GoT 31 - Always keep your foes confused

• 69 586
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Чак невиждан финал не знам дали ще измислят.
Има вече филми, в които всички измират, едва ли е това, въпреки че и аз първо за това се сетих.
Денерис никога не ми е била особено положителна- от нея не очаквам изненади.
  По-интересно ще ми е, ако съберат Джон с Церсей  Mr. Green.
И седнат двамата на трона.

# 91
разбира се че има - Нещото  например, там накрая всички измират. Честно казано за мен такъв финал би бил по-интересен.
Джон и Церсей няма да съберат, тя е отговорна за смъртта на баща му.
По-интересно за мен би било ако Церсей направи съюз с Краля на Нощтта и управлява на юг като кралица -труп правейки жертвоприношения, за да не я закача, един вид като Крастър да постъпва или по подобен начин. Виж - това би било интересно.

# 92
  • България

Джон и Церсей няма да съберат, тя е отговорна за смъртта на баща му.

На практика, Нед му е вуйчо, което не прави Церсей по-малко виновна.
Но нали търсим невиждан финал. Те, бозавите версии са ясни  Grinning.

По-интересно за мен би било ако Церсей направи съюз с Краля на Нощтта и управлява на юг като кралица -труп правейки жертвоприношения, за да не я закача, един вид като Крастър да постъпва или по подобен начин. Виж - това би било интересно.
Зло със зло, казваш. Ами няма голяма изненада "краставите магарета" да се намерят.

# 93
Защо да няма изненада. Първо - всички америкаци очакват хепиенд.
Второ ще даде смисъл на Церсей - хем ако прави по десет жертвоприношения- най-вече затворници и пленници - КнН няма да я бара защото ще си подсилва армията в следващите няколкостотин години - хем васалите ще се наредят в плътна редичка зад нея и никой няма да смее да я бута...АМа Ще има половин кралство - голяма работа. За сметка на това ще се "бетонира" Църсито при такъв вариант.
А на всички които очакват Северът да победи - ще останат с увиснали уста.
Ако са хитри сценаристите така ще постъпят, но се съмнявам в тяхната логика.

П.С. Да,, вуйчо му е, но нито във филма, нито в книгата Джон е наясно с този факт. Обсъждам действията на Джон, изхождайки от това какво ТОЙ знае, а не какво ние знаем. ИДеята ми бе, че след като Нед го е отгледал и Церсей пряко отговорна за смъртта му е пълен абсурд да тръгне да се жени за Нея. За Дани - да;За Санса - Да. В книгата бих приел и да го оженят за дивашката принцеса. Дори бих проумял ако го  бяха оженили за някоя от змиите - те не са вече живи де.  На точно Церсей не му пасва ни най -малко, дори и само като характер.

# 94
Защо да няма изненада. Първо - всички америкаци очакват хепиенд.
Второ ще даде смисъл на Церсей - хем ако прави по десет жертвоприношения- най-вече затворници и пленници - КнН няма да я бара защото ще си подсилва армията в следващите няколкостотин години - хем васалите ще се наредят в плътна редичка зад нея и никой няма да смее да я бута...АМа Ще има половин кралство - голяма работа. За сметка на това ще се "бетонира" Църсито при такъв вариант.
А на всички които очакват Северът да победи - ще останат с увиснали уста.
Ако са хитри сценаристите така ще постъпят, но се съмнявам в тяхната логика.
Защо ще събира и подсилва армия, след като няма да има къде да я ползва?

# 95
Армията има къде да я използва - може да стигне чак до Тризъбеца, но е по-нататак. За КнН има смисъл да си подсилва армията ако иска да завладее целият Вестерос един ден след много години, а за Церсей има смисъл да печели време - тя би се надявала опасността да се отложи докато е жива тя, после няма да й пука особено при положение, че няма потомци.
Скрит текст:
В един друг филм Мерлин се спазари  с дракона Килгара да не напада Камелот "докато Артур има живи наследници" което е малко отностелно, защото такава договорка може да трае 1000 години или 2 години.
Другите са създавали армията си  вече няколко хиляди години - от предния си разгром досега. ИНтересно защо тази голяма армия не беше използвана през последните 3-4 хиляди години? И все пак не могат да завладеят ЮГа.
Значи ако искат  да завладеят цял Вестерос още трябва да се разрастват.

# 96
  • България
На точно Церсей не му пасва ни най -малко, дори и само като характер.
Е, именно!
Неочакван финал. Нали това се търси  Grinning.

# 97
...
Другите са създавали армията си  вече няколко хиляди години - от предния си разгром досега. ИНтересно защо тази голяма армия не беше използвана през последните 3-4 хиляди години? И все пак не могат да завладеят ЮГа.
Значи ако искат  да завладеят цял Вестерос още трябва да се разрастват.
Защото го е имало Вала и защитната му магия. Вече го няма, армията е предимно от немъртви и носи със себе си студ, който прецаква всичко живо. КН държи всички козове, защо да сключва някакъв пакт с живите?

# 98
Е как така Другите са създавали армията си хиляди години?! Те са спяли през това време. Един от отговорите които трябва да даде краят е какво ги е събудило след толкова време.

# 99
Защо да са спяли? Нали от мъртвите правят армията? ББ са от хиляди години съществуващи и си увеличават армията. Може би затова са чакали толкова време.
Аз и преди съм писала, огромно разочарование ще е за мен, а и предполагам за много други Джон да умре и да не разбере кои са родителите му.

# 100
И за мен, а и за много други, разбира се... но няма как да се угоди на всички и при всяко положение ще има и много недоволни от крайният развой...

# 101
Ехе, аз се чудя толкова време защо нищо ново няма, а аз съм изпуснала новата тема... много съм зле Sad
Много интересни неща сте писали, и аз мисля че снимат много фалшиви сцени за заблуда. Обаче чак излишни битки да снимат ми се вижда малко вероятно, прекалено скъпо удоволствие. От друга страна пък генерират толкова хайп, че им дреме за някой друг милион...
Дано не скапят финала, дано, дано, дано...

# 102
За мен неочакваният финал включва смъртта на Джон победа на злите сили.

# 103
  • Пловдив
След толкова сезони смърт и война, за мен изненада ще е да заживеят мирно и щастливо Simple Smile

# 104
А за мен ще е изненада да обявят, че след този, ще има още един-два сезона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт