Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 18

• 75 558
  • 757
  •   1
Отговори
# 45
ЧАРОВНА как издържаш? Аз за този режим само съм чела и чувала от колежки. Но съм убедена, че не бих го издържала. Много е краен а на мен ми става лошо и ми пада кръвното.
Както и да е...аз нали търсех маска. И  от толкова чудене си взех балсама без изплакване на Милк шейк. Много ми харесват такива спрей-продукти. Л2 вече повече от година го ползвам и в началото мислех,че не е нищо особено. Но се оказа,че ефекта идва след време. Косата ми се заздрави много, жива е и лъскава и почти не цъфти. Мисля,че е комплексно.
Много искам да се върна към маслините маски, но заради капризния червен цвят не мога,.че ще пада много бързо.
За бебешките бретони не знам. Това не са ли  малките косички около челото. За тях знам, че е актуално да се подават. Но за бретони не съм чула. Какво представляват?
На мен не ми допада този тенденция за малките коси, които се подават около бретона. Въобще откъде тръгват тези идеи не ми е ясно.

# 46
Бебешката коса са точно новите и по-къси и нежни кичурчета около челото. Simple Smile

# 47
  • Street of Dreams
За небрежност, най-веоятно.

Да ви питам ползвали ли сте други серии на Rolland Insight, освен анти-фриз? Някакви отзиви?

# 48
Мис Каролин Бингли, след колко време видя ефекта от Л2? И как точно го нанасяш, пръскаш по цялата дължина на косата или само в краищата? Ползваш ли и друг финиш, когато слагаш от него?

# 49
  • Sofia, Bulgaria
За много години момичета! 🤗
Не планирам някаква драстична промяна. Пускам си я дълга и само крайчета ще подрязвам.

# 50
Мис Каролин Бингли, след колко време видя ефекта от Л2? И как точно го нанасяш, пръскаш по цялата дължина на косата или само в краищата? Ползваш ли и друг финиш, когато слагаш от него?

Имам го повече от година. Видях ефект за около месец и половина-два някъде. Нанасям на влажна, леко подсушена с кърпа коса основно по краищата, но и малко по-нагоре към ушите. Да речем по дължината, с наблягане на краищата. Пръскам  доста щедро. Много е икономичен. Още в началните месеци като бях бременна го поръчах с Митика, а оттогава мина повече от година и още половин година ще ги  ползвам сигурно. След него почти винаги слагам и Митик ойл. Придава мекота и блясък. Когато го ползвам самостоятелно също е много лъскава и мека косата. Не знам от коя точно комбинация,но косата ми се съживи видимо след тези два продукта и маската на Лореал Абсолют.

Последна редакция: вт, 02 яну 2018, 18:28 от Мис Каролин Бингли

# 51
А направо върху косата ли пръскаш или първо в дланите? Питам в такива подробности, защото винаги ми е било трудно да нанасям финиши под формата на спрей. И си мисля, че аз нещо не правя правилно. Но определено се замислих дали да не се сдобия с един Л2 Blush

# 52
Той е като водичка ( разклаща се хубаво преди това) и се пръска директно на косата.
 Аз казвах за него, че трябва продължително ползване и на първо четене не се усеща разлика, но с времето е друго.

# 53
Да, много е течен. Директно върху косата.
Аз исках да питам за Милк шейк впечатления. И той знам, че е течен като вода.

# 54
Мисче,трудно издържам.Аз не го правя за отслабване(защото съм си слаба)Правя го за изчистване на организма .
След малко влизам да се къпя и да пробвам шампоана и балсама на keune vital Nutri .Моята фризьорка ми подари едни минита за проба Simple SmileОтсипа ми и от маската ,но и според нея ще ми е тежка.

# 55
Аз пратих мъжо до Еконт . Ако се върне преди да ми е изсъхнала косата ще си пробвам Милк шейк балсама. По описание звучи чудесно. Веднъж след боя в салон ме правиха с техни продукти, и косата ми стана страхотна.
Чаровна знам че действа чудесно житния режим и за проблеми със стомаха и пречистване. Аз знам,че си слаба та се чудех защо я правиш. 😊

# 56
Аз си спретнах маслена маска с новите масла. Надявам се да ми се съживи косата.

За килограми съм ужас. Хем искам да отслабна, хем многоооо обичам да ям. Сега почнах пък диетата на Червенкова Simple Smile Само това не съм съм правила.

# 57
Мамче аз съм същата 😂 свалих 25 кг,остават ми още 2 за да си върна тези отпреди раждането. Аз много обичам да ям. Но бързо качвам и бавно свалям..
Правила съм Червенкова 4 дни. Но я зарязах. Мисля тези дни пак да почвам или нея или Нисковъглехидратната (с нея свалих 7 кг за 2 месеца и е единствената диета която мога да спазвам без да гладувам е да ми става лошо)

# 58
  • Street of Dreams
Аз не съм работила от година и половина и станах 60 кила, хич ме няма с диетите и не знам как ще ги свалям. Като минах 30 всичко се промени...

# 59
Защо спря Червенкова? 

Имам си някакви ритуали, като например нещо сладко към кафето сутрин, вечер умирам за чаша вино с мезе пред телевизора, абе обичам да ми е вкусно, да има хубава храна, хубав хляб, някаква лютеничка, чушчици, сиренце....

Общи условия

Активация на акаунт