм успяла да опитам от менюто, просто не ставаше, но пък самочувствие на никой не му е липсвало и то такова, че да лупат е нещо жестоко. 😆

# 76
При надвишаване на определен брой изцепки от страна на мъжа жената инстинктивно започва да НЕ иска секс с него, да не вземе случайно да роди дете от тоя с не много качествени гени...

# 77
  • Пловдив

Vermilion`  - Ама другите на теб не са ти пасвали, обаче е напълно възможно да са пасвали на някоя друга. Или да речем друга да си ги е научила какво иска и да са се напаснали. Не са били за теб, но за друга може да са 100%.

# 78
  • Насред хаоса
Аз имах предвид нещо далеч по-първично от рода на: чуждите не ми пускат, сега вече и моята - собствената - не ще, па я съм си толко убав. Поне мама така казва всеки път.
Joy Joy Така е, ама я виж като им се каже, как скачат някои. Хем жени им го казват, и то не една и две, ама не - оправдания били, безсмислени енергии и прочие. Отново стигаме дотам, че причината винаги трябва да е в жената и никога в тях.

# 79
  • волно калдъръмче
При надвишаване на определен брой изцепки от страна на мъжа жената инстинктивно започва да НЕ иска секс с него, да не вземе случайно да роди дете от тоя с не много качествени гени...
Вай, баси обидата.

# 80
  • град-държава
Янтре, абсолютно, но аз и не съм имала желание да уча, когото и да било. Идва чавекът и както казах си махате главите - това е за мен. Другите, други да ги мислят и учат. Но пък лесно се слагат етикет фригидна, а дори не знаят какво означава това.
Сещам се за тема, в която жена имаше проблем с "фригидност". Казах 'и да смени пениса и ми скочиха, че сексът не бил от значение. А, де.. 😆
La Sombra, за това става въпрос.

# 81
Аз имах предвид нещо далеч по-първично от рода на: чуждите не ми пускат, сега вече и моята - собствената - не ще, па я съм си толко убав. Поне мама така казва всеки път.
Joy Joy Така е, ама я виж като им се каже, как скачат някои. Хем жени им го казват, и то не една и две, ама не - оправдания били, безсмислени енергии и прочие. Отново стигаме дотам, че причината винаги трябва да е в жената и никога в тях.
Предвид пословичното мъжко его (често без никакво покритие), очакваш ли да чуеш:
"Ебаси и тъпанара съм....сигурно съм абсолютен идиот, щом и жената, която ме е обичала, вече не ще да ме погледне?!"?
Кой мъж, при това доброволно, би си признал, че е задник?Или впоследствие се е превърнал в такъв?
Аз съм сигурна, че повечето мъже с "фригидни" жени са напълно наясно, че ако не цялата вина, то поне 50% си е тяхна, че жените им вече не ги щат.Друг е въпроса, че никога не биха си го признали гласно и пред друг човек.
Затова, по лесния начин-"...жената е виновна...!" и това е.

# 82
  • Пловдив
Янтре, абсолютно, но аз и не съм имала желание да уча, когото и да било. Идва чавекът и както казах си махате главите - това е за мен. Другите, други да ги мислят и учат. Но пък лесно се слагат етикет фригидна, а дори не знаят какво означава това.
Сещам се за тема, в която жена имаше проблем с "фригидност". Казах 'и да смени пениса и ми скочиха, че сексът не бил от значение. А, де.. 😆
La Sombra, за това става въпрос.
Да.

Отделно има и съвсем друго. Има мъже, които направо се чудя как си намират с кого да правят секс. Пък то освен, че са женени, ами и серийни кръшкачи. А го гледаш - за нищо не става. Това не мога да си го обясня. Ама е факт.

# 83
  • Пловдив

Такива мъже винаги ще има. Ама да слагаш всички под един знаменател, че са само и единствено такива е меко казано ограничено. Докато има жени, който се хващат с такива и не си правят труда да опознаят човека преди да  се омъжат за него, ще има и такива мъже.
Не знам кое точно те наведе на мисълта, че слагам всички под един знаменател. Писала съм ясно и точно. По твоята логика излиза, че и мъжете, които се оплакват тук, не са си направили труда да опознаят жената, преди да се оженят за нея. Простичката истина е, че отношенията трябва да се поддържат, не може да си кажеш "а, ми тя/той вече ми е в кърпа вързан/а, та няма нужда да се напъвам" и да очакваш, че всичко ще си продължи, както е било, както и че нещо ти се полага по подразбиране от другия, защото го смяташ за своя собственост. Друга истина е, че някои мъже и понятие си нямат що е то хубав секс, още по-малко да предразположат жена си, ама се имат за голяма работа в секса и не щат да го проумеят, както е видно от мненията на писалите тук. Друго си е да запазят егото си, като обвинят жена си, че не щяла, ама удобно пропускат, че Казанова например е бил толкова успешен не заради самия секс, а заради уменията си да съблазнява и предразполага жените.
По принцип е така. Но всичко това може да се види в поведението на един мъж. А типове казанова в сегашното ни общество колкото искаш, свалят, чукат и бягат... И каква полза от тях?

Между другото изброихте толкова много неща, че се чудя как изобщо си лягате с някого. То трябват 3 месечно подготвяне за това събитие наречено секс, и то поне с едномесечно предизвестие.

# 84
  • Пловдив
Между другото изброихте толкова много неща, че се чудя как изобщо си лягате с някого. То трябват 3 месечно подготвяне за това събитие наречено секс, и то поне с едномесечно предизвестие.
Е напънете се малко де, съвременните мъже много се отпуснахте и много ви мързи. Старомодната дума "ухажване" направо е изчезнала. Всичко се свежда до бърза свалка. Ама качеството изисква усилия.

И не се безпокой за нас, справяме се чудесно.

# 85
  • град-държава
Ако ти трябва подготовка, за да не проявяваш скапано отношение, б@си. 😂

# 86
  • волно калдъръмче
Ами ако целта ти е регулярен секс - ще се подготвяш, щом не можеш като онези, дето само свалят, чукат и бягат. За една манджа знаеш ли колко продукти, подготовка и рязане трябва?

# 87
  • град-държава
Да.

Отделно има и съвсем друго. Има мъже, които направо се чудя как си намират с кого да правят секс. Пък то освен, че са женени, ами и серийни кръшкачи. А го гледаш - за нищо не става. Това не мога да си го обясня. Ама е факт.
Ми виж лупкащия, няма шанс да ми стане от такъв, ама има кой и на него да му се радва явно... 😆

# 88
  • Насред хаоса

Кои са тия толкова много неща, които сме изброили? Хайде, посочи, да видим какво е това, което окачествявате едва ли не като сизифовски труд, та му слагаш и тримесечна подготовка. Сума жени казаха, че отношението е важно, и то трябва да се поддържа постоянно. Наистина не разбирам кое му е толкова сложното и трудоемкото. Краси и Гугъл го описаха идеално, кое точно не разбра или не щеш да разбереш? Хубавият секс включва много повече от едното "лупане" (баси стила на изразяване).

# 89
  • Пловдив
Щом вие не виждате проблема тук и да ги изброя няма да има файда. Вие не искате мъже, искате кученце.

Общи условия

Активация на акаунт