На море в България 2018 г.

• 137 083
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
А за Аркутино Фемили Ризорт? Нещо не  бяха много мненията миналата година в темата, не помня нищо конкретно. Някой ако има отзиви от миналия сезон, ще се радвам да пише Simple Smile
Ние бяхме за втора поредна година. Всичко е страхотно. За децата анимацията е супер. Анимацията  за възрастните само вечер като, че ли се усещаше. Всяка вечер имаше програма. Яденето перфектно и разнообразно. Чистота перфектна. Бяхме в апартамент. Единствения минус, за който мога да спомена, но се преживява, са комарите. Всъщност миналата година не ги усетихме, но казаха, че тази е била по-влажна и затова. Обаче хората пускат някакви машини и ги няма баш. А и са само в часа от 20.30 до към 21.30. Ако имате въпроси питайте. Мислим да потретим.
П.с и друго се сетих. Не е много удобно ако сте с количка и в апартаментите. Те са в последните сгради и баира и стръмен, но пък не е толкова дълъг.

# 31
  • Трявна
Няма ли някой престрашил се да резервира в Елени?След дълго умуване резервирах /но само 6 дни / в Елени-хотел Роял Бей.Надявам се,след почивката да пиша само положителни коментари...пък да видим.Не посмях да рискувам с по-дълъг период-остатъка от почивката- с направена резервация в Марина Сандс...и там падна голямо чудене.Поне ще пиша,като се върнем- в началото на юли ще почиваме/от 9 юли/

# 32
  • София
хотела въобще не отговаря на 5*.По-скоро на 3*.Имаше не добри коментари и за храната, почистването, анимацията.
Да, но ми направи впечатление, че миналогодишните коментари бяха добри. Аз не държа на 5-те звезди, нито пък ми е проблем 5 дни да не ни сменят чаршафите, или че не всеки ден се почиствало. То аз в нас не чистя всеки ден.  Държа да е почистено първия ден. Шампоаните не им искам, аз си ползвам лични. Пиша ги тези неща, защото повечето недоволни коментари са от този род и не само за този хотел, а принципно навсякъде. Единствено бих искала храната да е качествена, може и не толкова разнообразна. Да е тихо в часовете за почивка, да има топла вода от душа и морето да е плитко. Wink Анимация даже по-добре да няма, че е голяма дъндания.

# 33
хотела въобще не отговаря на 5*.По-скоро на 3*.Имаше не добри коментари и за храната, почистването, анимацията.
Да, но ми направи впечатление, че миналогодишните коментари бяха добри. Аз не държа на 5-те звезди, нито пък ми е проблем 5 дни да не ни сменят чаршафите, или че не всеки ден се почиствало. То аз в нас не чистя всеки ден.  Държа да е почистено първия ден. Шампоаните не им искам, аз си ползвам лични. Пиша ги тези неща, защото повечето недоволни коментари са от този род и не само за този хотел, а принципно навсякъде. Единствено бих искала храната да е качествена, може и не толкова разнообразна. Да е тихо в часовете за почивка, да има топла вода от душа и морето да е плитко. Wink Анимация даже по-добре да няма, че е голяма дъндания.
Апартаментната част е по занемарена доколкото знам. За почивка, особено ако си откъм блока откъм улицата - забрави - целият човешки и автомобилен поток за към Перла минава оттам по всяко време на деня. Ако си откъм басейна , пак забрави почивка - музика, къпещи се в басейна.  Липса на паркоместа, подземните не достагат. Спираш на прашния участък, където свършват хотелите, ако има места де. Както писах и в предишната тема, от почиващи в хотела, съседи по хавлия, дочух че хич не са доволни, а не ми направиха впечатление на някакви префърцунени хора. Общо взето "ломбурник" със опция за скупчване на много народ, шум и съмнителна хигиена. Зоната пред хотела е края на северния плаж - нито е плитко, нито е спокойно морето.  Там си има вълни и си е дълбоко. Участъкът почти граничи и с началото на нудиския плаж, така че може да ти се наложи да гледаш голи задници и пишки, които си се мандахерцат и извън обособената зона.

# 34
Storm76,
Така, както го описваш, този хотел изглежда пълна пародия. Кое остава да му е "хубавото"?

# 35
  • Sofia
Вече резервирах Белвил - Дюни, за края на юли. Но гледам Бела Виста, явно сте доволни, спомням си, че го гледах и преди, но ме спря следното:
1. не е на плажа - колко е разстоянието дотам?
2. плажът как е? хубав ли е, плитко ли е? колко струва чадър там?

# 36
  • София
Бела виста е на плажа-Бутамята. Плажът е хубав, има и свободна зона, чадър и шезлонг са по 5 лв.

# 37
Вече резервирах Белвил - Дюни, за края на юли. Но гледам Бела Виста, явно сте доволни, спомням си, че го гледах и преди, но ме спря следното:
1. не е на плажа - колко е разстоянието дотам?
2. плажът как е? хубав ли е, плитко ли е? колко струва чадър там?

Слизаш по едни стълби на хотела и след около 20 м си на плажа . Морето е плитко , чисто и спокойно , пясъкът се чисти всеки ден с машина . Има много свободна зона . Паркингът на хотела е малък и двете години , в които бяхмe  си паркирахме колата под едно дърво на плажа и там си държахме чадъри , кофички , пояси -- много удобно Grinning

# 38
  • при моите любими
И аз тъкмо щях да напиша, че Бела Виста е по-близо до плажа от Белвил. Но пък този Синеморец много по-далеч от Дюни. Simple Smile

# 39
И аз тук-към Приморско:heart_eyes:

# 40
  • Пловдив
Бела виста е на плажа-Бутамята. Плажът е хубав, има и свободна зона, чадър и шезлонг са по 5 лв.

А как е анимацията за деца в Бела Виста?
Тази сме в Цезар Палас , но евентуално за догодина.

# 41
  • Sofia
И аз за догодина зяпам. Тази година за първи път сме в Дюни, но ще ми е интересно, ако някой може да сравни Бела виста и Белвил. Моите приоритети са - отличен плаж и море, добра храна, забавления за деца.

# 42
  • София
Пренасям се и аз в новата тема с резервация за Цезар палас за септември,
но все още се озъртам за юни какво да реша.
С интерес очаквам оферти за Серенити, но вероятно слуховете за бомбастични цени
и отблъскване на българските туристи завинаги ще ме откажат от хотела...

bouquet а темата, Роси!

# 43
Запазих за Приморско де сол.И то за апартаментната част.На всякъде другаде ми искаха огромни за мен суми.За сега друго не можем да си позволим.Децата пораснаха и навсякъде ни настаняват в апартамент,и от там цената става висока.Не сме  придирчиви и разни дреболии не могат да ми развалят почивката.Най много на другата година да не повторим.

# 44
  • София
Здравейте.
Направих резервация за хотел Релакс Поморие за младежа (11г. и баба му). Понеже няма анимация, се чудя дали хотелът се посещава само от възрастни хора (покрай процедурите) или си има и семейства с деца?
Дадоха ми доста добра цена - 490 лв. с ранно записване за една седмица в юни - и като съотношение оценка във Визит/цена - ми звучи добре.
Предните години ходиха все в Лозенец в Сънсет Бийч, но едно, че им омръзна, второ нещо май качеството там върви в посока надолу и решихме тази година да опитат нещо различно.

Общи условия

Активация на акаунт