Отговори
# 600
Момичета,
Аз нещо не мога да се справя със запека. От два дни не е акала и се напъва, а нищо не става и почва да реве. Давах сини сливи, круши, кисело мляко, нищо не помага, а коремчето е супер издуто.
Дали да звъня на ЛЛ за някакво сиропче или да и направя една Мелилакс и да се облекчи детето, защото видимо и е некомфортно?

# 601
И майка ми, когато ми помагаше първите дни с бебето, беше твърдо на мнението, че то трябва да си знае легълцето, да не спи при родителите си (въпреки че аз съм била супер ревящо бебе и с баща ми са ме разнасяли по цели нощи), но след две безсънни вечери сама се пречупи и я слагахме на спалнята да спи между нас (мъжът ми спеше в другата стая, все пак на другия ден беше на работа). Въпреки че е вече на 5 месеца, на мен ми е по-лесно като е до мен, защото през нощта като започне да се разсъбужда ако е гладна, веднага я усещам и ми е по-лесно и на мен да се събудя да я накърмя, но и тя се чувства по-сигурна като усеща, че не е самичка.

# 602
  • София, България
Много офтопик,но моля,ако някоя от вас е имала бета хемолотичнен стрептокок в МБ по време на късна бременност,ако може да ми пише на ЛС.Имам конкретен казус и ще съм благодарна,ако мога да обменя информация с някоя,която вече е минала през това. Благодаря!

# 603
И моето бебе все искаше да спи в мен, дори не до мен, а само върху мен. Simple Smile И на мен ми повтаряха, че не било хубаво, но аз си знам, че малките бебчета имат нужда да усещат майка си или пък имат колики и се успокояват в мама. По цял ден и цяла нощ си се гушкахме. Когато стана на два месеца започна да си спи самичък. Сега през деня също доста се разнасяме, ами интересно му е, иска да разглежда.  Бебетата си имат нужди и нуждата от близост е от най-важните.

# 604
Момичета,
Аз нещо не мога да се справя със запека. От два дни не е акала и се напъва, а нищо не става и почва да реве. Давах сини сливи, круши, кисело мляко, нищо не помага, а коремчето е супер издуто.
Дали да звъня на ЛЛ за някакво сиропче или да и направя една Мелилакс и да се облекчи детето, защото видимо и е некомфортно?

Аз бих се консултирала с ЛЛ определено. Иначе можеш да спреш всички запичащи храни, да даваш овесени ядки, вода, фурми, тиквена крем супа и всичко каквото се сетиш.

# 605
Мами какви термометри ползвате за новородените бебета?

# 606
  • Дания
Мами какви термометри ползвате за новородените бебета?

Моят е биба. Има ги по аптеките. Малко трудно се намират, но не е невъзможно.

# 607
Аз имам електронен beurer и живачен.

# 608
Аз ползвам такъв на Чико - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 43adc38e745a36b4c

Доволна съм, мери за няколко секунди.

# 609
Момичета наближава моята принцеса са става на 40 дни. Правихте ли погача и как мина, как посрещнахте гостите малко повече подробности ако може.

# 610
И на мен ми липсва @bodybeautiful...Blush Някак много свежарски ми действаше и ме усмихваше... Изчезнала е от всички теми. Ми то нормално, понахраниха я тук и там и си отиде... Жалко...

# 611
Ееее, не е вярно, поне за тази тема. Тук никоя дама не я е нагрубила. Твърдя го съвсем отговорно.

# 612
Наистина постовете на БоДи ми липсват. Някак ме разведряваха.
Е по скоро може би е нещо възпрепятствана. Никога в отговорите и не намирах обида или пък напреки на някой, за да не пише.!!

# 613
  • Стара Загора
Момичета наближава моята принцеса са става на 40 дни. Правихте ли погача и как мина, как посрещнахте гостите малко повече подробности ако може.
С питката в църквата, и после на заведение с роднини. Гости вкъщи не исках.

# 614
  • Дания
Бодито се закани, че повече няма да пише. В Смешки от форума беше спомената с поне 20-30 поста. 😁

Общи условия

Активация на акаунт