Либидото... на омъжена жена

• 124 335
  • 1 117
  •   1
Отговори
# 720
И тогава ми се струва също, да. И център, и не, не смятам, че при хора, които са отдавна заедно, парите играят такава роля.
Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия. Grin

Интересно, но @пари@ се среща изключително в твоите мнения. Аз нито за пари писах, нито имах пари в предвид. Имах в предвид разтоварване, спокойствие, внимание, време за себе си и партньора и подобни
Само дето не ми е ясно без пари как се случват тези неща? Или те почивките по Майорка  ги раздават за без пари?
Конкретно почивката 5 звезди all incl. имах предвид, то е ясно, че за останалите изброени неща, не ти трябват.

Ами при нас стандартно почивките са там. При вас където са ... там си ги правите. Важни са останалите изброени неща, а не географското положение при прилагането им .

И да, мисля, че ти разбрах  проблема . Ти си финансово зависима, проблема ти са парите. Това показва развитието в мненията ти и особено последния. Така ли е> Тогава>
Можеш да работиш в насока финансова независимост, вместо като ти писне да си държанка на един да скачаш на друг и да се чудиш защо ти омръзва. Ами нормално. 
Хаххаха, по-голяма заблуда за себе си не бях чувала. Никога досега проблемът ми не е бил в парите, защото винаги сме имали достатъчно. Никога не съм спирала да бъда финансово независима. Винаги съм работила и съм изкарвала почти колкото мъжа до себе си. Напоследък обаче сме доста финансово обвързани един с друг, заради общ бизнес, но чак финансово зависима, не може да се каже. Винаги имам алтернативи пред себе си, каквото и да стане.
Аз-държанка?! Това би разсмяло всеки, който ме познава.

Стрес има и когато се бачка много и се изкарват пари. Парите освен комфорт носят и съответните отговорности.
Но аз отново ще попитам, какво задържа един мъж при жена, която не го желае и защо една жена стои при мъж, от който не 'и става и защо си мислят, че всички така? 😆
Направо ще попитам и Omnia, защо си с мъж, който ти е скучен, омръзнал и т.н.?
Ми може да са ми низки страстите, но не ги разбирам така нещата.
И аз не ги разбирам така нещата, но има едно нещо като деца, което променя всичко.
Какво задържа един мъж при жена, която не желае?- любовта му към нея и желанието му да прави секс с тази конкретна жена, по сто пъти на ден ако може. (Питала съм го)
Защо една жена стои при мъж, от който не й става? Защото имат деца, а и следващият и той ще й омръзне след някоя друга година, а може и да се окаже, че работата станала от трън на глог, че по-висок.  И защото все пак правят уникален секс и на това ниво всичко е наред, макар и веднъж в седмицата да е. Ще ме прилъгва по някакви начини, няма какво друго да се прави. Grin

Бианка го е казала преди мен това за децата. Върнах се да чета назад.

# 721
Младите ще изживеят грешките си, както ние сме изживели нашите. Илюзия е, че може да се налее опит на някоя 20-годишна влюбена. Тогава всичко е Голяма Любов като във филмите, хормоните бушуват, а майката е дърта и цинична досадничка. При 20-годишната всичко ще е различно, Той е различен и Единствен. Вие не разбирате... Laughing

# 722
Какъв е шансът да й бъде предложено точно това? Wink

# 723
...

Не е трудно да бъде прилъгана да домакинства млада глупава девойка, ако ще и да е мега красавица. Всичко е до характер.
Я си представи един хубав и уютен собствен дом, хоби, библиотека, приятели, роднини, възможности, които можеш да използваш  , деца и разкошен съпруг ... ами и да реши жената да домакинства и да си гледа живота и спокойствието кое му е лошото и заробващото?

Лошо няма в това. Лошото е, че девойката ще се хвърли да домакинства, очаквайки, че ще получи насрещните неща със сигурността, уюта, разкошния съпруг и възможностите. А всъщност ще получи неприятен паразит и изритване. Или да си въобразява, че това е семейството и да се продаде евтино, а всъщност да може повече.

# 724
  • София
Младите ще изживеят грешките си, както ние сме изживели нашите. Илюзия е, че може да се налее опит на някоя 20-годишна влюбена. Тогава всичко е Голяма Любов като във филмите, хормоните бушуват, а майката е дърта и цинична досадничка. При 20-годишната всичко ще е различно, Той е различен и Единствен. Вие не разбирате... Laughing

Ох, ужас, но да, точно така си представям ситуацията, точ-но! Не е като да не съм ги натворила и аз същите, гледам сега сина ми с неговите гаджета и той, просто всеки трябва да премине през грешките си.
То и затова е по-добре да си достатъчно адекватен и самостоятелен, че да можеш да се изправиш и да продължиш след някоя грешка и някой ритник - и за мъжете и за жените иде реч.

# 725
...
Хаххаха, по-голяма заблуда за себе си не бях чувала. Никога досега проблемът ми не е бил в парите, защото винаги сме имали достатъчно. Никога не съм спирала да бъда финансово независима. Винаги съм работила и съм изкарвала почти колкото мъжа до себе си. Напоследък обаче сме доста финансово обвързани един с друг, заради общ бизнес, но чак финансово зависима, не може да се каже. Винаги имам алтернативи пред себе си, каквото и да стане.
Аз-държанка?! Това би разсмяло всеки, който ме познава.
... 
не те познавам. съдя по писанията ти и така ми се стори. Виж си мненията си.

# 726

не те познавам. съдя по писанията ти и така ми се стори. Виж си мненията си.
Е тъкмо това правих сега. Никъде не видях пари?

# 727
Наистина няма намесени пари... просто попипва мъжа си, за да го накара да измие чиниите или да пусне прахосмукачка Simple Smile

# 728
Това са си домашни отношения. Всеки мъж е по-мотивиран да помага, когато е правил скоро кекс.

# 729
Майтап да няма , но е вярно че ако мъжът е сексуално задоволен , е по-склонен да угажда на жена си - за каквито и прищявки да става дума.

# 730

... 
И тогава ми се струва също, да. И център, и не, не смятам, че при хора, които са отдавна заедно, парите играят такава роля.
Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия. Grin

Един пример, но имаше и още. тук идеята е, че когато хората са заедно отдавна дори парите не могат да накарат жената да желае мъжа си, а още по-малко комфорта и вниманието който той би и предложил.

И продължаваш да се фиксираш на материалното , въпреки че идеята беше доста по-друга .

и т.н.

# 731
Майтап да няма , но е вярно че ако мъжът е сексуално задоволен , е по-склонен да угажда на жена си - за каквито и прищявки да става дума.

То и обратното е вярно, ако е обгрижена жената и доволна от мъжа си, ще му угажда всякак. И изводът е, че има ли взаимна грижа, прогнозите за семейството се подобряват.

# 732
 Аз секс мога да правя само с моя си мъж, с чужд ще ми е стресово. Пари си имам, единствения ми проблем е децата да са живи и здрави, това обстоятелство ако е налице -друго не може да ми наруши либидото.

# 733

... 

Един пример, но имаше и още. тук идеята е, че когато хората са заедно отдавна дори парите не могат да накарат жената да желае мъжа си, а още по-малко комфорта и вниманието който той би и предложил.

И продължаваш да се фиксираш на материалното , въпреки че идеята беше доста по-друга .

и т.н.
Ами нали и аз това казвам? Че парите нямат значение.

# 734
Изумявам се колко много хора не разбират това, което четат. Само да вметна.
Слагате думи в устата на потребители, които същите не са казали или си тълкувате нещата през собствената призма.

Общи условия

Активация на акаунт