На море в България 2018 г.

• 137 163
  • 758
  •   1
Отговори
# 150
Сега гледах и Престиж Сити 2 в Приморско. Имате ли мнения за там, колко далеч е от плажа?

И аз питах за него преди няколко дни. От плажа е на не повече от 50 метра. Всъщност трябва да се пресече една улица.

# 151
Ще съм благодарна на мнения за Саут бийч и Томас Резидънс.
Най-добре си прочети отзивите от лято 2017 и за двата хотела и си прецени.  Виж и в Букинг и във Визит.

Четох коментарите. За мен са еднакви като оценки. В голяма дилема съм. Мм май клони към Томас,защото е на плажа. Сега четох , че ои на Томас е закуска, обяд и вечеря.. Офф... не знам.
Бяхме в Томас 2016. Ако обичате полуфабрикати, храната ще ви е ок. Ние не обичаме...Доста преработваха останалата храна, сиренето беше от най-евтиното. Наливния алкохол е марка Ахелой, разреден.
Апартаментите и двора са хубави.
Е, то и в Серенити бей алкохола беше с неясна марка, дори Ахелой не беше. За сокчета да не говорим, че си бяха бая разредени,но какво от това. Нали има с какво да се разхладиш. Навсякъде преработват храна, особено салати и гарнитури, на супи и задушени зеленчуци. Печено месо на кавърма и кебапи и т.н.

# 152
Fatalina, в Серенити 2016 г. юли, алкохола също беше марка Ахелой. Само че не толкова разреден като в Томас Simple Smile

# 153
Fatalina, в Серенити 2016 г. юли, алкохола също беше марка Ахелой. Само че не толкова разреден като в Томас Simple Smile
Ами не съм сигурна, а и не желая да се замислям каква марка е алкохола. Важното е да не е отровен и да те боли главата от него. Да, те може да ти разливат от едни 2 л бутилки, на които пише Ахелой, но дали вътре е точно тази напитка??!!!!
Момичета, сега ми стана ясно защо цените на Серенити са до небесата. От сайта на Амигос Травел вече се вижда новото име на хотела Бийч Клуб Suneo Серенити Бей. Това е веригата Suneo, която преди 3 години купи Лука Хелиос Бийч - Обзор и чао български почиващи. И там от хотел с нормални цени и предпочитан от доста българи се превърна в място без българи и с високи цени. Дори българските ТА, вкл. и Съни Турс спряха да го предлагат. Е, и тук се получи същото. Страхоооотно намаление за ранни записвания https://www.amigostravel.eu/hotel-sereniti-bei-carevo
Само 79 лв. на ден на човек и то за началото на месец юни, а в активен сезон Самооо 140 лв. на д. на човек.Както се казва да ни е честито!!! Да си го ползват със здраве чужденците.

# 154
Ми те хубаво искат тези пари, ама да бяха сложили актуални снимки след ремонта. Нали още в края на лятото се заговори за предстоящия ремонт.
Ай, чИстито на тези, които го посетихме в годините назад. Аз 1000 лв. за началото на юни няма да дам.

# 155
  • София
В Серенити обаче 2 деца до 14г са безплатни и на мен цената ми идва нормална. Искаше ми се да видя снимки на новостите обаче Simple Smile

# 156
Записвам се и аз при вас да следя за мнения за прилични хотели на нашето черноморие. Ние миналата година почивахме в Саут бийч, и поради интереса в темата се включвам с актуална информация от края на август 2017 г. Хотелът като цяло е приличен, макар че според мен има нужда от обновяване. Иначе е на втора линия и за да стигнеш на плажа минаваш през паркинга на хотела, който е на първа линия. Чадърите и шезлонгите на плажа не стигаха дори и в края на август, защото повечето ходиха преди закуска и си мятаха хавлиите и си ги "резервираха" за цял ден. Да не говорим и че повечето шезлонги бяха прегорели от слънцето и изпочупени. Басейните бяха пълни с пясък. Имаше анимация за децата и за възрастните вечерта, не беше кой знае какво, но все пак не беше тишина като в другите хотели. Храната на нас лично много ни хареса, беше разнообразна и имаше много кято количество. Винаги имаше по една супа, 7-8 вида основно, салати, плодове, десерти и постоянно вадиха, когато нещо свършеше. Нямаше обаче табли и беше едно разнасяне на чинии и чаши, особено ако искаш да седнеш до басейна и да вечеряш, а ние бяхме с малко дете и беше още по- трудно. Но най- гадното беше лошата миризма, която се носеше от тоалетните в ресторанта и в баря на басейна. Всъщност целият бар миришише ужасно, това за мен беше най- големия минус.
Ако някой иска да знае нещо по- конкретно да пита, че стана доста дълго...
Допълвам се само, че нямаше фитнес, макар да пише, че имат!
Тази година не сме се ориентирали все още и събираме идеи..

