Третиноин, Ретин А, Ретиноидна киселина, Ретинол - 3

• 88 662
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Вчера се зачетох в една статия за мелазмата и в нея пишеше, че дори слънчеви очила с метални рамки може да предизвикат появата на петната. В метала се отразявала светлината и ала бала. Както и лампите по бюрата. Че то не остана нещо което да не пречи. Аз съм по цял ден точно с такава лампа. Не предполагах, че и от нея трябва да се пазя. Май 24ч трябва да съм със слънцезащита. Егати чудото.

# 691
  • София
На мен серумите на Ординери ми правят кир ефект с всякакви кремове. Само Resveratrol ми е ок сигурно защото е мазна консистенцията.
На мен пък точно Resveratrol ми прави кир ефект, може би защота е мазничък и докато го разнасям "обира" кожичките, които се белят от айрола. Другите серуми направо ги изпива кожата ми. Дори е опъната кожата след тях. Като свършат мисля да поръчам ЕУК.

# 692
Ае, чак толкоз нЕма нужда и от лампите да се пазя егати... Crossing Arms

emy_emy, твърде е възможно и на мен понякога ми се случва, но тогава ми е ясно, че кожичките са проблем, а не е самия продукт. На мен ми попива ресвератола. Имам ЕУК, ама чака си реда, още не съм го отваряла.

# 693
И устните си ли мажете?

# 694
С третиноин ли? Не, в никакъв случай не се мажат устни или лигавици.

# 695
Да ви се оплача,няколко дни съм на болна отново и доста намалих пиенето на вода.Съответно се беля отново,цялата на люспи като змия.
Не е само до хидратиращите кремове,трябва да си се хидратираме вътрешно и то якоо.
Тая сага няма да има край.

# 696
  • София
В нашата аптека са заредили новите слънцезащитни. Станах разногледа! Има много хубави, немазни с 50 фактор. Ще си избера нещо скоро!

# 697
  • Горна Оряховица
А дали е достатъчна защитата, ако  само сутрин да се намаже лицето с слънцезащитен крем или да спирам мазането за лятото ?

# 698
Аз бих спряла, не вярвам един крем да спре лъчите цял ден.

# 699
Защо да го спираш?Мажи се.Само ти е в полза.

# 700
Защото на слънце усетих как се чувстват вампирите:) така де, вечната младост върви с пазене от слънце.

# 701
  • Prismatica Aerie
А дали е достатъчна защитата, ако  само сутрин да се намаже лицето с слънцезащитен крем или да спирам мазането за лятото ?
Не е достатъчна. Ако не подновяваш слънцезащитата през деня, по-добре да спреш.

Вчера гледах Уейн Гос как измери с мерителна лъжичка количеството слънцезащитен крем и се омаза - лошо ми стана и си признавам, че не мога да сложа толкова на лицето си. Той каза още, че не е нужно подновяване, освен ако не си пряко изложен на слънчеви лъчи целия ден. Но няма как да разчитам, че намазана в 7 сутринта, ще съм защитена в 13, просто не е възможно.

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 11:19 от Catalano

# 702
А с тази вода на Уриаж дали няма да се получи?Аз нося грим и не мога да подновявам.

# 703
  • Prismatica Aerie
Сигурно ще се получи, предполагам това е и идеята, но доколко е достатъчна - не знам.

Проучвам сън къшъни, но няма много ревюта, а тези, които намирам не са особено добри.

# 704
Така е,няма пълно щастие.Ще се мажа със СЗ докато не ми се скапе кожата.Аз съм почти на 27 и ми се ще да си оправя гадните бръчки.Не мога да се гледам.Галеник,Дарфен,Филорга взети заедно не могат да наподобят дори слабо ефекта на третиноина.

Общи условия

Активация на акаунт