GoT 31 - Always keep your foes confused

• 68 989
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Adelinda, ама ти още ли вярваш че ще има железен трон Wink
В този смисъл не сме качили никого на трона, защото повечето смятаме че няма да остане същия политически ред...

# 496
  • София

Чудя се с това Танцът на Драконите да не се изпотрепят Джон и Денерис след като ББ са победени и Церсей си остане владетелка.

А след финалните надписи, си сваля лицето и виждаме, че това е Аря. Laughing

Нещо трябва да направи Аря с уменията си, не ги научи току-така.

Аря ще остане жива. Чичо каза, че е любимка на жена му. Няма да посмее да я убие Laughing

А битка при КЧ? Няма ли да се разтопи леденият дракон? Laughing

# 497
Не знам твоята самоувереност от къде идва? Да не си писала ти книгите? Simple Smile) Все някой ще властва след края, било и нощния крал или за комунизъм си говорим? И тогава имаше властващи.

# 498
  • София
Това към мен ли?

# 499
Аз гласувах за Аря и Джендри Joy

Чудя се с това Танцът на Драконите да не се изпотрепят Джон и Денерис след като ББ са победени и Церсей си остане владетелка.

това много ми хареса като идея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 500

за уменията - не знам. Но с този списък нещо трябва да направи Аря инак й се обезмисля героинята. за какво ходи да се учи как да става убийца, ако накрая не се опита да убие Церсей?  Според мен Аря убива Церсей, после стражата убива и нея. Или пък  след убийството на Церсей Безликите погват яко Аря, и тя се скрива за света.

# 501

Аря ще остане жива. Чичо каза, че е любимка на жена му. Няма да посмее да я убие Laughing
.
А битка при КЧ? Няма ли да се разтопи леденият дракон? Laughing

чичо беше казал и че във всяка книга ще убива по един старк. ОСвен това АРя е любимка на жена му - не негова.
пък и той се раздели с доста любимци. Ако следваме тази логика  - любимецът на чичо М. е Тирион,- излиза че той следва да е направо безсмъртен.

...............
за   горното съм съгласен с аделинда - няма как да се създаде безкласово общество. Може бродниците да завладеят трона, може Желязната банка да изкупи земите, може Церсей да покори всички - но винаги ще има господстваща класа. Няма нито един случай в човешкта история - изключвам родово -общининя строй, където няма държави а а отделни племена -  да има безкласова държава.

# 502
Като спомена банката, май има значение кой ще подкрепи тя Simple Smile Как мислите?

# 503
  • София
чичо беше казал и че във всяка книга ще убива по един старк. ОСвен това АРя е любимка на жена му - не негова.
пък и той се раздели с доста любимци.

Личи си, че не си женен, Джони Laughing

# 504
Мда, adelinda, аз съм писала книгите, както всеки друг като мен в интернет, който изказва предположение/желания какво да стане на края Joy
Тук хората за избори и парламент говорят, ти се заяде с моята прогноза (че може да няма ЖТ), която само за информация не се споменава за пръв път в темата и не ми е авторска Wink

# 505
Троновете отново са фаворити с 22 номинации за наградите Еми.
Западен свят има 21,  а Прислужницата 20 .. миналата година последният триумфира в най-много категории, но троновете ги нямаше тогава.

# 506

за уменията - не знам. Но с този списък нещо трябва да направи Аря инак й се обезмисля героинята. за какво ходи да се учи как да става убийца, ако накрая не се опита да убие Церсей?  Според мен Аря убива Церсей, после стражата убива и нея. Или пък  след убийството на Церсей Безликите погват яко Аря, и тя се скрива за света.
Е това ще е толкова тъпо, Аря убита от някакви си стражи.
Какво мислите за окачването на тялото на Денерис пред градските порти?

# 507
  • Варна
Какво мислите за окачването на тялото на Денерис пред градските порти?

Хмммм, ако стане зомби и не може да бъде изгорена предполагам, че ще е "last woman standing"... Laughing Shocked

# 508
Че кои са тези стражи които ще убият Аря защото убила Цересей? По-скоро ще я почерпят. От вярност ли от какво? НК ще изплаши и хората,  които я подкрепят. А има ли такива? Освен подлъгани от пари и власт, кой ще е до нея?
Артемис, за пурплетка беше.

# 509
аделинда в момента Церсей може да я мразят но за тях тя е познатото зло, затова ще се обединят около нея в Чертога. Алтернативата - Денерис която ще пусне драконите си да палят и диваците си да грабят и изнасилват или Кралят на нощтта, който ще превърне всички в ледени зомбита. На този фон Церсей изглежда нещо познато и в Чертога ще я защитават, не от обич, а за де дойде някой друг*.КнН като изплаши хората, толкова повече ще искат да я подкрепят, за да не дойде той. ОСвен това когато иска Церсей може да го играе щедра  и да бъде ужасно лицемерна, така че  не е проблем да спечели тълпата на своя страна.

пурпулетке, един парламент не изключва автоматично ЖТ - то и в момента в АНглия си има парламент, пък е конституционна монархия. инак, да, съгласен съм, че може накрая никой да не остане върху трона - но пак ще има класово общество, дори да има парламент.

Лино
, в крайна сметка Мартин трябва да разчисти сума ти линии. Той самият е признал, че малко от героите ще оживеят накрая. в чернови вариант на книгите му Аря и Джон са любовници, Аря умира, а Бран и Джон водят дуел заради това. Това иде да подскаже, че АРя може да не оживее.

хепи, в книгите, е логично банката да подкрепи Джон, защото  ЖБ взе страната на Станис, но в сериала май ще подкрепи Церсей.  Подозирам, че  този на чиято страна застана ЖБ ще получи значително предимство

*това ми напомня стария виц - като си мислиш че живееш зле вкарай пръча в къщата и след една седмица го изкарай и виж какъв рай ти се струва живота.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 00:14 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт