Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 75 335
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • волно калдъръмче
Боите на Кхади се мажат на къносана коса. Така пише на опаковката. Предполагам, че същото ще важи и за тези на хенафокс. Съставът и на двете е сходен. Ако се третират светли коси, оцветяването е по-интензивно отколкото за тъмни. За белите коси няма друго спасение освен двете стъпки: първо къна и второ мазане с боя или индиго.

# 301
Брей, ще ме накарате и мен да пробвам глицерин при боядисването, само ме притеснява, да не хване по-слабо боята, заради него  Thinking

# 302
  • Sofia, Bulgaria
Spiritlight, аз го сложих в сместа за боядисване.
Леми, при мен изобщо не се отрази на цвета. Хвана си без проблем.

# 303
Лейди, много си добре червенокоса. И аз вече се харесвам така.
Ще пробвам идеята с глицерин.
Какъв подхранващи крем използваш?

# 304
  • В полите на Пирин планина
Ей такъв от Зоя.бг - https://www.zoya.bg/%D0%9E%D0%B2%D0%BB%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D1%8F%D … %D0%BC%D0%BB.7756

Икономичен е и много добре хидратира.

Също взех за проба и един стилизиращ продукт / има малка опаковка от 50 мл. / https://www.zoya.bg/%D0%A1%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D … ters=SKU7764-50-s

Много е хубав. Сравнително лек, не сплъстява, а оформя много добре косата.

# 305
А може ли обикновен глицерин от аптеката? Не ми се ходи до Зоя  Mr. Green

# 306
  • Sofia, Bulgaria
Леми, аз с обикновен от аптеката си правя домашният еластисайзер и обикновен си сложих сега в къната.

# 307
Момичета, имам въпрос: До сега се къносвах със SAHARA TAZARINE - жълтата опаковка, но сега виждам,че в сайта на Еко Мама я няма, има някаква друга пак SAHARA TAZARINE.Дали сте я ползвали и ще постигна ли с нея оранжево-рижав резултат.Косата ми е тъмно кестенява, нямам бели коси.

# 308
Карамел, и аз гледах в сайта на Еко Мама и също си харесах SAHARA TAZARINE . Видях, че има два вида и разлика в цената. Обадих се и ми обясниха, че от жълтата, която е изчерпана, няма да зареждат повече. Ще зареждат от зелената. Жълтата била с боди арт качество и по-фино смляна, а новата по-едро смляна, но разликата не се усещала, защото била от порядъка на няколко микрона /това е нищожно/. Тоест същата къна, но с по-големи частици. Това не пречело на качеството и практически нямало разлика в консистенцията на получения крем за нанасяне. Според мен на практика това си е същата къна със същото качество, но на малко по-ниска цена. Аз ще си поръчам.

# 309
Моята къна и индиго се оказа, че са с изтекъл срок на годност - 12/2017.
Дали ще хванат? Някой ползвал ли е след срока?
Мисля все пак, че не би трябвало да е проблем 1 месец.

# 310
  • Sofia, Bulgaria
Ако е запечатана и не се е окислявала съм почти 100%, че няма да има никакъв проблем. Като цяло не смятам, че ще ти създаде някакъв проблем, освен да хване по-слабо цвета, ако се е окислила примерно.

# 311
Цвета Атанасова благодаря  bouquet
Поръчвам значи.

# 312
Карамел, дано не те подведа, но така ми обясниха. Ще кажеш дали има разлика, щом си ползвала досега жълтата Сахара. По пътя на логиката, не би трябвало да се различават.

# 313
Аз от Сахара, минах къните на Сокони- няколко различни поръчах. Не отделят толкова ярък цвят при оксидация, но дават същия ефект като Сахарата.

# 314
  • The point of no return
Момичета, заинтригувахте ме с глицерина.  bouquet Колко слагате във вече оксидиралата къната като количество и забелязали ли сте да помага за по-добро и плавно нанасяне?

Общи условия

Активация на акаунт