Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 74 457
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • волно калдъръмче
Въобще не ми е хрумнало това. Ще търся тия дни и ще пробвам. Благодаря  Hug
Ще търся обезмирисено.
Като намериш, сподели с нас Hug

# 526
  • В полите на Пирин планина
Според мен редовната употреба на билки, вкл. къна оказват благоприятно влияние върху сгъстяването на косата. Скоро си гледах снимки от период, в който ползвах около 2 години къна. Ами нищо общо няма с периода, когато бях руса. Да не говорим, че докато се боядисвах руса, така и не успя да ми дръпне на дължина косата, а все си стоеше до раменете, защото просто краищата изтъняваха и трябваше да ги подстрижа, за да не ходя като пърлена.
Също много ефикасно е маслото от розмарин. То е етерично и може да се добави в шампоана.

# 527
  • В къЩи.
Лейди, ако не се бъркам ти беше похвалила балсама за обем на Епруваж.
Все още ли ти харесва? КАк се държи на къносаната ти коса?
Обмислям покупката му,та ще радвам на отзивите ти. Hug

# 528
  • В полите на Пирин планина
Лейди, ако не се бъркам ти беше похвалила балсама за обем на Епруваж.
Все още ли ти харесва? КАк се държи на къносаната ти коса?
Обмислям покупката му,та ще радвам на отзивите ти. Hug

Чудесен е - потвърждавам. С известен скептицизъм го сложих вече няколко пъти и в корените - той е с грижа и за скалпа. Трябва да кажа, че изобщо не ми се сляга косата, а моята е мека и лесно се залепва за скалпа. Според мен не е тежък продукт. Аз вече отбягвам да слагам маски след шампоан точно, защото явно косата няма нужда и те идват тежки. Омазнява се бързо след по-силни маски.

# 529
  • В къЩи.
Това исках да чуя/прочета.  Crazy
Благодаря ти. bouquet

# 530
Честита Баба Марта!!!
Снимах се след третото измиване, на мен ми червенее май. Иначе си е още тъмна.

# 531
  • В къЩи.
Сис,С-Т-Р-А-Х-О-Т-Н-А!!! Hug
Личи малко червенко,даже бих казала лилаво ,супер е. bouquet

Аз нямам търпение да дойде събота/неделя,да се наклепам пак. Поръчах си индиго и амла,и мисля да сложа 2л боя,1л индиго и малко амла.

# 532
Честита Баба Марта!!!
Снимах се след третото измиване, на мен ми червенее май. Иначе си е още тъмна.

Това с новата боя на Зоя ли е.

# 533
Може ли да ми споделите вие с къна и индиго на Хена ли се боядисвате или има друга от която сте  повече доволни.Благодаря!

# 534
Да, с кестенява на Зоя.

# 535
  • Sofia, Bulgaria
Sis, харесва ми цвета ти и след измиванията. Появяват се червени отенъци, но то с къната това е неизбежно, но пък на мен ми харесва как стоят на косата ти.
lilina1, аз съм доволна от тези на Хена, от Ayumi също съм доволна (само къна съм ползвала тяхна) и от боите на Indus Valley също съм доволна, въпреки, че само веднъж съм ползвала техни до сега. Сега ми предстои и второ намазване този уикенд. 

# 536
lilina1, най-доволна съм от къната на Ayumi, индиго съм ползвала само на Хена, също съм доволна. Сега съм си купила индиго на Indus Valley, още не съм го изпробвала, но предвид опита ми с боята им, не съм особено ентусиазирана.

ПП: моля ви, престанете с това "боята на Зоя". Аз си я купувам от най-обикновено био магазинче например, не я поръчвам от Зоя. Марката е Indus Valley, ако някой иска да я търси така трябва да попита в магазин. Ако пита за "боята на Зоя", ще вдигнат рамене и ще го отпратят, та ако ще и всички продукти на Indus Valley да са наредени пред очите на клиента.

# 537
Който както си я знае, така да я нарича.

# 538
Който както си я знае, така да я нарича.

Чудесно, но заради вашата "боя на Зоя", два пъти ходих до магазина. Защото първия път търсих точно боя на Зоя, огледах всички рафтове. Втория път вече знаех, че търся съвсем друго нещо, което при предишното си посещение няколко пъти разглеждах.

# 539
  • Sofia, Bulgaria
Spiritlight, а от къде я купуваш боята? В смисъл верига магазини ли са или е само едно магазинче и ако е в София, ако можеш да кажеш къде се намира. Hug

Общи условия

Активация на акаунт