На море в България 2018 г.

• 137 243
  • 758
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, тази година много се забавих и изпуснах ранните записвания. Онзи ден пуснах запитване във Визит за Казабланка, където бяхме миналата година и ни хареса. Върнаха бързо оферта, но след като я потвърдих няма все още отговор и се замислих дали изобщо има места. Периодът е 25-31 август. Случвало ли ви се е да върнат оферта, но после да няма места? Мислех, че ако свършат наличните им направо уведомяват, вместо да дадат оферта. Или не е така?
В понеделник,вторник ще ти върнат отговор,но ако все пак не получиш,обади им се по телефона и ги попитай.

# 556
  • В.Търново

Случвало ли ви се е да върнат оферта, но после да няма места? Мислех, че ако свършат наличните им направо уведомяват, вместо да дадат оферта. Или не е така?
Случвало се е при изчакване на оферта и да съобщават, че са изчерпани местата.Може за желания период да няма места, но за други да има.

# 557
Казабланка -Обзор миналата година ми излезе по-евтино да резервирам направо от хотела. Дори с ранното записване от Визит ми дадоха по-висока оферта.

# 558
Някой с мнение за Комплекс Hunter's Beach -Шкорпиловци ?

# 559
  • София
Казабланка е много хубав хотел. Но миналата година бяхме от 25 август до 1 септември и уцелихме ужасно време. Вълнение с червено знаме и 1 ден проливен дъжд, съответно първи ден пристигане, уморени деца, последен ден тръгване и на плаж сме били 3 дни. Ако не беше дълбокото море и това, че децата не успяха да влязат изобщо заради вълнението и дълбочината, пак бих повторила. Иначе за без деца е идеално!
Аз също резервирах през хотела, а не през визит и всичко беше ОК. Цените сега са като миналогодишните. Резервирах през май и все още имаше места за този период.

# 560
Тази година цената за Казабланка е по-висока от хотела. Онази година за месец юни ни искаха 120 лв.  на ден, а тази 150 лв.

# 561
  • Sofia, Младост 3
Те цените на Казабланка и през Визит тази година са по-високи. Миналата година за 6 нощувки ( получихме 7, защото имаше и екстраси) платихме 699 лв. за двойна стая с ранни записвания. Тази година ми се връзваше нещо от сорта на 800 и малко за същите условия, но без екстра нощувка. И се заинатих, не запазих, уж търсих други хотели, но съм доволна от всичко почти в Казабланка, особено за цената си.
Та, още нямам отговор от Визит дали потвърждават резервацията ни, в мейла пише, че може да има забавяне от 2 или повече дни, да бъдем търпеливи Smile Дано днес пишат, за да знам дали да търся алтернатива.

# 562
  • София
Те цените на Казабланка и през Визит тази година са по-високи. Миналата година за 6 нощувки ( получихме 7, защото имаше и екстраси) платихме 699 лв. за двойна стая с ранни записвания. Тази година ми се връзваше нещо от сорта на 800 и малко за същите условия, но без екстра нощувка. И се заинатих, не запазих, уж търсих други хотели, но съм доволна от всичко почти в Казабланка, особено за цената си.
Та, още нямам отговор от Визит дали потвърждават резервацията ни, в мейла пише, че може да има забавяне от 2 или повече дни, да бъдем търпеливи Smile Дано днес пишат, за да знам дали да търся алтернатива.
Къде е тази Казабланка, и какви са тези цитирани суми , за кой период , на каква база че ми се вижда евтино. Confused Ние предплатихме 3 резервации тази година, вярно с 2 деца сме, ама много по - високи цени, та затова питам.

# 563
  • Sofia, Младост 3
А, не я препоръчвам в никакъв случай, понеже ние не сме капризни и ни харесва, но като чета отзиви явно не на всеки се харесва. Иначе е в Обзор. Ол инклузив, приличен за нас, 6 нощувки с дете под 12 г., шезлонги на плаж и басейн - 988 лв тази година за период 25.08-31.08. Ако бях запазила с ранни записвания щеше да ни е доста по-изгодно, но уви.

# 564
Къде е тази Казабланка, и какви са тези цитирани суми , за кой период , на каква база че ми се вижда евтино. Confused Ние предплатихме 3 резервации тази година, вярно с 2 деца сме, ама много по - високи цени, та затова питам.
Хотел Казабланка се намира в град Обзор. Като цяло много добър хотел, особено за цените си в извън активен сезон. Някои не го харесват заради морето, тъй като там където са разположение чадърите и шезлонгите към хотела, брегът е стръмен и рязко става дълбоко. Особено за малки деца е проблемно.
В хотела две деца до 12.99 г. се настаняват безплатно в апартамент, което условия привлича много млади семейства с деца. Както писаха и други, до миналата година офертите им бяха още по-изгодни, т.к. включваха едновременно отстъпка за ранно записване, която стартираше с 25 %, за направени резервации през месец декември или януари, както и екстра плащаш за 6 нощувки, а ползваш 7. Тази комбинация обаче важеше само за резервации за извън активен сезон. От тази година се прилага или едното или другото. Въпреки всичко и сега цените са добри. Аз миналата година се отказах от този хотел по здравословни причини, а тази поради факта,че при обявяването на офертата в началото в ОИ нямаше вкл. чадър и шезлонги. Сега това нещо е добавено и хотела отново разполага със собствен плаж.
Това са офертите на Съни Турс https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/

# 565
  • София
Аз харесвам също Казабланка, условията, храната, обслужването - доволна съм. Единствено заради плажа не повторих, че съм с две малки деца, но като пораснат може би ще се върна. Цените са им добри, градчето е хубаво за разходка вечер, и най-важното - двете безплатни деца. Че сега почти навсякъде ми искат 50 % за каката /на 7 г./, а малкият е на 2 г. А, и помещенията са доста широки и удобни, всъщност са само студия и апартаменти.

# 566
Има ли миналогодишни отзиви за Блек Сий Стар-Черноморец?
Четох някъде за летни детски лагери в него. Знаете ли нещо по въпроса? Да не да се окажем в устата на лъва и с 100-200 тичащи, скачащи и пеещи деца Disappointed

# 567
Има ли миналогодишни отзиви за Блек Сий Стар-Черноморец?
Четох някъде за летни детски лагери в него. Знаете ли нещо по въпроса? Да не да се окажем в устата на лъва и с 100-200 тичащи, скачащи и пеещи деца Disappointed
Отзивите от 2017 не бяха добри. Освен това хотелът е почти до пътя Бс - Царево.

# 568
Тотално се обърках вече. Колкото повече чета, толкова повече се отмотавам от мненията във форумите. Днес разговаряхме с приятелка за Приморско Дел Сол. Тук е недолюбван, обаче тя каза-"От всичките почивки до сега там ми хареса най-много".
Офертата за Блек Сий Стар е много добра. Идва ни по 107 лв. На ден за 2 възрастни и 2 деца през юни.

# 569
Привет! Търся мнения за Св Влас, хотел Пешев. Интересува ме разстоянието от хотела до плажа? Има ли къде да се паркира около него (плажа имам предвид)? Плаща ли се? И изобщо каквито препоръки се сетите за почивка там. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт