Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 75 266
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
И,ястреб,каква е тази термозащита? Sunglasses

И на мен ми стана много тъмна с кестенявата био билкова боя... сис,кажи как е сега след кънакасия Simple Smile

# 451
  • Sofia, Bulgaria
Писах, писах и поста ми изчезна Rage и снимките не мога да кача…
Не съм збаравила да пиша. Цял ден се опитвам да направя реална снимка и не ми се получава. Цвета все изглежда различен.
Иначе косата ми е тъмна, точно както я исках Yum Лъскава е, но аз сложих една трета шишенце глицерин. Белите корени са ми много добре покрити и почти нямат разлика с останалата коса. Изобщо много съм доволна и определено ще повторя и потретя.
Явно има много индиго в сместа и цял ден като си прекарам ръката през косата ноктите ми се оцветяват в синьо Joy това ми се е случвало само с черната боя на Хена Фокс
В кутията има една листовка с всички цветове на боята, явно от Зоя са внесли само 4 цвята.

Скрит текст:
Тук май е най-реален цвета

По дължините косата ми е по-суха, защото имам остатъци от химическа боя и винаги след къносване няколко дена е така

Това е директно под лампата, но се надявам да не е толкова светъл и на слънце, реално

Арино, термозащитата, която ползвам в момента е тази https://www.arlen.bg/product/2688/termozashtiten-sprey-keune-des … -spray-200ml.html
От дрогерийните съм много доволна от тази на Балея https://tatet.ua/uploads/20258/item/zoom/i2743333-balea%20stylin … 20(germaniya).png
Извинявам се за дългият пост Hug

Последна редакция: ср, 21 фев 2018, 22:52 от NoshtenYastreb

# 452
Ястребче, много хубав цвят се е получил. Тъмното ти прилича. Но нали знаеш, че след време индигото се отмива. Вероятно ще изсветлее малко или ще избие нюанс на къна.
Поне при мен така се получава. Поддържам цвета с глос индиго.

# 453
Ох, днес отивам за тази боя. По колко време стоите, 40 минути ли?

# 454
  • Sofia, Bulgaria
Мда, знам колко бързо изчезва индигото от косата ми, ама няма какво да направя. На мен и червеното ми отива, но аз сега съм си навила на пръста за тъмно. Ще я поддържам и аз с глосове. А следващия път може да пробвам и тъмно кестенявата. Ама първо да видя тази на слънце как ще изглежда.
Spiritlight, аз стоях 3 часа колкото си стоя по принцип с къната. На 30та минута от намазването, развих и проверих един кичур и да ти кажа беше много по-светло от това, което е на снимките и много по-червеникаво.

# 455
Слагала съм си къна от тази индийката с точката .А тя е с химия така ли?Червена беше къната ,но не се получи.Сега поръчах на Зоя от био боята тъмнокестенява дано стане.

# 456
Arino, като се направя ще пиша.
Определено ти отива Ястреб тъмния цвят,  щом се харесваш продължавай, а за чернилката по ноктите, имах я до следващото измиване. Blush
Аз стоях 3 часа.

# 457
  • В полите на Пирин планина
Супер ти е станал цвета, Ястребче!

Надявам се да внесат и другите цветове на тази боя от Зоя.бг.

# 458
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви момичета Hug. Този цвят е почти като естесвеният ми, който не съм виждала от много години вече.
nelly13, това в пакетчетата с индийката с точката изобщо не е къна според мен. Да не говорим, че с триста зора намерих някакъв състав какво съдържа и той май не беше пълен. Аз лично не бих рискувала да го ползвам и то не, защото не е абсолютно натурално, а защото нямам информация за състава. Дано и на теб да ти допадне новата боя и да не забравиш да ни покажеш резултати после.
Лейди, аз точно затова снимах листовката, за да ви покажа, че има други цветове, обаче като гледах сайта на Indus Valley, имаше само тези, които са внесени тук. Иначе имат и някаква крем къна, която ми прозвуча интересно.
https://www.indus-valley.com/

# 459
  • В къЩи.
Ястребче,супер е цвета. Peace
Но сякаш на Сис ,беше по-черно... newsm78  Явно зависи от основата,тя твоята си беше тъмна и преди.

Моята къна пристигна вчера,ако не се объркат плановете -ще се мацам и аз утре. Crazy

# 460
  • Sofia, Bulgaria
Лия, и аз се надявах да ми е още по-тъмна косата, но предполагам, че с наслагването ще стане по-тъмна. В момента е много тъмно кестеняво с червеникави отблясъци, но това на изкуствена светлина и на облачно време. Искам да видя колко ще червенее на слънце (ако някога изгрее) и ще преценя дали да не пробвам по-тъмната следващият път.
Иначе да, тъмна си ми беше и преди, правех се се тъмно кестенявата на Хена Фокс, но определено много бързо ми падаше изндигото и червенееше. Преди да нанеса тази си ми беше станала пак почти червена косата, тъмно червена, де Grinning

# 461
  • В къЩи.
Взимай смело по-тъмната. Peace

Цялата къна ли използва? Аз се чудя какво количество да забъркам? Косата ми е къса,не стига даже до раменете..Мисля да сложа 2с.л. боя и 1с.л. касия ... newsm78  Ще ми стигне ли?

# 462
  • Sofia, Bulgaria
Би трябвало да ти стигне. Аз ползвах цялата опаковка, даже си бях поръчала още една за всеки случай ако не ми стигне, но не се наложи да я ползвам. Косата ми е до средата на гърба, нормално гъста и с не много дебел косъм.

# 463
Благодаря ви момичета Hug. Този цвят е почти като естесвеният ми, който не съм виждала от много години вече.
nelly13, това в пакетчетата с индийката с точката изобщо не е къна според мен. Да не говорим, че с триста зора намерих някакъв състав какво съдържа и той май не беше пълен. Аз лично не бих рискувала да го ползвам и то не, защото не е абсолютно натурално, а защото нямам информация за състава. Дано и на теб да ти допадне новата боя и да не забравиш да ни покажеш резултати после.
Лейди, аз точно затова снимах листовката, за да ви покажа, че има други цветове, обаче като гледах сайта на Indus Valley, имаше само тези, които са внесени тук. Иначе имат и някаква крем къна, която ми прозвуча интересно.
https://www.indus-valley.com/

Ще покажа разбира се Grinning Winkна боята пише за коса до раменете 100 гр аз пък си взех две,че се притеснявам дали ще стигне .Моята коса е под раменете беше и до кръста,но я кръцнах след като родих понеже много ми пада Pensive

# 464
  • Sofia, Bulgaria
То и аз точно заради това описание си взех две. На боята на Хена Фокс пише същото, пък на мен ми стига една опаковка. Тук също с една опаковка доволно си се оправих. Ама нищо така имам за още веднъж и после да мисля дали да взимам тъмно кестенявата.

Общи условия

Активация на акаунт