Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 18

• 76 321
  • 757
  •   1
Отговори
# 60
А аз какво да кажа като реалните без ета диета, а по принцип са ми около 60 винаги?!.
Сега съм се амбицирала много сериозно. Ще ставам 55 ако ще турско да е.!
Косата ми почти изсъхна. Мацнах Митика пак. Щерката ми затри Л2. Играеше си с него. 😂 сега не мога да го намеря....

# 61
Хранене в режим, избягване на тестени и пържени изделия особено вечер. Ограничаване на колбаси. Избягване на преяждане. Повече вода и движение. По възможност спорт. И нещата ще си дойдат на мястото.

# 62
  • Street of Dreams
Аз си хапвам баничка Joy

# 63
Аз не съм работила от година и половина и станах 60 кила, хич ме няма с диетите и не знам как ще ги свалям. Като минах 30 всичко се промени...

Само си мислиш, че има промяна на 30 г., изчакай да станеш на 40 г.!
* емотикон с дебеличка леличка, която си скубе прясно боядисаната черна коса от ужас * (т. е. аз)

# 64
Привет, момичета!
Зачетох се в темата.
Какво е Л2 ?!

Много ми харесаха всички снимки от първа страница с предложените прически. За съжаление аз не ескпериментирам с косата си, въпреки че понякога, честно казано, ми доскучава.

Косата ми е средно дълга, под раменете - естествено чуплива. Тъмно кестенява. Слава Богу, все още не ми се налага да я боядисвам.
Много е капризна на козметика. То и затова не смея нищо да изпробвам като боядисване, кичури и т.н. Веднъж в живота си правих кичури и косата ми стана толкова суха и опърпана. Докато не израстна напълно, не се оправи..... Дори от боядисването с оцветяваща къна, което единствено си позволявам 1-2 пъти годишно, след това с месеци не мога да я оправя - суха и твърда.

Може би това не е точната тема - коя боя за коса се явява най-щадяща?

# 65
# 66
  • Варна
Някой с проблеми с щитовидната жлеза в темата?
Ето така ми започна на мен новата година. В петък съм на специалист и покрай здравословните тревоги се замислих дали много ще ми се отрази на косата?!

Иначе си запазих част, за да скъся краищата. Други промени през януари не планирам.

# 67
Някой с проблеми с щитовидната жлеза в темата?
Ето така ми започна на мен новата година. В петък съм на специалист и покрай здравословните тревоги се замислих дали много ще ми се отрази на косата?!

Иначе си запазих част, за да скъся краищата. Други промени през януари не планирам.
[/quote
Да ,аз съм с тиреодит на хашимото Simple Smileимам проблеми с косопада както и всички други с това заболяване.

# 68
  • Варна
Благодаря за отговора!
Хиперфункция се очертава при мен, все още съм много боса в материята, така че се извинявам ако въпросът е бил глупав.

# 69
# 70
  • Street of Dreams
Пробвах, влязох в банския и заминавам за 10 дни на почивка. Party Дано ми дойде утре серията на Метрикс, че нямам какво друго да взема. Whistling

# 71
Аз съм се самодиагностицирала с проблем на щитовидната Joy Това в кръга на шегата. Качила съм 5кг само за месец, имам обилно нощно изпояване, лош сън и безобразен цикъл. Тази година съм решила да си обърна внимание.

# 72
  • София
Благодаря за отговора!
Хиперфункция се очертава при мен, все още съм много боса в материята, така че се извинявам ако въпросът е бил глупав.

Никак не е глупав. Hug
Не пиша в темата, но я следя.
Аз съм с хипо функция. Проблеми с косата мисля имат всички с проблем с щитовидната..
Аз не забелязвам засилен косопад обаче. Почти винаги си е една и съща, само след раждането беше страшна работа, останах с 10 косъма на главата..

# 73
От както съм вегетарианка,нямам голям проблем със задържането на кг.Също така,да речем 70-80% от храната,която купуваме е органик и вярвам в изчистената храна като начин да поддържаш здравословен вид.

# 74
Аз пак да питам :
Моля препоръчайте ми хубава боя за коса, която да е щадяща.
Не съм се боядисвала никога. Само с къна няколко пъти.
Искам вече да разнообразя.

Притеснява ме да не ми стане суха косата.
От къната става суха и после ми трябват седмици, за да я оправя.
Косата ми е чуплива и трябва да е добре хидратирана. Изсушаването й се отразява зле......

Препоръчайте ми боя, от която няма да се получи това изсушаване.

Общи условия

Активация на акаунт