На море в България 2018 г.

• 137 216
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • There I was on a July morning
Поизнервих се на Визит.
Реших да поискам оферта за Бела Виста, след като видях, че тази година предлагат апартаменти. И уж има 15 % отстъпка за ранно записване до 16-ти януари, но не важи в половината от дните, за които искам - 21-27.06. За какво ми е тогава да резервирам от началото на януари и да платя 50% депозит, като ще ползвам само 15% отстъпка и то за половината от престоя, за другата - никаква Cry.
Вероятно за този период са си запълнили местата и са премахнали отстъпката за ранни записвания. Но политиката обикновено се определя от хотелите, така че, разочарованието ти трябва да е насочено към Бела Виста.  Peace
На мен друго ми направи впечатление - до преди няколко дни във visit беше обявен срок за ранни записвания до 31.12.2017, а сега е удължен до 16.01.2018. Явно за останалите периоди има още свободни места.

# 121
  • There I was on a July morning
Вече ще е обратно. От Ник Травел ми предложиха оферта за Серенити - 7нощувки трима възрастни около 2500, за същата цена е и офертата за Белвил - Дюни.
При еднакви цени - по-добре Белвил. Дюни печели по всички показатели - има Аквапарк, парково пространство, добра анимация, частен, добре поддържан плаж. Ползват се почти всички ресторанти и екстри на комплекса /с изключение на тези на хотел Марина палас/. Peace

# 122
  • софия
Бела Виста не могат да ми предложат настяняването, което искам. Моля предложете хотел на плажа, ои и да е в този ценови диапазон по южното черноморие. Мнения за Марина сандс в Обзор?

# 123
Той ще работи за първа година, така че едва ли има мнения. Аз бих резервирала там, по сергии и разходки ходим 1-2 вечери, останалите си почиваме, а и ми изглежда, че плажът няма да е пренаселен.

# 124
  • В.Търново
Бела Виста не могат да ми предложат настяняването, което искам. Моля предложете хотел на плажа, ои и да е в този ценови диапазон по южното черноморие. Мнения за Марина сандс в Обзор?
До колкото си спомням преди Коледа се коментираше, че новия хотел Марина свндс е малко в нищото, с по-дълбоко море там.

# 125
  • Трявна
Цезар Палас - Свети Влас...По-скоро плаж Робинзон:smile:
Мисля,че двата хотела са съизмерими.Ако има момичета,които са отсядали в двата-може да сравнят!Ние почивахме миналата година в Цезар Палас и като търсех тази година хотел- от Съни Турс ми предложиха Белла Виста.Казаха ми,че двата хотела предлагат приблизително на едно ниво услуги,местоположението и ценовият им клас са идентични.
А ако сравня Марина Сандс и Цезар Палас:
На първо четене ми прави впечатление неохраняемия плаж/и като знам една година какво изживяхме с плажа на Казабланка в Обзор- вълни и червен флаг десет дни...добре че сменихме плажа с Иракли,иначе щяхме да се приберем без да сме плували в морето...Та като чуя за Обзор и ми светва червена лампичка...Докато плаж Робинзон - самото му разположение/слънцето не изгрява откъм морето..т.е.залива е обърнат на юг май..Важното е ,че е тих залив-миналата година нито един ден нямаше вълнение.
Дори не съм сигурна дали не направих грешка/Резервирах кратка почивка за Марина Сандс-Обзор/.Но това ще ни е второ море-само 5 дни,та ще го преживея:smiles:

Последна редакция: пт, 05 яну 2018, 06:25 от Sarlita

# 126
И аз съм в търсене на местенце за почивката на морето. Планували сме да е за началото на юли.
Искам да отидем тази година на Арапя. Някой има ли мнение за намиращи се там хотели или бунгала?

# 127
Той ще работи за първа година, така че едва ли има мнения. Аз бих резервирала там, по сергии и разходки ходим 1-2 вечери, останалите си почиваме, а и ми изглежда, че плажът няма да е пренаселен.
Нов е хотела, но вижте какво пише във Визит като се кликне на резервации:
"ВНИМАНИЕ - Хотелът е спрян от продажба за следните периоди: 01.06.18 - 04.07.18; 01.09.18 - 20.09.18" Явно цената е оказала влияние, въпреки че и анимация няма.

# 128
Преди време направих запитване за Серенити в Холидей планет. Тогава ми върнаха имейл, че нямах все още цени, но когато ги получат ще ми пишат. Днес имам имейл от тях, та за 7 нощувки от 10-17 ЮНИ за 2 възрастни с 2 деца на 9 и на 7 ни искат 1300 лева с 20% отстъпка. Питам аз, тези наред ли са?

# 129
Преди време направих запитване за Серенити в Холидей планет. Тогава ми върнаха имейл, че нямах все още цени, но когато ги получат ще ми пишат. Днес имам имейл от тях, та за 7 нощувки от 10-17 ЮНИ за 2 възрастни с 2 деца на 9 и на 7 ни искат 1300 лева с 20% отстъпка. Питам аз, тези наред ли са?
Ами явно искат да отблъснат българските туристи от този хотел. То и самият хотел още спи! Не може вече да сме месец януари, а те да не са обявили официалните цени на сайта!!! Същевременно от разни агенции си пускат цени, неясно как определени. Да ме извиняват, но има и много други хотели, така че ще почакат за юнска почивка да им кихна 1300 лв. Не е пък кой знае какъв хотел. Аз лично го харесах най-вече, че е на първа линия и на хубав плаж. Храната също беше хубава и разнообразна, но имаше някои неща които не бяха наред и които не ми допаднаха. Между другото преди да резервирам за Саут бийч, доста се двоумих дали да не запазя студио в един от двата съседни на Серените бей апартхотела - Реджина Маре и Примеа Бийч Резиденс. Това лято и двата имаха в ресторантите си до плажа обедно меню. Особено Реджина има страхотен голям басейн, хубава и просторна градина, за разлика от Серенити бей, както и осигурен паркинг. Спря ме единствено това, че нямат вкл. чадъри и шезлонги на плажа. Споделям това, ако някой като мен харесва плаж Нестинарка, че и това е вариант за лятна почивка на първа линия. Излизаш от хотела и си на пясъка.
Това са офертите за тях във Визит
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-aparthotel-red … are-carevo-20297/
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-primea-biych-r … ens-carevo-24053/

# 130

След две години в Белла Виста , реших това лято да разнообразя с Цезар Палас . Струват ми се на едно ниво Simple Smile

# 131
  • софия
Ще съм благодарна на мнения за Саут бийч и Томас Резидънс.

# 132
Ще съм благодарна на мнения за Саут бийч и Томас Резидънс.

Не,не, не! Нито един от двата хотела не е Вашето място. След 7 години на Серенити няма да ти хареса нито един от двата.
Отчитам се с резервация за Белла Виста.

# 133
Аз съм вече с 50% платена почивка в Томас резидентс през Визит.  Като се върна, ще се отчета в темата

# 134
  • софия
Аз се колебая между Томас Резидънс и Саут бийч. Ще реша през другата седмица. Само не знам доколко чадърите на плажа на Саут бийч трябва да са ми приоритет.

Общи условия

Активация на акаунт