Къната, билките и всичко останало - Тема 12

• 75 324
  • 763
  •   1
Отговори
# 315
Аз ще падна с този глицерин.  Днес го купих от аптеката, и какво видяха очите ми на етикета-хранителна добавка, приложението го снимах...
Скрит текст:

Винаги съм мислела глицерина, като нещо за външна употреба, а чак да го препоръчват при тренировки... #Crazy

# 316
  • Sofia, Bulgaria
Леми, ти направо ме уби. Сега четох моят, но на него пише "за употреба в козметиката и фармацията". Какъв е тоя дето става и за хранителна добавка направо не знам Flushed (нещо не мога да кача снимка)
Роя, аз сложих около две супени лъжици в сместа. Не съм забелязала да спомага за по-лесно нанасяне, но определено не ми изсуши косата в краищата и не ме сърбя скалпа, както често ми се случва след къносване.

# 317
  • На изток от Ада
Ето това ми е естествения цвят http://nasito88.snimka.bg/photos-from-gsm/kosa.5119958.38456483

# 318
Леми, ти направо ме уби. Сега четох моят, но на него пише "за употреба в козметиката и фармацията". Какъв е тоя дето става и за хранителна добавка направо не знам Flushed (нещо не мога да кача снимка)
И аз гледам и не вярвам на очите си  Laughing
Ей този е - Глицерин ВТ за енергия и издръжливост х40 гр   
Юруш на глицерина за енергия hahaha
https://www.farma.bg/glicerin-vt-za-energia-i-izdrujlivost-40gr.html

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 21:24 от Lemy

# 319
  • Sofia, Bulgaria
Моят е този: https://apteka.framar.bg/04009522/глицерин-50-гр-
Ама като свърши ще потърся от твоя, щом е за енергия, белким ме енергизира малко Joy
Ти сподели като го ползваш, ако станеш като торпедо, направо да тичам и аз към аптеката.
Съжалявам за офф-а, ама ми стане доста смешно с тоя глицерин за енергия. 

# 320
Здравейте момичета!
Чета ваши коментари обаче се чудя какво да предприема за мен.Аз съм с боядисана черна боя.Чудя се как да я разкарам и с каква къна да постигна светло кестеняв цвят.Може ли да ми дадете идеи?

# 321
Здравейте момичета!
Чета ваши коментари обаче се чудя какво да предприема за мен.Аз съм с боядисана черна боя.Чудя се как да я разкарам и с каква къна да постигна светло кестеняв цвят.Може ли да ми дадете идеи?

Аз не знам. Нека другите да кажат. Цвета на косата при първо къносване знам, че зависи от стария цвят.
Може би ако използваш светлокестенява къна, след време ще израсте боята и ще остане косата с къната.
Под светлокестенява къна визирам билковата смес на Хена.

# 322
Смърфиета, черната боя, докато не израсте и не я изрежеш, все ще си личи.  С къна и светли билкови бои, няма да може да я покриеш или изсветлиш.
А какъв е естественият ти цвят, и имаш ли много бели коси?
Нощен ястреб,  ще пиша, ако след боядисване, фукна неочаквано енергизирана... hahaha

# 323
Смърфиета, черната боя, докато не израсте и не я изрежеш, все ще си личи.  С къна и светли билкови бои, няма да може да я покриеш или изсветлиш.
А какъв е естественият ти цвят, и имаш ли много бели коси?
Нощен ястреб,  ще пиша, ако след боядисване, фукна неочаквано енергизирана... hahaha
Уж светлокестенява се води но ми изглежда по тъмна,пък с тия бели коси много е дразнещо.Уж ги боядисвам с боя обаче те все се показват ,бързо избледнява боята където има бяла коса.

# 324
Small : ) Smurfieta,
Аз, след като се уморих от гарваново черното и целях тъмно кафяво или поне натурално черно, първо свалих нюанс-два с витамин С на прах, смесен с бебешки шампоан. Престоява се до 1 час. Не уврежда косата и може да се повтори скоро след това. После с къна+индиго за няколко месеца натрупване и съм доволна от настоящия си тъмнокафяв нюанс. Въпреки, че няма толкова високо покритие на белите корени, което дават боите, резултатът е много добър и най-важното щадящ за косата.

# 325
Който се е сетил да сложи глицерин в къната, да е жив и здрав! Много съм доволна - къната си хвана, както винаги, но косата ми изобщо не е суха и разпердушинена като друг път. Освен това измиването беше много по-лесно. Браво, браво, само така ще правя вече!

# 326
  • The point of no return
Роя, аз сложих около две супени лъжици в сместа. Не съм забелязала да спомага за по-лесно нанасяне, но определено не ми изсуши косата в краищата и не ме сърбя скалпа, както често ми се случва след къносване.
Peace
Благодаря, Нощен Ястреб! Ще пробвам следващия път, защото и моите краища са страшно сухи от къната.

Ама като свърши ще потърся от твоя, щом е за енергия, белким ме енергизира малко Joy
Ти сподели като го ползваш, ако станеш като торпедо, направо да тичам и аз към аптеката.
Mr. Green А, Леми ще я чакаме да каже как е с енергията.

# 327
Който се е сетил да сложи глицерин в къната, да е жив и здрав! Много съм доволна - къната си хвана, както винаги, но косата ми изобщо не е суха и разпердушинена като друг път. Освен това измиването беше много по-лесно. Браво, браво, само така ще правя вече!

Колко глицерин сложи? И какъв си купи? Обикновен от аптеката ли да търся?

# 328
След оксидацията, непосредствено преди нанасянето на косата, сложих 2 супени лъжици. Обикновен глицерин от аптеката взех.

# 329
Мерси. Ще пробвам другия път. Аз миналата седмица пак се къносах.
Впрочем наистина къната действа с натрупване.
Първият път едвам ми покри белите коси. Втория път беше по-добре. А сега още по-добре. Даже понякога и с боя не съм постигала такова покритие.

Общи условия

Активация на акаунт