Всеки път свекървата е с нас

• 27 362
  • 184
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
И аз не мога да си обясня защо си мълчи. Че и дете имат, значи не е връзка от ден до пладне. Поне пред мъжа си не си ли изказвала мнение, че това не ти допада, че не е редно според теб и т.н.?

# 31
Аз само се чудя как може големи и зрели хора над 30,40годишни да живеят със свекървата..?

# 32
  • Варна
Не се натоварвай когато свекървата се сърди, проблемът не е твой. Щом мъжът ти не се меси, ти заяви в прав текст какво мислиш, нека всички са наясно, че за теб това е намеса в личното пространство и не го приемаш.
Продължи ли да идва, значи е пълен темерут и за мен решението е разходки, пазарене и каквото там е, да го правиш сама. Това ще си е твоето време, просто намаляш необходимостта от съвместни излизания, включително разходки.
Мъжът ти да се разхожда с майка си ако не му уври главата. В случай, че се стигне до реплики от сорта "ама тя предния път не дойде", стисваш зъби за момента и това е последната семейна разходка или излизане.
Цени си собствената психика и не се тормози щото някой щял да се сърди, особено пък в такава ситуация.

# 33
  • On the sea
Направо като прочетох разказа тръпки ме побиха. Моята беше дошла само на гости уж за около седмица и някакси изобщо нямаше намерение да си ходи,  направо ми идеше да я.....😠  веднага поставих условието или аз или тя, още на другият ден си тръгна. Незнам как живее авторката, аз до сега със сигурност щях да съм се развела. Или няма къде другаде да живее може би?

# 34
  • В.Търново
Аз само се чудя как може големи и зрели хора над 30,40годишни да живеят със свекървата..?
Възможно е жилището да е едно само.Просто съпруга на авторката трябва да сложи границата и да говори с майка си.Авторката не е тази, която трябва да се разправя със свекървата.

# 35
Просто съпруга на авторката трябва да сложи границата и да говори с майка си.Авторката не е тази, която трябва да се разправя със свекървата.
Съгласна. Авторката трябва да се оправи с мъжа си. Ако има оправия с такова деликатно мъжле, което не смее да каже "копче" на мама си, разбира се.

# 36
    [/lisБлагодаря Ви зацсъеетите:) Весело посрещане на Новата година Simple Smile

# 37
  • Пловдив
Мъжът ти да се разхожда с майка си ако не му уври главата. В случай, че се стигне до реплики от сорта "ама тя предния път не дойде", стисваш зъби за момента и това е последната семейна разходка или излизане.
Цени си собствената психика и не се тормози щото някой щял да се сърди, особено пък в такава ситуация.
Ами ако на него му хареса да се разхожда с майка си? А? К'во прайм тогава?

# 38
  • В.Търново
И това го има.Или авторката продължава стария си живот или ще има дразги със съпруга си и от там разправии, може и до скандали да се стигне.
Имам един познат, не съм го виждала от години, но във фейсбука си следим историите Grinning , та на всяко излизане и събиране на семейството с жената, децата, майка му е с тях на снимките, вярно че е възрастна и живее с тях, но е на абсолютно всички снимки и места с тях.

# 39
Ах, наистина! Той е такъв деликатен, че ко праим, ако не му хареса?! Ще го цункаме да не плачка.

# 40
  • Пловдив
Ах, наистина! Той е такъв деликатен, че ко праим, ако не му хареса?! Ще го цункаме да не плачка.
Имено колега, именно.

Аз съм десетия човек, който ще напише - проблемът не е със свекървата, а с деликатния.

# 41
  • Варна

Ние нищо не правим, той е достатъчно голям да се оправя сам. Ние помагаме на авторката да открие своя начин да не се товари заради досадната бабиера.

# 42
Ние помагаме на авторката да открие своя начин да не се товари заради досадната бабиера.

Бабиерата, че е мега досадна, мега досадна е. Но дори авторката да се оправи с нея, силно се съмнявам, че ще си оправи житието-битието с деликатното мъжле.

# 43
  • Пловдив
Ние нищо не правим, той е достатъчно голям да се оправя сам. Ние помагаме на авторката да открие своя начин да не се товари заради досадната бабиера.
Какво ще прави авторката на темата е въпросът ми. Аз лично нищо няма да правя, защото не ме засяга.

# 44
  • Варна
Simple Smile Когато авторката заяви в прав текст и прояви на дело своята позиция ще опрем до възможност да се прояви деликатността на мъжа ѝ, този път по отношение на жена му.

Общи условия

Активация на акаунт