Концерти

• 113 301
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Да, благодаря! Всъщност взехме за Братислава вчера, като гледахме как изчезват немските градове един по един, та за сигурност купихме за там Sleeping. Но ако намерим за Мюнхен, ще продадем тези за Братислава... на вторичните борси Simple Smile До Севиля май няма директен полет.
В Мюнхен ни е удобно за летене, а и имаме приятели, при които можем да отседнем. Да не говорим, че датите в началото на юни са доста по-ОК за нас, за другите трябва да правим размествания на вече планирани събития. Абе, сложно! Confused
Няма директни до Севиля, да. Аз ще пътувам след месец, но с прекачване, с Луфтханза. Има и опция с Уизеър до Ма̀лага и после 3 часа с влак.
Не се отказвайте от Братислава, защото дотам има евтини самолетни билети.

# 691
  • софия
София-Братислава се взима наведнъж за ден с кола без проблем. Малко е досадно, но е и приятно. Тръгваш рано сутринта и ранния следобед си там. На връщане имаш бонус - пазар в Сърбия.
Като сложа времето преди полет на летището, полет, придвижване до и в града и горе-долу става същото време като с кола, а удобството с нея е по-голямо. Поне за нас де. Финансово също е съпоставимо при повече от един човек.

# 692
До Севиля можете от Мадрид или Валенсия с вътрешен полет с Иберия експрес. Има много евтини билети.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 12:31 от Fancy

# 693
А, то ако е с два полета на посока... варианти безброй. Ама оскъпяването става вече голямо, а рискът от това да се пропусне връзката, заради прекачването, което е на различни авиокомпании... е огромен. Закъснее ли ти първият полет, втория го губиш и накрая ни концерт, ни Севиля. При полетите на 2 различни резервации е така.
Най-удобен вариант е с директен полет и да не е в разгара на лятото, че е скъпо...   В Братислава пък нощувките са цифромания Grinning

# 694
Че кой говори за връзки? Един ден в Мадрид е чудесна възможност за разходка. Да не говорим, че вътрешните полети са поне 4 на ден. Поради липса на директен до Севиля, аз би летяла с вътрешен, вместо кола или влак. Но всеки си знае. Аз просто давам възможност, защото до скоро бях силно заблудена за цените на вътрешните полети в Испания. Раян също проверете за вътрешни връзки. Директните от София до Мадрид и Малага предоставят чудесна възможност за ползване на Иберия експрес.

# 695
  • софия
3 нощувки за 500 лв. за трима в центъра на Братислава с паркинг, суперхост (4.9 от 5), според мен не е скъпо.

# 696
3 нощувки за 500 лв. за трима в центъра на Братислава с паркинг, суперхост (4.9 от 5), според мен не е скъпо.
Е това - да. Аз гледах за май месец миналата година и под 100 евро нямаше, единична стая. За двойна да не говорим. Възползвайте се, резервирайте... Февруари просто е нисък сезон.
Че кой говори за връзки? Един ден в Мадрид е чудесна възможност за разходка. Да не говорим, че вътрешните полети са поне 4 на ден. Поради липса на директен до Севиля, аз би летяла с вътрешен, вместо кола или влак. Но всеки си знае. Аз просто давам възможност, защото до скоро бях силно заблудена за цените на вътрешните полети в Испания. Раян също проверете за вътрешни връзки. Директните от София до Мадрид и Малага предоставят чудесна възможност за ползване на Иберия експрес.
Е да, ако има нощуване в Мадрид, да. Но понеже София-Мадрид е на една авиокомпания, а Мадрид-Севиля е на друга.. е рисковано, ако е в рамките на един ден. От Малага до Севиля е около 3 часа и има влакове постоянно. Аз имам след месец полет до Севиля от София... с прекачване във Виена или Мюнхен ,трябва да погледна, значи е или на Austrian или на Lufthansa. Но изпусна ли си връзката, те ще намерят начин с други прекачвания да ме докарат до крайната дестинация, защото всичко е на една резервация.

