На море в България 2018 г.

• 137 355
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Някой с мнение за хотел Каменец в Китен?

# 271
Някой с мнение за хотел Каменец в Китен?

Изказвам мнение от 2014 , басейна е почти винаги на сянка и водата е студена . Малък ресторант , храната нищо особено . Всички напитки с много ниско качество .

Виждам , че доста са вдигнали цените  дано тези неща са се подобрили . Аз лично не бих отишла втори път .

# 272
И аз съм с питане за Грин Лайф Бийч Ризорт на Каваците? Мисля да го резервирам от 6 Август. Как е плажа там?
Спокойно ли е? Има ли влакче до Созопол, на какви цени и до колко часа е?

Аз съм от доволните от Грийн Лайф Бийч Ризорт. Плажът е много хубав и никак не е далече от комплекса. Ние ще сме там трета поредна година. Ходим в края на Юни и началото на Юли и на плажа е много спокойно. В среден сезон има включени и чадър и шезлонг на плажа, което е голям плюс.
До Созопол има влакче на цена от 2 лв. на човек, като за много малки деца не се плаща. Движи се по разписание, като по спомен имаше някаква пауза в следобедните часове. От хотела също предлагат шатъл бусче до града.
Относно оборудването в апартаментите - ами всичко си е на късмет в какъв апартамент ще ви настанят.
При нашия първи престой бяхме настанени в страхотен апартамент с напълно оборудван кухненски бокс с котлон, фурна, микровълнова и голям хладилник с фризер, имаше пералня в банята, спалнята беше със супер удобен матрак. Всичко беше прекрасно. Миналата година обаче ни настаниха в ужасно малък апартамент с изключително скромно обзавеждане. На всичкото отгоре и почистването не беше на нужното ниво. Зад пердетата имаше умрели комари и мухи, а  по тоалетната чиния се виждаха остатъци от предишните обитатели. Веднагага се оплакахме на рецепция и ни смениха апартамента. Вторият беше с прилично обзавеждане и големина на стаите, но кухненският бокс разполагаше само с микровълнова. Нямаше котлони и фурна, та всичко е на късмет.
Тази година направих резервация само за нощувка без изхранване. Оказа се, че от Съни турс са спестили важна информация относно този вид настаняване, която ми беше написана в мейла с потвърждението на резервацията, а тя е: Моля да имате предвид, че при настяване БЕЗ изхранване помещението се почиства еднократно при пристигане!. Разменихме си няколко мейла с агенцията и вече информацията е качена на сайта им с офертата на хотела: https://www.visit.bg/hoteli/griyn-layf-biych-rizort-kavacite-sozopol-2404/
Поне ми потвъдиха, че смяната на кърпи е всеки ден, а на спално бельо е веднъж на 3 дни.

Много благодаря за отговора. Мисля да рискувам и да резервирам с закуски и вечери началото на Август.
Според мен там е най - удачно да си по системата All inclusive, тъй като хотела е на отдалечено място от обекти за хранене, освен ако всеки път не искаш да запалиш колата и да отидеш до Приморско или Созопол.
Този комплекс не предлага наставяне на база ОИ иначе отдавна да съм го посетила. За съжаление на Каваци няма хотел или комплекс, който да работи по системата ОИ. Преди години се беше появил някакъв Южна перла или нещо от сорта, но отзивите бяха ужасни,а пък цените високи. След  това и той премина на други бази за настаняване.

# 273
Има доста места за хранене около "Гриин Лайф".Хотел "Мапи" в близост предлага много вкусна кухня,пред къмпинг ''Смокиня" също има 2-3 хубави и евтини заведения,около бар ''Верано" също има места.Ние бяхме без изхранване и не се е налагало да пътуваме ,за да храним...В хотела има и супермаркет,ако искате да си сготвите нещо !!

# 274
  • София
Тези къщички, на плаж Вая

дали са пуснати вече "в обръщение"?

# 275
Добър вечер!
В малко закъсняло търсене на Почивка сме. С две дечица на 2 и 5 годинки сме. Исках много на бунгала да сме тази година, но все още нр знаем юли или август ще бъде...
От първата страница в групата избрах няколко хотела, но ми се иска да получа малко конкретни мнения за Ариан Китен Simple Smile Благодаря Simple Smile
Или пък ако препоръчате нещо друго, дори и бунгала Simple Smile

# 276
  • оттам, откъдето започва България
Аз също бих се радвала някой да сподели почивка на бунгала по Южното Черноморие.

# 277
Някой с мнение за хотел Съни бей в Поморие (до хотел Регата)?

# 278
Добър вечер!
В малко закъсняло търсене на Почивка сме. С две дечица на 2 и 5 годинки сме. Исках много на бунгала да сме тази година, но все още нр знаем юли или август ще бъде...
От първата страница в групата избрах няколко хотела, но ми се иска да получа малко конкретни мнения за Ариан Китен Simple Smile Благодаря Simple Smile
Ето темата от 2017  за бунгала. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=974979
Имаше и отделни теми за бунгала в Ахтопол, Синеморец и Арапя. Може там да погледнете.

# 279
  • оттам, откъдето започва България
Фаталина, благодаря!

# 280
Отсядали сме много пъти там, приятно местенце. Винаги са ни давали стая с гледка към морето. Имат една уникална стая с изключително много прозорци леко ъглова. Много е приятно!

# 281
Отсядали сме много пъти там, приятно местенце. Винаги са ни давали стая с гледка към морето. Имат една уникална стая с изключително много прозорци леко ъглова. Много е приятно!

Благодаря, а плажът отпред как е? Има ли плитка част в началото (с деца ще сме), пясъкът от черния ли е? Simple Smile

# 282

Благодаря, а плажът отпред как е? Има ли плитка част в началото (с деца ще сме), пясъкът от черния ли е? Simple Smile

Не е от най-хубавите, зависи по кое време ще сте. Там през активния сезон е натоварено. Ако ви се върви нагоре има хубави плажове към Гранд хотела

# 283
Добър вечер!
Миналата година бяха в Ариана ,доволни сме.Храната е вкусна,чистят всеки ден ,на третия ден ни смениха чаршафите,спокойно и тихо.Плажа е много близо,само пресичате и сте на плажа.Няма детски басейн,но децата влизаха с пояси.

# 284
Елинор, благодаря още веднъж за мнението за хотел Съни бей в Поморие -  честно казано, не очаквах някой да се включи с мнение за този хотел Simple Smile Най-вероятно ще потвърдим резервацията за там.

Къде да чета мнения за Блу Ориндж Созопол от 2017 г? Търсих, търсих и не намерих? До 2016-та има отделна тема за него, но е писано много малко, да не би да не е бил ориентиран към българския турист за 2017-та?

Общи условия

Активация на акаунт