GoT 31 - Always keep your foes confused

• 69 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Егати... утрепват се да го търтят това... какво толкова ни чака????? Rage

# 76
Хах...мен чак ме е страх как ще мрънкат всички колко зле е завършил...

# 77
  • Варна
Ами в немското списание Гала го пишеше и че това я е разсипало психически (по-точна дума сега не се сещам) и че това което е Денерис какво огромно въздействие можело да окаже върху някой. Предполагам има предвид себе си. Пишеше още, че Джейсън Мамоа (така ли се произнася) бил на снимачната площадка и казал, че такъв край до сега не е имало в тв историята ( мале, мале!) и че щял да разсипе много хора..края де.
Реално е казала, че вече са снимали финалната сцена, а не че е приключила със снимките. Те не снимат в хронологичен ред.
Относно финала Николай е казал в едно интервю е казал, че той като един романтик все се надявал, че Джайм ще зареже Церсей и ще отиде при Бриен, но ДиД имали друго виждане за нещата и то в крайна сметка било  наистина по-добър вариант.

# 78
  • София
Само хвърлят бомби за качване на рейтинга, накрая ще гледаме тъпо, "Ъъъ!" и ще ни изкарат хейтъри...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
Ами в немското списание Гала го пишеше и че това я е разсипало психически (по-точна дума сега не се сещам) и че това което е Денерис какво огромно въздействие можело да окаже върху някой. Предполагам има предвид себе си. Пишеше още, че Джейсън Мамоа (така ли се произнася) бил на снимачната площадка и казал, че такъв край до сега не е имало в тв историята ( мале, мале!) и че щял да разсипе много хора..края де.
Реално е казала, че вече са снимали финалната сцена, а не че е приключила със снимките. Те не снимат в хронологичен ред.
Относно финала Николай е казал в едно интервю е казал, че той като един романтик все се надявал, че Джайм ще зареже Церсей и ще отиде при Бриен, но ДиД имали друго виждане за нещата и то в крайна сметка било  наистина по-добър вариант.

Не, приключила е със всички свои сцени. Няма да снима повече като Дъщеря на бурята. Това пише.

# 80
Какво значи невиждан край? Всички ще са мъртви, магия няма да има, живота продължава. Според мен края ще е такъв.

# 81
  • Варна

Не, приключила е със всички свои сцени. Няма да снима повече като Дъщеря на бурята. Това пише.

Щом казваш.

# 82

r
Щом казваш.
Ами не е мое твърдение, пиша какво съм прочела.

# 83
Невижданият/неочакван край е превръщането на Дани в злодей така, както баща й се е превърнал в нещо непоносимо и крайно опасно за хората. Загатнато е, но масовият зрител все още живее с нагласата, че тя е невинното добронамерено момиченце от първи сезон.
99,99% съм сигурна, че ще има втори "танц с дракони".И тъй като феновете (като цяло) очакват Джон и Дани като двойка и даже да имат дете, война между двамата ще е като попарване с вряла вода. Laughing

# 84
Невижданият/неочакван край е превръщането на Дани в злодей така, както баща й се е превърнал в нещо непоносимо и крайно опасно за хората. Загатнато е, но масовият зрител все още живее с нагласата, че тя е невинното добронамерено момиченце от първи сезон.
99,99% съм сигурна, че ще има втори "танц с дракони".И тъй като феновете (като цяло) очакват Джон и Дани като двойка и даже да имат дете, война между двамата ще е като попарване с вряла вода. Laughing

И и друг вариант. Може пък Джон да я предаде на Церсей и да я убият. Или в обратен ред - първо я трепе, после се заклева на Церсей. Трепе и нея, после си сяда спокойно на жИлязния трон, в очакване на КН.

# 85
Не е в характера на Джон.Ще й се опълчи само ако види,че е опасна за хората и излиза извън контрол.Той не можа да убие Игрит,защото е жена.
Мисля,че първо ще елиминират Нощния крал.Джон ще го направи,защото е "песента за лед",а и в сериала ясно показаха,че и драконовият огън гасне от Краля на нощта и най-вероятно,колкото и да го обливат драконите на Дани,няма да могат да го убият.Може би ще трябва да извадят обсидиана от гърдите му и тогава и армията от мъртвите ще изчезне.Не знам защо,но все си мисля,че и Джайм ще им роля в това.
После Джон ще трябва да си изпее и "песента за огън".
Предполагам,че Дани ще се почувства много уязвима,когато разбере,че не само не е последният Таргариен,ами и другият има по-силни права над трона от нейните.Тя се смята за уникална,"неизгоримата", но Джон пък е върнат от мъртвите - и той е уникален.Ако яхне и Регал,вече няма да е едиствената,подчинила дракон.
Джон не вярвам да има претенции за ЖТ,защото на него в сърцето му е Северът.Но истината за произхода му ще му подкопае позициите сред северните господари и рицарите на Долината.С Дани вероятно ще се счепкат,ако тя посегне по някакъв начин на Севера - те да от кажат да коленичат,и конфликтът е готов.
Чудя се Церсей къде ще се впише в картинката.Във виденията на Бран има foreshadowings Дрогон над Кралски чертог и съм убедена,че ако Денерис изпепели столицата,ще го направи сама,без Джон и това също може да е причина за конфликт между тях.Виденията на Бран са много интересни,защото се редуват -кадър Нощния крал,кадър Нощният крал с бебе на Крастър,кадър Денерис,кадър Денерис с драконите (децата си),кадър убийство на някой Старк.
Ако D&D телепортират Златната дружина със слонове пред Уинтърфел,направо ще надминат себе си по тъпотия.Наистина Церсей не мога да я наместя как ще си изиграе картите.
Четох,че има разни намеци в сериите,че ще докопа Санса и щяла да й поднови пленничеството в Кралски чертог, и така да изнудва Джон,но много в стил американски екшън ми идва.

# 86
  • Варна
Понеже следя горе-долу снимките, досега е нямало информация за общи снимки на Санса и Церсей. Присъствие на Софи се споменава в Зимен хребет, на Драконов камък и във Водните градини на Дорн. В повечето случаи заедно с Тирион и Варис, така че евентуален плен в КЧ ми се струва малко вероятен.

Скрит текст:
П.П. Кралски чертог ще бъде опожарен, най-вероятно от Дани. Сладкия Робин е снимал в КЧ така че той може да е човекът държан в плен от Церсей, ако тези намеци изобщо са верни.

# 87
  • Вестерос
Оффф от всичко, което се пише ми навява тъпия край на фалшивия спойлер...

# 88
  • Варна
Снимали са много фалшиви сцени, така че е трудно да се каже.
Може би само мащабните проекти - опожаряването на ЗХ и КЧ, едва ли са фейк.

# 89
Във видението на Бран с прелитащия дракон сянка над КЧ не беше ли лято? Тоест не е да е свързано с опожаряването.
Нали заваля последно сняг в КЧ, а и Дани влиза в залата с ЖТ и вали сняг или се бъркам?
Иначе и аз това съм си го мислела, че някой ще изперка от главните "добри", а и имаше някакво интервю с подобно изказване, че в друга среда някои герои щели да реагират по друг начин.

Общи условия

Активация на акаунт