Концертът в Севиля на кого беше? Че вече загубих нишката...

# 697
  • софия
Моето впечатление е, че нощувката в Братислава не е скъпа. Може би, ако я правиш във време близко до времето за настаняване. Миналата година пак по път, пак лятото, спахме за смешни пари в голям апартамент.
Та, препоръчвам, ако сте взели билети за Братислава да букнете и нощувките. Не знам защо, но в airbnb конкретно за там, излизат изключително прилични цени, по-ниски в сравнение с букинг.

# 698
Апартамент е едно, хотел е друго. Но да... зависи дали е по време на висок или нисък сезон,  дали има в същата седмица някакъв фестивал, панаир, олимпиада, Евровизия или каквото ще да е. В малкото градче Санремо хотелите както са по 50-60 евро на нощ, в седмицата, в която се провежда фестивалът са по 300-400 евро, същите хотели.

# 699
Братислава е приятен и не скъп град, освен като нощувки и като забавления.
Евтино се пътува до там с Райън от Сф.
Май миналата година бях букнал супер апартамент от една мацка дето има приятели в Пловдив и бяхме много доволни.
Посещението на Kláštorný Pivovar ни е традиция като ходим там.
Май се очертава Джудас да дойдат лятото което е отлична новина.

# 700

Е да, ако има нощуване в Мадрид, да. Но понеже София-Мадрид е на една авиокомпания, а Мадрид-Севиля е на друга.. е рисковано, ако е в рамките на един ден. От Малага до Севиля е около 3 часа и има влакове постоянно. Аз имам след месец полет до Севиля от София... с прекачване във Виена или Мюнхен ,трябва да погледна, значи е или на Austrian или на Lufthansa. Но изпусна ли си връзката, те ще намерят начин с други прекачвания да ме докарат до крайната дестинация, защото всичко е на една резервация.

Концертът в Севиля на кого беше? Че вече загубих нишката...

Всичко това се знае и не е нужно отново да го разясняваш. Просто давам възможност за хора, които смятат, че си заслужава например ранен полет сутринта от София, малко разходка в Мадрид и късен полет до Севиля.

Не бих разчитала много нито на Луфтханза, нито на Австрийците, че ще те прекачат точно в същия ден. Напоследък ситуацията с тях е по-зле и от лоу кост по отношение на точност и коректност. На едни полети е добре, а на други ужас. Дъщерята на моя приятелка преди месеци се вкара в такъв филм с Луфтханза. Вместо да стигне до Щатите с едно прекачване, я мятаха из Европа един път(Франкфурт), после до Лондон втори път и накрая и бяха дали полет до Щатите, който изобщо не съществува. Нещо AI им се беше бъгнал.

# 701
това са само предварителни продажби . ще пуснат още според мен.
Danifin1 и аз се ошашках. Мислих да взема билети за свекърите за подарък за РД. Те много го харесват . Като видях цените в София реших д апогледна в Германия . Ами на по-малко от половината цена са. А Арена Армеец не е малка и не от всякъде се вижда добре. Не ги разбирам тези цени.

# 702
Цитат

това са само предварителни продажби . ще пуснат още според мен.
Не си права, ако бяха щеше да е упоменато. Аз с продажба на предварителни билети съм за Скорпионс.  Аз съм абонирана за няколко сайта за такива събития и когото излезе нещо ново веднага получавам съобщение и съм наясно отрано за датата на пускане на билетите за тези събития ,които съм си харесала. Така на време успявам да си купя билети

# 703
То и ние имаме, но голямото меле ни е твърде напрягащо и ако не става - не става. Не можем само да дебнем . Опитваме и каквото - такова.

# 704
Някой бил ли е на концерт в Joy Station и може ли да сподели какви са условията там? За събитието, което гледам има само един тип билети, не могат да се избират места, няма схема на залата и съответно не мога да се ориентирам правостоящи ли ще сме или нещо подобно на Зала 3 на НДК, или на Sofia Live Club?

Общи условия

Активация на акаунт