Концерти

• 113 295
  • 765
  •   1
Отговори
# 675
# 676
  • Пловдив

zvаnchе, благодаря! Направихме си подарък със съпруга ми за Св.Валентин, нищо че концерта е чак ноември.

# 677
Не знаех, че има такава тема.
Скоро ще съм на концерт на Judas Priest Plus Saxon & Uriah Heep
Следва Scorpions
А сега съм на онлайн опашката  Satisfied за AC/DC PWR UP TOUR
Wembley Stadium - London

# 678
  • софия
Аз съм с билети за ДиСи 🤟

# 679
Аз съм с билети за ДиСи 🤟
Кога успя!?   Още 10на минути и аз ще си купя Smile GuitarHands Metal
Успях, ще се забавляваме заедно със старите дяволи !!!!

Цитат
Цитат на: bella-ciao в сб, 10 фев 2024, 10:21
В евентин билетите за концерта на ANDRE RIEU са разпродадени. Наистина ли цената е била по 300 евро на билет?
Нищо чудно няма, вероятно е такава

От чисто любопитство погледнах билетите за него в Лондон и съм в недоумение. Какви са тези цени в Бг-го?!?!?! 
Ето за Лондон

и в Бг-то

Човек спокойно може да си купи билет за самолета и за шоуто Thinking Satisfied

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 14:40 от Danifin1

# 680
  • София
Уфф, вчера висях на опашка за ДС -то, всичко свърши за Германия - във всичките градове, докато те допусне да влезеш и вече няма 🥺. А поне десет дати имаше, за разлика от Лондон (2 дати), Париж, Белгия - по една.
Сега гледам по разни сайтове се предлагат на двойни и повече цени, а най-скъпите вчера бяха по 195 евро. Но въобще не съм наясно и да ги платиш дали ще си получиш билетите от тези сайтове!?
Още ни е яд през 2010 г как ги изпуснахме в София 😭

# 681
Сутринта излезе ,че са пуснали по две дати за Мюнхен и Дрезден. Пробвай от тукhttps://www.theticketmerchant.com/concert-tickets/ac-dc-tickets? … KGewaAnatEALw_wcB

# 682
Ние ги гледахме в София. Сега пропускаме.
Изобщо в последно време ми се струва прекалено голяма истерията с всякакви билети. Цените в небето, билетите свършват за нула време. Вярно, всичко поскъпва, вероятно и липсата на концерти заради ковид времената оказва влияние върху големия интерес, но пак ми е странно.

Не знам кой определя цените на различните места - дали самите изпълнители или организаторите. Сигурно роля играят и фактори като капацитета на залата/стадиона, цената за наемане на съоръжението. Ето, например Hauser в Пловдив билетите бяха от 140 до 220 лв. Разбирам, че капацитътет на Античния театър е по-малък и вероятно това е един от факторите за цените. Лично на мен ми се струва скъпичко, но се радвам, че и двете дати са разпродадени. Ние ще го пропуснем, гледахме преди години 2Cellos пак там.

# 683
  • София
Сутринта излезе ,че са пуснали по две дати за Мюнхен и Дрезден. Пробвай от тукhttps://www.theticketmerchant.com/concert-tickets/ac-dc-tickets? … KGewaAnatEALw_wcB
Купували ли сте от такъв сайт? Не е ли малко рисковано? На него пише, че е нещо като борса и улеснява вторичната продажба на билети, т.е. най-вероятно изкупените вчера, сега се предлагат в такива сайтове на по-високи цени. 
Скрит текст:
Important Information
♦ General Admission and Front of Stage sections on the map are standing GA areas only.

♦ Tickets with an asterisk (*) are classified as restricted view seating.
♦ All reserved seated tickets will be seated next to each other - side by side.

♦ For Standing only areas, attendees under the age of 14 are not permitted.
♦ For Reserved Seats, children under the age of 14 are permitted entry when accompanied by a responsible adult aged 18 years or older.
♦ Children under the age of 6 are not permitted in reserved seating areas.

Tickets will be made available by the event promoters 3 days before each show.

♦ Your tickets will be delivered by secure ticket transfer and once delivered, will be available on your Smartphone.
♦ Scan the barcode from your Smartphone at the entrance of the event.
♦ It is not possible to retrieve your tickets in another format (eTicket, print ticket), or at an earlier stage.

♦ Buying tickets for a Group or Company? contact our Corporate & Group Bookings team!

♦ PLEASE NOTE: The Ticket Merchant is a ticket marketplace that facilitates the secondary sale of tickets.
♦ Prices of tickets offered may be higher or lower than the original face value of the ticket or the price of tickets being offered by the official ticketing agency.
♦ At checkout, a €5 administration and handling fee per ticket will be applied to your order.
♦ For further information, please visit our FAQ and/or T&C’s pages.

Birdflower, и на мен ми се струва истерия, но явно нормални хора се борят с машини при покупката на билети и ботовете надделяват. Специално при тази група фактът, че не са правили турне от 8 години, вероятно също оказва влияние.

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 14:55 от BFF_

# 684
Да ползвала съм го, преди време за друг концерт.
Но всеки да си прецени сам.

# 685
  • София
Да ползвала съм го, преди време за друг концерт.
Но всеки да си прецени сам.
Проблем ли е, че билетите са наличнни / се активират 3 дена преди концерта?
Тако пише в  цитата по-горе:
♦ Tickets will be made available by the event promoters 3 days before each show.

Или това е нещо обичайно?

# 686
Коментираният сайт не ми е известен, но има такава практика.
Билетите ни за концерта на Ед Шийрън са по същия начин. За момента реално нямаме билети, 14 дни преди събитието трябва да ги получим.

# 687
Цитат
Проблем ли е, че билетите са наличнни / се активират 3 дена преди концерта?
Тако пише в  цитата по-горе:
♦ Tickets will be made available by the event promoters 3 days before each show.

За Англия това е практика и моите билети ще си получа 2-3 дни преди самия концерт.
още в самото начало това е упоменато

Последна редакция: сб, 17 фев 2024, 15:08 от Danifin1

# 688
  • София
Обичайно е. Така се бори спекулата.

Не съм фен и няма да ходя, но проверих за DC по-рано. Билети имаше и през официалния Eventim. В такъв случай винаги е по-добре там отколкото през вторична продажба.
Принципно сайтовете за вторична продажба са ОК, което не пречи познат да олекна с 350 евро за фалшив билет за Мадона в Кьолн. Това не е практика, но пробиви са възможни.

Май за Севиля ( примерно ) продажбата за DC въобще не е почнала още, вярвам че имате още достатъчно шансове.
За Братислава също има през Eventim :

# 689
  • София
Да, благодаря! Всъщност взехме за Братислава вчера, като гледахме как изчезват немските градове един по един, та за сигурност купихме за там Sleeping. Но ако намерим за Мюнхен, ще продадем тези за Братислава... на вторичните борси Simple Smile До Севиля май няма директен полет.
В Мюнхен ни е удобно за летене, а и имаме приятели, при които можем да отседнем. Да не говорим, че датите в началото на юни са доста по-ОК за нас, за другите трябва да правим размествания на вече планирани събития. Абе, сложно! Confused

Общи условия

Активация на акаунт