Концерти

• 114 181
  • 765
  •   2
Отговори
# 555
Някой знае ли, дали в магазини "На тъмно", които ги пише като партньори, продават билети?

# 556
  • Златна Добруджа
И аз съм с "Oh, no" екран, но парите са ми изтеглени, нямам потвърждаващ мейл. Дано да имаме билети, много ми се ходи на концерта, истински ужас е сайта. Може ли някак в техният сайт да се провери дали имам купени билети?

При мен се получи по същия начин. Опитвам се да се свържа по телефон с Тикетстейшън, но и трите дават заето. Някой успял да се свърже с тях?

# 557
  • софия
Мазалото е пълно. Дръпнали са ми пари, нямам билети, нямам нищо.

# 558
Данните за картата кога се въвеждат?

П.С. Аз бях въвела хората предварително и като ме пусна - нямаше следа от тях и въвеждах всичко отново. Някой друг така?
И при мен беше така.
Магазини няма, билетите са само електронни.

Получих потвърждение на покупката.Линкът за разписка ме прехвърля на опашката.
 Пише да пазим мейла и разписката докато не влезем  в зоната на събитието!?!?

Дано не искат и нотариален акт за къщата.

# 559
Данните за картата кога се въвеждат?

П.С. Аз бях въвела хората предварително и като ме пусна - нямаше следа от тях и въвеждах всичко отново. Някой друг така?
При мен бяха въведени само моите данни.
Засилих се да попълвам ръчно, благославяйки организаторите, но забелязох горе в дясно над полетата падащо меню, в което пишеше името на човека. Избрах оттам и данните се попълниха автоматично.

# 560
  • София
И аз получих потвърждение току що, явно дава грешка при плащането заради претоварване, но щом са дръпнати парите, ще получите мейл.

# 561
Сега забелязах, че сумата която съм платила и е  посочена в мейла, е по-висока от този, която беше обявена при самото плащане.
Пишеше 72 лв административни такси, платила съм 91.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 12:31 от brieta

# 562
И аз получих потвърждение току що, явно дава грешка при плащането заради претоварване, но щом са дръпнати парите, ще получите мейл.

Значи имате потвърждение след “Oh no” екран? Аз все още нямам такъв мейл, а парите са ми изтеглени.

# 563
  • софия
Никакъв мейл не получавам вече почти час. Най-интересното беше, че беше пълно със свободни билети.
Не нещастници, а не знам какво са тези! Убих си цял ден за 2 билета. Такова нещо не е било никъде. Сега ще изпиша 10 кофи мастило да се обяснявам за оспорване на транзакцията.

# 564
Абсурдно висока административна такса.
Такса от 1.5% за ПОС плащане.

И накрая тази шитня.

За съжаление, в БГ няма адекватен организатор.

# 565
  • София

Значи имате потвърждение след “Oh no” екран? Аз все още нямам такъв мейл, а парите са ми изтеглени.
Да, имам потвърждение след Oh no.

# 566

Да, имам потвърждение след Oh no.
Дано и останалите да получим!

# 567
Така, видях им таксите -6% на билет плюс 1,5 % за транзакция на поръчката. Хубаво е, че ги обявяват след плащането на билетите.
Ще се постарая никога повече да не ползвам услугите на тикет стейшън!

Ще получите имейли, имайте търпение. При мен дойде след 40 минути.

# 568
  • софия
Така, видях им таксите -6% на билет плюс 1,5 % за транзакция на поръчката. Хубаво е, че ги обявяват след плащането на билетите.
Ще се постарая никога повече да не ползвам услугите на тикет стейшън!

Ще получите имейли, имайте търпение. При мен дойде след 40 минути.
Нямаш избор. Други няма. Това е трето събитие, което организират и става все по-зле. Аз вече час нямам нищо. Обадих се в банката да спра транзакцията, писах и на нещастниците от тикестейшън.
Понеже имам лош опит с тях, правих скрийншоти на всяка от страниците.

# 569
  • София
И аз получих потвърждение. От бързане и забиване не разбрах кои места избрах. Laughing Голяма мъка.

Общи условия

Активация на акаунт