# 157
  • В.Търново
Ми те хубаво искат тези пари, ама да бяха сложили актуални снимки след ремонта. Нали още в края на лятото се заговори за предстоящия ремонт.
Ай, чИстито на тези, които го посетихме в годините назад. Аз 1000 лв. за началото на юни няма да дам.
Да ти кажа май не са готови още с ремонта и изостават.За новото име на Серенити го има отдавна, но не сте обръщали внимание.За хотелите от веригата Грифит в Златни цените са още по-космически, но нивото е доста високо, и все още се намира някой българин почиващ там, така че, ако нивото в Серенити се подобри ще има тук-таме някой българин отново, но не вярвам нивото наистина да е като при Грифитите.

# 158
В Серенити обаче 2 деца до 14г са безплатни и на мен цената ми идва нормална. Искаше ми се да видя снимки на новостите обаче Simple Smile
В сайта на хотела за сезон 2017 г. пише, че за второ дете до 13.99 се заплаща 29 лв. на ден. За 2018 г. не пише нищо уточняващо за децата.
Явно действително не са приключили с ремонта. Както и да е. Дано повече българи да могат да го посещават.

Последна редакция: пн, 08 яну 2018, 21:54 от fatalina

# 159
  • София
От сайта на Амигос ми е офертата.

# 160
  • София
Някой питаше за Престиж Сити 2 - миналото лято бяхме там за 10 дни. Не е лошо, зависи на човек какви са му очакванията. Настаняването е о.к., даже по някаква неизвестна за нас причина бяхме настанени в двуспален апартамент, а имахме резервация за едноспален по принцип. Апартаментите са хубави, просторни, с големи балкони, удобни легла, чисти. Нашият беше и с две бани, много удобно. Плажът е съвсем близо, пресича се улицата само. Хубав е, широк, чист. Басейнът към хотела също не е лош. Персоналът е любезен, управителката е много разбрана жена. Това са плюсовете.
Минусите /поне за нас/ - храната, еднообразна, пък и недотам добре приготвена. Бяхме НВ, но хората на АИ си бяха като на пълен пансион, тъй като на външния бар всичко беше платено. С една дума, ако търсите хубав АИ, това не е вашето място. Вечерите беше доста шумно. Самото място, на което е разположен хотела е малко ветровито и усойно. Това е в общи линии.

# 161
От къде е идвал шума в Престиж сити?

# 162
  • София
От самия хотел, по-точно от стоящите до късно при бара на басейна /спалните ни бяха към басейна/.
Но пък може така да се е случило в конкретния период.

# 163
Здравейте. Някой резервирал ли е почивка на българското черноморие с Амигос травел? Никога досега не съм ползвала услугите на туроператор, но Амигос ми дават добра оферта за желания от мен хотел и се чудя дали мога да се доверя. Странното е, че Съни турс ми отказаха за тези дати, а Амигос ми ги потвърждават..Искам и друго да попитам - след като направите резервация с туроператор, когато наближи датата за почивка обаждате ли се до хотела, за да сте сигурни относно резервацията или разчитате на обещаното от туроператора?

# 164
  • София
Ами на мен пък Съни турс ми дадоха оферта за Бела Виста, а Амигос за същите дни ми писаха, че не могат да предложат - може би имат договорени някакво бройки помещения с хотелите.

Общи условия

Активация на акаунт