Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 11

• 104 786
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Дами, моля отговорете в последното ми микробиологични изследване след леченеие на гъбички ми излезе,че имам Е-коли масово. Но течението ми е гъсто и бяло.. Възможно ли е да е объркано,замърсено или все още да имам гъбички. Някакси с това гъсто течение не ми идва да е бактериална инфекции.. направо ме е страх да не влоша нещата. Та въпроса ми възможно ли е и при бактериална инфекция да е гъсто и бяло течението? Случвало ли се е на някоя дама тук?
Да, имах такъв случай и ми изписаха някакъв антибиотик ако не бъркам. Може и да е объркано гаранция няма, ако се съмняваш просто пусни втора контрола. Те тези бактерии по принцип са в червата на всеки човек, обикновено казват че можело да се замърсиш ако си се бърсал неправилно във Вц-то или има още един вариант ама той не е за тука Smirk . Пък цвета на течението и при мен не се е променял тогава.

# 106
Пуснах микорбиология - стрептококи и кандида. Да ми е честито!
Трета година, в която ще се лекуваме. Явно и В комплекса не ми помага. Точно свърших ентеросана и почувствах дискомфорт и затова отидох на лекар! Какво да правя, какво???
Сега чакам да назначат лечение и за двамата.

# 107
Трета година, в която ще се лекуваме. Явно и В комплекса не ми помага. Точно свърших ентеросана и почувствах дискомфорт и затова отидох на лекар! Какво да правя, какво???

Чети назад. Аз писах- чеснови глобули и край на гъбите за 5 дни....

# 108

Благодаря за коментара. Не бих си сложила нито чесън, нито лук, нито мед.
Иначе съм съгласна с голяма част от написаното като препоръчки.
Дори ще си поръчам Преодолей Кандида.

# 109
  • Варна

Благодаря за коментара. Не бих си сложила нито чесън, нито лук, нито мед.
Иначе съм съгласна с голяма част от написаното като препоръчки.
Дори ще си поръчам Преодолей Кандида.
докато не оправиш стрептококите няма как да ти изчезнат и гъбите
проведи паралелно лечение на двете като не спираш да вземаш Б-комплекс и пробиотик, след като приключи лечението на стрептоките продължи с горните две като прибави към тях и вагинален пробиотик, има чудесни варианти на пазара. Успех!

# 110
Рецепта за чесновите глобули, може ли?
Чела съм я, но е било доста отдавна.

# 111
Диди, благодаря ти. Стрептококи за първи път излизат, досега различни кандиди. Ще се лекувам,вече знам и за Б комплекса - продължавам с него.
Искам да питам за тази Кандида Съпорт на Нау - някой пие ли я? Заедно с пробиотика ли върви? Някой знае ли как се лекува и партньора? Само антибиотик?

# 112
  • Варна
Диди, благодаря ти. Стрептококи за първи път излизат, досега различни кандиди. Ще се лекувам,вече знам и за Б комплекса - продължавам с него.
Искам да питам за тази Кандида Съпорт на Нау - някой пие ли я? Заедно с пробиотика ли върви? Някой знае ли как се лекува и партньора? Само антибиотик?
прегледах това за което питаш, принципно звучи добре, но ми се стори скъпичко, ако някой го е пил да си каже мнението

# 113
Рецепта за чесновите глобули, може ли?
Чела съм я, но е било доста отдавна.

Като вряла и кипяла в тази тема, ще кажа изпитано и успешно лечение за гъбички от натуралната медицина и времето на нашите баби, когато не е имало глобулки от аптека:) На мен ми ги изтрепва за 5 дни. Чеснови глобулки. Не боли, не щипе. Взема се скилидка чесън (български -гледа се главата на чесъна да има брада, а не китайския избелен и идеално изглеждащ), обелва се от люспата, пак се обелва самата скилидка, за да си пусне соковете, завива се в марля, връзва се с конец, топва се в зехтин и се слага вагинално дълбоко. Сменя се на 12 часа. Тоест 5 дни постоянно с чеснова глобулка, сменена на 12 часа. После са изтрепани.

# 114
А би ли казала от собствен опит от колко време имаш гъбички и колко пъти си правила съответната процедура? Благодаря.

# 115
А би ли казала от собствен опит от колко време имаш гъбички и колко пъти си правила съответната процедура? Благодаря.
Четири пъти от 2010 насам. Като първият път ги премятахме с тогавашното гадже няколко пъти до де се разделим:) Аз ги получавам при пиене на антибиотик понякога. Но знам, че си имам сигурно решение на проблема, защото не ми беше лесно да тичам по лекари неизлекувана 3 месеца и нищо да не ги изтрепва до крак. Накрая връзката ми отиде на кино. Но всяко зло за добро..Simple Smile

# 116

Да ви се похваля - не съм разчела правилно МБ. Имам само Стрептококи, които ще лекуваме една седмица - антибиотик, микомакс и Б комплекс.
Камък ми падна от сърцето. Дано и занапред да съм чиста. Пожелавам ви го и на вас.

# 117

Да ви се похваля - не съм разчела правилно МБ. Имам само Стрептококи, които ще лекуваме една седмица - антибиотик, микомакс и Б комплекс.
Камък ми падна от сърцето. Дано и занапред да съм чиста. Пожелавам ви го и на вас.

От антибиотика пак ще хванеш гъби, не го пий, слагай само глобулите. От опит го казвам. Няма отърване от бактериите, не бива и да се вторачваме толкова. Винаги има.

# 118
Няма как да не излекувам Коките, но много внимателно ще приемам Микомакса и  бКомплекса. Послед Пробиотик и след тоя МБ, за да видя как съм.

# 119
Минавах през темата, от време на време. Имах течение и болки в корема. Ужасни, които от никакво лекарство не се повлияваха. Правих 2 пъти микробиология- единия път ентерококи, другия кандида. Оказа се, че болките и другите ми неща са от сраствания. Миналия месец минах лапаро и се надявам повече да нямам и такива проблеми. Просто споделям. Над 4 години имах ужасни проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт