Сватба 2018 - IV-та част

• 46 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Църковният брак не е задължителен.Ние също сме решили да сключим църковен брак,но не защото е модерно,а защото така го чувстваме...Така ,че и вие ще си прецените дали го искате.Само дето още водим дебати за датата😁.И в тази връзка тези ,които ще сключвате църковен брак в деня на сватбата ли ще ви  бъде?

# 496
Църковният брак не е задължителен.Ние също сме решили да сключим църковен брак,но не защото е модерно,а защото така го чувстваме...Така ,че и вие ще си прецените дали го искате.Само дето още водим дебати за датата😁.И в тази връзка тези ,които ще сключвате църковен брак в деня на сватбата ли ще ви  бъде?
Ако ще сключваме такъв-да! Така ще се намалят цялата суматоха, а и разходите. Ако е в друг сен ще трябва пак фотограф, грим, прическа и т.н. 💍

# 497
Всички ли ще правите църковен брак? Задължително ли е👰🏼?
Ние не сме чак толкова вярващи, но сме си кръстени и т.н. Май става модерно така като гледам 😀. Вчера си говорихме и може би ще имаме малка торта за разрязване, а за десерт крем брюле със сладко от боровинки (предлага се в ресторанта, който съм си харесала 😍

Тази година напротив, църковния брак все по-рядко се сключва по мои наблюдения. Ние няма да имаме никакви ритуали в деня на сватбата (освен изнесен ритуал, но той все пак не е официален брак). За църковен брак дори не сме мислили, макар че и двамата сме вярващи. Мислила съм евентуално след години да сключим църковен брак (както по американските филми си подновяват клетвите) в някой друг град или дори държава.

# 498
  • София
Ние нямахме църковен брак. Кръстени сме, аз съм вярваща, за ММ не съм много сигурна.  Mr. Green Истината е, че нямахме църковен брак, защото безкрайно много не харесвам свещеницитеи бих искала да сведа отношенията си с тях до минимум. Съжалявам, не го смятам за светотатство. Не ми трябва посредник между мен и Бог. Така го чувствам, а ММ изобщо не държеше. За това избрахме да имаме само граждански брак, за съжаление обаче кръщенето няма как да стане без свещеник, а ми се искаше Бог да закриля дъщеря ни и за това в кръстихме. Пък и за мен кръщенето като ритуал винаги е било по-важно от другите такива. Знам, че отстрани може да звучи малко лицемерно, а пък може и така да е, ама така сме го усетили, така сме го направили.

Неговите родители даваха много зор за църковен брак, един ден ни казаха вие кажете дата само ние ще извикаме свещеник.  Shocked След това много време нищо не казаха, до миналата година на сватбата на брата на ММ, когато казаха, че само нашето венчаване било останало.  Simple Smile

# 499
Часът е 2.26,имам изпити на 16 и на 18,ноооо явно това ми действа творчески Grinning Цял ден си пиша с разни хора за покани и тейбъл нещата и като ми кажат цени ми се плаче....И се мотивирах,изтеглих си програмата,която едно момиче беше написало в ФБ,че е ползвала за покани и 4 часа мъки,гледане на клипчета и опити ..Та вече,в 2.28 часа мога да се похваля с готова покана Grinning Heart /feeling proud / Даже си принтирах една,цветовете ми излязоха малко по-бледи,но предполагам,че това е от принтера и ще пробвам в копирен център.Много се развълнувах като видях всъщност колко лесно става и как просто трябва да ти се занимава и нямам търпение да отида до Слънчоглед и да си накупя необходимите неща и да ,,сглобя'' цялата покана Grinning Трябва да си лягам,но само си мисля как ще направя табелки с имената,номерата на масите и менютата Grinning

Може ли да споделиш с коя програма успя да си направиш поканите  Stuck Out Tongue И аз правя разни опити, но за сега всички са неуспешни Sweat Smile

# 500
Здравейте момичета! Много сте напреднали.Аз също напреднах с ходене в събота в Асеновград и намиране на моята рокля.Само до 5-я магазин и вече я намерих ще има поправки така че ще ви я покажа април месец.

# 501
Сън не спах от вълнение и идеи 😅 трудно намирам трансперантни картинки на цветя,които да ми харесват и да Са с добро качество.Това сътворих,като поканата ще я принтирам на обикновен лист и ще купя картон и ще ги залепя отгоре,ще взема цвете,нещо за връзване и ще го комплектовам(идеята ми е в главата,като стане ще покажа цялата идея).Сядам да уча и после ще направя и менюта 😅😅❤

# 502
  • София, България
Леле, Патенце, страхотни са! Браво! Hands Clap
Програмата няма ли я хакната по сайтовете?
Другия вариант е после, деинсталираш и инсталираш отново с друг имейл пак пробен период?

Sunflower, ще чакам да видя и твоите неща. Задължително! Grinning

За църковния брак, аз не бях кръстена даже и не държа на него, но ММ много държи и реших да направя компромис. Така го почувствах, просто. Иначе напълно споделям мнението на sea.

На тези тейбъл картички, на които сте им хвърлили око и аз бях загледала, но имайте в предвид, че май са доста мънички. Поне аз като гледах размерите ми се сториха малки.

# 503
Не съм гледала дали я има често казано,дръпнах първото от Гугъл 😅 но да,има си варианти да се ползва още 😊 за църковен-ние ще имаме,но след сватбата по няколко причини.1-най-много ме е дразнело обикалянето по сватбите в жегата,търсенето за паркиране и т.н 2-така или иначе сме извън града,ако правим църковен във Варна много ще проточим 3-има опция за изнесен църковен след гражданския на мястото,но по правило не можело да се прави църковен извън църквата (това,че го предлагат като услуга е друго нещо) и решихме,че ако ще го правим ще е след това,в църквата в едно селце,само с най-близките 😊😊

# 504
Леле колко сте напреднали и изписали Simple Smile Два дни не бях влизала и едва успях да ви изчета Simple Smile Прекрасни неща сте сътворили, момичета! Възхищавам се на хора, които имат въображението и търпението да творят такива красоти! Аз съм се ориентирала към търсенето на рокля вече и смятаме да ходим до Асеновград. Необходимо ли е предварително запазване на час за проби?

Sunflower92, моите адмирации към теб, че си успяла да се справиш сама! Като знам аз колко време го учих това хоро...много се радвам на хора, на които хората буквално се "лепят" Simple Smile
п.с. Ако случайно не успяваш да откриеш мелодията, пиши на лично, ще се радвам да ти помогна Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 яну 2018, 10:55 от Anichka 89

# 505
Patence, справила си се чудесно! Браво!
Зариби ме и мен да я пробвам тази програма и без това не съм си разпечатала още текста за поканите, та поне може да науча нещо полезно, ако не друго Sweat Smile
Въобще аз покрай правенето на нещата сама, толкова неща се зарибявам да науча, че ако взема да го направя, накрая трябва да измисля и да ги прилагам някъде Sweat Smile Снощи цяла вечер гледах клипчета за декупаж и ми изглежда лесно, та ще взема и това да пробвам Smiley

# 506
Аз съм се ориентирала към търсенето на рокля вече и смятаме да ходим до Асеновград. Необходимо ли е предварително запазване на час за проби?
В сайта на сватбения център пише, че се препоръчва запазването на час, за да си гарантираш спокойствие и пробна и да не чакаш, ако има много хора. Аз си запазих, платих 30 лв, но бях единственият човек в целия магазин. Grinning Както и да е, ако си купиш рокля от тях, ти приспадат тия парички, дори да идеш след време, просто си пази касовия бон.

# 507
Аз съм се ориентирала към търсенето на рокля вече и смятаме да ходим до Асеновград. Необходимо ли е предварително запазване на час за проби?
В сайта на сватбения център пише, че се препоръчва запазването на час, за да си гарантираш спокойствие и пробна и да не чакаш, ако има много хора. Аз си запазих, платих 30 лв, но бях единственият човек в целия магазин. Grinning Както и да е, ако си купиш рокля от тях, ти приспадат тия парички, дори да идеш след време, просто си пази касовия бон.

Благодаря, wastedsunset!  Аз уж съм си харесала един модел, но да видим как ще стои на живо Simple Smile

# 508
Аз ходих в софийския сватбен център без запазен час и нямаше никаква разлика. Можеш да пробваш пет рокли в такъв случай, а ако си с час - уж колкото си искаш, ама на практика повече от пет за час трудно ще облечеш. Според мен е безсмислено да запазваш. Hug

В другите магазини, които обиколихме в Асеновград, никой не ми е искал час, то и това оставаше, да не съм на аудиенция при английската кралица. Joy тръгваш по главната им улица и разглеждаш наред, това е.

# 509
Аз час не съм запазвала просто отидох и тръгнах по магазините,ако в някои беше нужен час просто щях да го пропусна.Първите 4 магазина бяха пълна скръб с грозни и гадни материи и рокли.Отидохме в точно определен магазин.Жената ми показа една и каза тази е за теб,аз като я погледнах беше една изсухлена на манекена и не исках няколко пъти казах,тя ми каза ти пак не искай аз ще ти я облека е оказа се моята рокля с леки поправки за колан и повече обем.Румяна Бабугерова на булевард България 6 това е улицата с многото магазини за рокли.Много добро отношения просто невероятно и 200 лева ми направи намаление.Аз съм голяма претенция и за дрехи и за обувки и трудно се впечатлявам,е там ме впечатлиха. Роднините даже се учудиха,че толкова лесно си харесах рокля,като ме знаят каква съм.

Общи условия

Активация на акаунт