Който си има желание, не му трябват Майорки, за да си го изрази. Въпреки деца, въпреки битовизми, въпреки всичко. Обратното- който няма и звезди да му сваляш-все тая.
Изключвам парично-възбудимите жени, на които това им е малко или не професия.

Интересно, но @пари@ се среща изключително в твоите мнения. Аз нито за пари писах, нито имах пари в предвид. Имах в предвид разтоварване, спокойствие, внимание, време за себе си и партньора и подобни
Конкретно почивката 5 звезди all incl. имах предвид, то е ясно, че за останалите изброени неща, не ти трябват.
Ами при нас стандартно почивките са там. При вас където са ... там си ги правите. Важни са останалите изброени неща, а не географското положение при прилагането им .
И да, мисля, че ти разбрах проблема . Ти си финансово зависима, проблема ти са парите. Това показва развитието в мненията ти и особено последния. Така ли е> Тогава>
Можеш да работиш в насока финансова независимост, вместо като ти писне да си държанка на един да скачаш на друг и да се чудиш защо ти омръзва. Ами нормално.
Аз-държанка?! Това би разсмяло всеки, който ме познава.
Но аз отново ще попитам, какво задържа един мъж при жена, която не го желае и защо една жена стои при мъж, от който не 'и става и защо си мислят, че всички така? 😆
Направо ще попитам и Omnia, защо си с мъж, който ти е скучен, омръзнал и т.н.?
Ми може да са ми низки страстите, но не ги разбирам така нещата.
Какво задържа един мъж при жена, която не желае?- любовта му към нея и желанието му да прави секс с тази конкретна жена, по сто пъти на ден ако може. (Питала съм го)
Защо една жена стои при мъж, от който не й става? Защото имат деца, а и следващият и той ще й омръзне след някоя друга година, а може и да се окаже, че работата станала от трън на глог, че по-висок. И защото все пак правят уникален секс и на това ниво всичко е наред, макар и веднъж в седмицата да е. Ще ме прилъгва по някакви начини, няма какво друго да се прави.

Бианка го е казала преди мен това за децата. Върнах се да чета назад.