Отговори
# 90
Аз по тая логика, когато ми направи 3 дни с по 14 памперса трябва да съм луднала от притеснения
эащо? има долна граница на паммперсите, не съм чувала эа горна... по принцип това го пише навсякъде като критерий эа добро хранене на кърмено бебе. Той се роди 3кг и по-рано и беше важно в началото да не смъква, а с кърменето няма начин да се прецени колко иэяжда. В началото това дали яде беше иэточник на големи тревоги. сега е дебеличък като коэуначе. но аэ всичко логвам и при себе си. така като отидем на лекар и пикаэвам точн. така съм си свикннала.

# 91
Момичета, какво правите при запек?
От няколко дни забелязвам, че дъщеря ми се изхожда по- трудно, с много напъване и даже и рев снощи.
Пробвах с круши, по- течни храни, но не виждам подобрение.
Като беше по- малка сме слагали Мелилакс, но сега не ми се ще да стигаме до там. Ще ми се по- щадящ метод, но не се сещам какво. Simple Smile

# 92
Здравейте !
Моят бебчо е на 2 месеца и половина. От 30 ден е на Фризовом мляко. И му действа добре . Но заминахме в чужбина и не си заредихме от млякото предполагайки че го има навсякъде . Е за късмет го няма . И сега се чудя с какво мога да го заменя.
Междодрухото само да кажа , че го пие заради колики и запек. Няма рефлукс .

# 93
  • Дания
Момичета, гледам, че сте обсъждали меренето на температура по- горе. Аз си купих биба, която е термометър. Лапа я и след няколко секунди изписва градусите. Няма нужда от много гимнастики за да й измеря температурата. Много е лесно. Може да потърсите. 😊

# 94
  • София
При запек давам пюре от сливи. Винаги е имало ефект, дори и малко по-късно.

# 95
  • Стара Загора
Разбира се това е за бебетата, които лапат биби.
Моя ги мрази, не знае какво да прави с тях.
Ама палеца виж е друга работа...

# 96
Мда, и при нас буквално месец и половин учих бебси на биба. Изкупих всички налични марки и видове и започнах да ги въртя, докато прилапа някоя. Но имам горчив опит с палеца на голямата ми дъщеря, която също не щеше биба. Борбата с палеца отне близо 3 години. А финалът още не е дошъл, защото от лятото оправяме дълбока захапка с шини. За щастие бързо се повлия и в момента ги носи само през нощта, за да се задържи резултатът.

# 97
  • София
Еди вид купих и него си давам иска неиска накрая я прилапа Simple Smile/)

# 98
  • Стара Загора
И спря ли се на някоя? Аз също съм потърпевша от палеца. Само че при мен продължи докато бях в гимназията даже.

# 99
Първо засмука каучуков Нук с плоска от едната страна биба. Като мина преломният момент да не я плюе, започнах да давам и авентските. Ползвам ги само преди сън или когато започне да ме ползва мен вместо биба. Тогава е склонна да си лапа ръцете.

# 100
Мда, и при нас буквално месец и половин учих бебси на биба. Изкупих всички налични марки и видове и започнах да ги въртя, докато прилапа някоя. Но имам горчив опит с палеца на голямата ми дъщеря, която също не щеше биба. Борбата с палеца отне близо 3 години. А финалът още не е дошъл, защото от лятото оправяме дълбока захапка с шини. За щастие бързо се повлия и в момента ги носи само през нощта, за да се задържи резултатът.

Успя ли да приучиш беба на биба? Моята малка щерка не се поддаде 6 месеца и се отказах Sad
Изхарчих безумно много пари за всички видове биби и не се получи. За сега ме използва мен за баба, което е адски уморително, но не виждам алтернатива.

За сега, почти на 10месеца е, не се е сещала за палеца си. Дали има възможност да се сети от тук нататък? ,🤔

Не знам какво да я правя, как ще я накарам да заспива сама... Голямата си и давах бибата и я оставях будна, тя си заспиваше без истории, но беба обещава голяма борба...

# 101
  • София
Ели, при мен положението е същото. Не знам как ще я отбивам. Не ме притеснявай самото отбиване, защото тя си хапва доволно и ме търси само като й се доспи. Притесняваме как ще я приспивам без гърда. На 12-ти става на годинка, но не успях за това време да я приспя по друг начин.
И моята не иска биберох, ползва ме мен. Не си смуче пръстите, поне за сега

# 102
Ели, при мен положението е същото. Не знам как ще я отбивам. Не ме притеснявай самото отбиване, защото тя си хапва доволно и ме търси само като й се доспи. Притесняваме как ще я приспивам без гърда. На 12-ти става на годинка, но не успях за това време да я приспя по друг начин.
И моята не иска биберох, ползва ме мен. Не си смуче пръстите, поне за сега

Когато ходя по командировки, два-три дена, мъжа ми и́ дава мляко в нашето легло и тя заспива до него. Като мине малко време я прехвърля в кошарата и́.

Не е решение, но съм спокойна, че ако не съм там има решение. .

# 103
Ели, успях в общи линии. Пак не я иска винаги, особено като не й е комфортно, но в повечето случаи не отказва биба. През деня, като всичко й е наред, заспива с биба, като обикновено преди да се унесе, я плюе.

# 104
идеята за биба термометър ми звучи супер, ще потърся такава.

Момичета, а със круспи или каквото е това гадното на главичките на бебенцата какво правите? ние почнахме да ги мажем с олийце за бебешки скалп, но после ? трябва ли да ги търкаме нещо ?

момичета, дойде бабата на бебето и донесе армагани Simple Smile) то не са дрешки, ранички чудесии Simple Smile)) сега целият е в пандички.

Общи условия

Активация на акаунт