Всеки път свекървата е с нас

• 27 359
  • 184
  •   1
Отговори
# 60
Несъобразителна, а момичето за бой. Що на мен не се падне такава свека, бързо ще й разкажа играта.

# 61
  • София
Бракът по нашите ширини все още е между само 2ма. Вие сте трима и не съм оптимист за отношенията, след като досега не я е "засегнал".
Ако случааайно се навие да "обиди" маминка, такива като нея винаги започват да играят по тънката струна с болежките и умирачката и нещата само загрубяват.

# 62
  • София
"На бодлива крава Господ рога не дава"- имаш късмет, че не ти се е паднала такава свекърва, защото да хукнеш с рогата напред, току- що родила, е тъпо.
Пък и въобще е тъпо ти да се изтъпаниш да навираш някъде си майката на мъжа ти, след като той с овчи поглед се радва на компанията на двете обичани от него, жени. Mr. Green

# 63
  • На Марс
Наща тъща пък ни подлага на телефонен терор, сама се отказа от смартфона щото бързо му падала батерията Simple Smile

# 64
  • Най-красивата страна
Не бих изтърпяла такава свеки.
Мъжът е за бой....

# 65
Съчувствам на авторката. Живее в една къща със свеки и на семейните разходки пак е с нея. Надявам се да не нахълтва и да изявява желание да стои в спалнята ви. За мен, съпрузите трябва да живеят отделно от родителите. Само така могат да се обособят като самостоятелно семейство. Ако не бяхте в един дом с нея, тя едва ли щеше да разбира кога излизате и къде ходите.

# 66
Ако не бяхте в един дом с нея, тя едва ли щеше да разбира кога излизате и къде ходите.
Ти как си представяш деликатното мъжле да нарани чувствата на маминка, като се изнесе да живее отделно?

# 67
  • София
Авторката сама се е съгласила да живее заедно със свекървата. Никой не ѝ е виновен.

# 68
Авторката сама се е съгласила да живее заедно със свекървата. Никой не ѝ е виновен.
Зарежи свекървата. По-лошото е, че е избрала да живее с такова деликатно мъжле мамино.

# 69
  • София
Уиш, как може да не оценяваш деликатната мъжка натура, а Smile

# 70
Ах, извинете! Напъва ме да му подпра деликатната кратунелница с един недотам деликатен тиган.

# 71
  • София
Помощ приемаш ли?

# 72
  • Варна
Билети за представлението продаваш ли?

# 73
Направо дружно участие в шоуто предлагам. В съда после ще го квалифицират като "съучастие".

# 74
  • Пловдив
Не хаби скъпия чугунен тиган, вземи тояга!

Общи условия

Активация на акаунт