Сватба 2018 - IV-та част

• 46 861
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
Прекрасна 2018-та година и от мен, момичета! Приказни сватби желая на всички и както днес баба ми ни пожела "в началото на годината - двама, в края да сте трима"! Grinning Simple Smile Heart

Относно косата аз също си отглеждам дълга и чуплива коса. Никога не съм била привърженик на коковете - прекалено строго ми стои, а и за мен косата е част от женствеността на една дама. Мисля да бъда с пусната и навита коса, а в началото на май, дори си мисля, че е добре да ми топли на гърба. Grinning Grinning Grinning

Имам нужда от съвет. Вече и ние започнахме с раздаването на поканите. (Доверихме се на покани "Амор" и препоръчвам с две ръце - много коректни и бързи.) Когато канихме кумовете, към почерпките бяхме прибавили и покани, но без уточняващ график кое къде ще и прочие. Според вас сега трябва ли да им правим нови покани като за останалите гости с часове и места?

# 136
За първи път чувам, че кумове се канят И с петел. Мислех, че той е за сватбата. Нас ни поканиха с торта, питка и подарък-кошница с много хубави неща вътре.

# 137
В нова чуденка съм...ще ходим на 13 на дегустация и нямам представа какво точно искам...всеки ден си меня мнението между тези два варианта.Вие какви торти гледате? [/img]

# 138
Ето моята прическа
Скрит текст:
и малката плитчица от следващата снимка предпоследната и последната снимка
Скрит текст:

Катастрофа много си хубава,дано да намериш твоята рокля.

# 139
КатастроФа, много си хубава! Фигурата ти е много секси, а косата наистина е супер. И аз съм привърженик на добре поддържаната коса и знам какво усилие е! Роклите са интерени, лично аз много харесвам последната, надявам се да ми стои добре този тип рокли. Те имат ли си точно наименование? Като отида да меря рокли как да обясня, че искам да започна с проба точно на такъв тип рокли?
Относно моята дилема - сменихме датата. Дано е за добро, за сега успокоението ми е, че ще си спестим масовата истерия около 18.08.18г. Променихме датата: 25.08.201г. и ще сме с много добър ди-джей. Честно да ви кажа, отначало не исках, но вие доста ми помогнахте с мнението, че никой няма да помни датата, а всеки ще помни как си е прекарал на сватбата.

# 140
  • София, България
Моята прическа смятам да е нещо от този тип:
Скрит текст:

Мислили ли сте за бижутата? Аз си поръчах едни обеци. Днес ще ходя да ги взема от ЕКОНТ.
Скрит текст:
Не съм сигурна какво да правя с колието. Деколтето на роклята ми е високо горе, понеже роклята е тип с потник и малко ми се струва прекалено колието. От друга страна търся някое, което да е плътно по врата, а не с висулка.

А и бельо разглеждам тези дни. Някой знае ли къде има по-голям избор на жартиери?

medissa, браво за решението! Simple Smile Важно е, че сте доволни от диджея. Датата си е само дата...

# 141
Честита нова година на всички! Нека ви донесе много късмет,  страхотни преживявания с любимите хора, всичко по организацията на сватбите да върви по мед и масло и после да си запазите скъпи спомени от този най-прекрасен ден!

Много сте писали, докато бях извън страната. После като ми остане време, ще се върна да чета.

Сън, прекрасно оформление на темата - благодаря Simple Smile

# 142
За прическа аз мисля  на пробната да пробвам с вариант вдигната ето така   или със спусната нещо по небрежно  повече клоня към втория вариант спусната много ми харесва. Има толкова много прически хубави как да избереш най Grinning аз поне 10 съм си свалила на телефона

# 143
Момичета, имайте предвид, че никоя фризьорка не може да ви направи небрежен кок, който да издържи 12+ часа. Прическата ви ще е силно фиксирана иначе просто ще се разпадне.

# 144
Да мен лично това най - много ме притеснява .

# 145
Да мен лично това най - много ме притеснява .
Кое те притеснява - че няма да издържи ли? Омъжих се февруари 2017 и споделям опита си на булка, която за малко да закъснее за сватбата си. Не бях правила официална пробна прическа, защото имам близо 10 години ходене при един фризьор и ѝ вярвах. Но ѝ бях показвала едни небрежни кокове, разпиляни романтично и като ме направи с едни висящи полу клечки (заради фиксацията), не се разревах само заради почти готовия грим. Вторият опит за изчистен кок долу леко вляво беше чудесен. И издържа 14 часа. Просто помислете рационално и си спестете закъснение или недай си Боже неприятни емоции. А най-добре е да се прави пробна прическа 1:1 с това, което ще бъде. С грима нямах изненади, тъй като бях преминала през пробен.

# 146
  • София, България
Аз не бих рискувала без пробна прическа. Като знам колко е ограничено времето в деня на сватбата, не бих си го причинила. Дори и в случая, когато кумата ще ми е фризьора. Относно това колко издържа прическата, смятам че един добър фризьор би трябвало да е наясно коя прическа може да се направи за сватба и коя не. И именно точно за това е нужна пробната прическа. Да се обсъдят тези неща Simple Smile

# 147
Така е само дето при вида на едни снимки ти ако виждаш снимката и си се представяш точно така, то фризьорът вижда как да сътвори нещо подобно на снимката, което да издържи n - брой часове. Това имах предвид Simple Smile

# 148
  • София, България
Да, разбрах те. Relaxed Още повече, че и конкретна прическа може изобщо да не отива на човек. Особено като мен, която никога не съм била с официална прическа (освен на бала ми, където бях с пусната права коса, ако се брои за официално). Grin
За голяма част от прическите, които си харесваме има нужда от допълнителна коса, коет не знам дали сте обмисляли.

# 149
Да се включа и аз като човек с опит във връзка с прическата Stuck Out Tongue Winking Eye
Нашата сватба беше края на май и аз държах да съм с пусната коса, защото с прибрана изглеждам десет години отгоре. Първоначално фризьорът се опитваше да ме убеди, че морска сватба с пусната коса не е добра идея. Аз реших да го послушам и започнахме да правим различни пробни прически - е, нищо не ми хареса. Косата сама по себе си изглеждаше страхотно, но просто на моето лице прибраната коса не беше оптимален вариант. В крайна сметка се спряхме на пусната коса на вълни и странична малка плитка. Получи се супер и на самия сватбен ден. Косата ми издържа сравнително дълго. Разбира се към 12 часа вечерта вече меките къдрици бяха доста разпуснати, но въпреки това съм доволна от избора си. Така че момичета, не се страхувайте да сте с пусната коса, ако така се чувствате красиви Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт